Onlyfans
Ahojte je tu prosím niekto kto pracuje na OF ? Ďakujem
Tam sa nepracuje, tam sa väčšinou kurví...
Sídlo majú v Londýne, síce je tu veľa žien žijúcich v Anglicku, ale malá pravdepodobnosť, že niektorá pracuje v tejto spoločnosti. Ale je možné, že tu nájdeš také, ktoré na tejto platforme zarábajú alebo sa o to snažia. Osobne si myslím, že úspešná môžeš byť vtedy, keď máš fantáziu na to, aby si si bez pomoci modrého koníka vedela urobiť zaujímavý profil a mala zmysel pre to spropagovať sa. Nezabudni, že zárobok z OF podlieha tiež zákonu o dani z príjmov, čiže je potrebné ho priznávať, platiť z neho odvody atď.
Novodobá prostitúcia 🙂 zakázala by som to okamžite
Simona Krainova https://www.idnes.cz/zpravy/revue/vztahy-a-sex/...
Pracuje 🤣🤣🤣🤣🤣
Ok then....
@nataly420 preco by si zakazala prostituciu a ostatnu sex pracu? Ma to svoju klientelu aj pracovnikov. Za mna existuju ovela horsie povolania z moralneho hladiska. Ale teda to je moj nazor cloveka co nie je puritan ani svätuškár.
@hopsadobrandejsa len zo záujmu, klasický modeling/herectvo považuješ za prácu alebo nie?
Mňa nezaujímajú vaše názory na OF🤣 Pýtala som sa či je tu niekto kto má OF. A áno je to "práca " ako každá iná.
@denithestrange1993 To nevysvetlíš 😀 Si jedna z mála ktorá má normálny názor 🙏🏻
Jeden by predpokladal, ze asi zvazujes to skusit. Potom je zaujimave, ze tam by si sa tam akoze nehanbila, ale na modrom koniku nemas ani len odvahu polozit otazku pod svojim nickom …
Ku..a ani náhodou nie je práca ako každá iná.
Ze "je to praca ako kazda ina"...? :DDDD uz vidim ako sa v hoc akej beznej praci len tak sexuchtivo vyzlecies za vyplatu.....ze praca ako kazda ina 😆...to teda nieje....toto je akurat tak praca zo zufalstva jak najlepsie prist k prachom - vyzliect, vykrutit, nafotit, uploadnut a vabit uslintanych chrapunov na platby....od stripterok v kluboch to akurat tak nema daleko s vizualnou spojitostou a platenim
prepac, ale toto mi nepride praca ako kazda ina. Na take veci treba mat zaludok a ja nastastie k nim nepatrim. Radsej budem mat mensiu vyplatu, ale normalnu pracu.
@judar no a? Kde je dopyt, tam je ponuka. Ja som bola s muzom vonku a nie prvy raz nam niekto ponukal strasne prachy za to, ze ist do trojky, natocit pre neho video. Samozrejme, ze sme to odmietli. Ale proste keby chcem rychle peniaze, tak to mozeme spravit. Je to stale nieco, co podlieha trhu. Ako za to, ze ja alebo Ty taketo nieco nerobime a ani to nezvazujeme, tak je kopec ludi, co to chcu a zaplatia. Nejako to neriesim popravde z tej etickej stranky. Su horsie veci skrz mravnu stranku a nie tam nejake nahotiny
Praca ako kazda ina urcite nie. Ked tvoje dieta dostance v skolke alebo skole nakreslit pracu svojej maminky...
@judar pozri niekto sa vyzlecie za prachy,niekto oblbuje rodinu,znamych do mlm. Kazdy ma latku posunutu niekde inde co je pre neho zufalstvo. Dufam ze si nikdy nepozerala filmy pre dospelych ani 50shades atd. lebo predsa je to uchilne a uslintane 🤔
@judar Ale zaraba 1,3 miliona dolarov mesacne!!! Az taka chudera teda nie je.
https://www.playzone.cz/clanky/198338-streamerk...
@denithestrange1993 presne taaak 🙏🏻😄
Pýtala som sa či je tu niekto kto má OF. A áno je to "práca " ako každá iná.
Ak je to praca ako kazda ina, preco potom davas slovo praca do uvodzoviek?
Ano mas pravdu, je to "praca" ako kazda ina.
Prajem prijemnu zabavu 🙂
@kiki68 ty kade s mužom chodíš že vám núkajú trojku? divné chodníčky 😀
@hopsadobrandejsa Ďakujem napodobne ✌️
@bessie12 Veď v poriadku maj si menšiu vyplatu a normálnu prácu. Každý človek je iný 😉
@mirko84 Deti nemám a ani nechcem 😌
@beata_k ale to je par lastoviviek. Mna velmi zarazil jeden podcast s nasou asi najznamejsou OF nejakou cicou. A tam sa jej pytali,ci by pre nich natocila sukromne video,kde by si to robila mrkvou najskor do zadku,potom klasicky a nakoniec piss. Tak ze jasne,ale bolo by to drahe....aj par stoviek 🤣🤣🤣. Som vtedy normalne zostala cumiet,ze pre mna by to rozhodne bolo malo 🤣

@autorka prepáč, ale zaujalo ma to tvoje slovné spojenie "pracuje na OF".