Online práca s rýchlym vyplácaním
Dobry den chcela bysom radu ci existuje nejaka online praca alebo praca z domu ktora je vyplacana ihneď alebo v čo najkratšom čase, idealne do par dni. Vyplnam rozne dotazniky ale tam vyplacaju štvrtrocne alebo az po dosiahnuti urciteho limitu. A aj vyplatenie trva 30 dni.
Dostala som sa do zlej financnej situacie, rodina sa mi otocila chrbtom, kamarati tiez, ako to byva kazdy ma vzdy pozna len ked treba im, snazim sa nejako hladat sposob ako si zarobit, zial neviem. Aktualne som kvoli zdravotnym problemom vyše roka na PN a nemam pracovny pomer. Je to naozaj surne prave teraz. Pomoze rovnako zarobit 20€,50€ aj 100€. Hlavne nech aspon nieco dokazem zaobstarat. Od nikoho nepytam, len hladam sposob ci si takto viem nejako surne zarobit, poprosim len slušne spravy ked sa slušne pytam. Dakujem za každu radu.
@anonym_autor prečo nepečieš kamarátkam, známym, rodine?
@anonym_3c1c72 no skušala som aj to piekla som dost aj takym dajme tomu šoubiznizovym osobnostiam na rozne oslavy, problem je ze je naozaj toho vela hoavne mamičky co su doma na materskej tak pečú vo velkom, takze cim viac toho je tym je mensi zaujem lebo zakaznici sa rozdelia medzi viac ludi, da sa tym privirobit ale naozaj iba obcas. Nie je to uplne pravidelny zisk
Mam taku pocit, ze si tu uz pisala. Zial, nie je praca, co Ti hned tak vynesie. Nevies nic zaujimave ponuknut a na to, co by s mohla robit, pises, ako to nejde.
A co by si ako chcela doucovat? Aky predmet? Lebo prepac,napisem to priamo,ale ja by som cukrarke nezverila dieta,aby ho doucovala SJL,ci MAT a este za taku sumu,co beru studenti VS a ucitelia.
Mam taku pocit, ze si tu uz pisala. Zial, nie je praca, co Ti hned tak vynesie. Nevies nic zaujimave ponuknut a na to, co by s mohla robit, pises, ako to nejde.
@anonym_c3986c nie nepisala, toto je moj prvy prispevok ohladom takejto temy. Ale dakujem za kazdu radu alebo tip vazim si aj to 🙏
@twinforce mňa picne:D aby predávala nahé fotky alebo použite prádlo? :D
@nelca0510 ak tu bola napisana takato veci tak to svedci len o mentalite autora spravy, pride mi fakt scestne pisat pod prispevkom človeka ktory riesi vaznu vec taketo nevhodne prispevky.. v takomto pripade sa to neda brat ani v ramci srandy..
A co by si ako chcela doucovat? Aky predmet? Lebo prepac,napisem to priamo,ale ja by som cukrarke nezverila dieta,aby ho doucovala SJL,ci MAT a este za taku sumu,co beru studenti VS a ucitelia.
@iwesska ja nehovorim o tom ze mam lepsie znalosti ako ucitelia alebo studenti VŠ. Poznam vsak osoby ktore maju vyucny list alebo maturitu a doucuju naozaj na urovni a nemaju titul z VŠ, iba gymnazium alebo klasicku strednu školku odbornu alebo obchodnu. Niekedy to mozno je aj o celkovom pristupe doucujuceho, chapem ale ze rodicia mozu mat rozne naroky preto maju moznost vybrat si. Ale urcite by som to takto hned nezavrhovala len na zaklade neukoncenej VŠ..
@iwesska ja nehovorim o tom ze mam lepsie znalosti ako ucitelia alebo studenti VŠ. Poznam vsak osoby ktore maju vyucny list alebo maturitu a doucuju naozaj na urovni a nemaju titul z VŠ, iba gymnazium alebo klasicku strednu školku odbornu alebo obchodnu. Niekedy to mozno je aj o celkovom pristupe doucujuceho, chapem ale ze rodicia mozu mat rozne naroky preto maju moznost vybrat si. Ale urcite by som to takto hned nezavrhovala len na zaklade neukoncenej VŠ..
@anonym_autor v poriadku, ale vráťme sa k otázke od @iwesska - čo by si teda konkrétne akože doucovala?
@anonym_autor v poriadku, ale vráťme sa k otázke od @iwesska - čo by si teda konkrétne akože doucovala?
@mirkam3 nemam problem s anglickym jazykom, slovenskym, biologia, chemia, biochemia, fyzika, pripadne matematika. Zopar tychto predmetov som uz doucovala ale mimo toho ze by som to mala platene len ako pomoc, tak isto som zopar ľuďom značne pomohla s bakalarskymi pracami, s učenim na štatnice so zameranim na financie, masmedia.. uz som nejako rozhodila siete tak snaď sa to podari 🙂 bol to fajn napad
@mirkam3 nemam problem s anglickym jazykom, slovenskym, biologia, chemia, biochemia, fyzika, pripadne matematika. Zopar tychto predmetov som uz doucovala ale mimo toho ze by som to mala platene len ako pomoc, tak isto som zopar ľuďom značne pomohla s bakalarskymi pracami, s učenim na štatnice so zameranim na financie, masmedia.. uz som nejako rozhodila siete tak snaď sa to podari 🙂 bol to fajn napad
@anonym_autor Fuuu tak ked toto všetko ovládaš na úrovni, že to vies naučiť iného, tak potom si doteraz mrhala veľkým potenciálom (písala si: študovala som odbor cukrar kuchar 🙂 a pracovala som v obchode s oblečenim konkretne secondhand alebo aj potraviny a restauracie,..). A nemyslím to ironicky, len mi to príde zvláštne…
@anonym_autor Fuuu tak ked toto všetko ovládaš na úrovni, že to vies naučiť iného, tak potom si doteraz mrhala veľkým potenciálom (písala si: študovala som odbor cukrar kuchar 🙂 a pracovala som v obchode s oblečenim konkretne secondhand alebo aj potraviny a restauracie,..). A nemyslím to ironicky, len mi to príde zvláštne…
@mirkam3 áno som si toho vedomá že som premrhala vela vecí kvôli zdravotným problémom, žial to už nevrátim a mozem sa len pokúsiť do budúcna postupovať lepšie 🙂 ale áno máte pravdu nevyužila som vždy potenciál naplno

@anonym_4e9b2b študovala som odbor cukrar kuchar 🙂 a pracovala som v obchode s oblečenim konkretne secondhand alebo aj potraviny a restauracie, mam skusenost s tym ze som pr ludom zasadne pomahala s bakalarskou pracou a pripravou na štatnice 🙂 dokazem dost dobre ludom vysvetlit veci tak aby ich pochopili lahsie tak mozno by to doucovanie nebolo az taky zly napad, s ľudmi nemam problem vobec som praveze dost extrovert a milujem komunikaciu
@anonym_autor prečo nepečieš kamarátkam, známym, rodine?