icon

Oplatí sa mať vlastný butik?

noci1209
21. okt 2018

Prosím nájde sa tu neaka osobka,ktorá by mi poradila? 🙂
Skončila mi materska a chcela by som čím skorsie pracovať.
Rozmýšľam, že by som chcela butik z detskými obleckami..značky ako Sweety, Ema Kids,Voga Kids...
Keďže sú to veľmi pekné a kvalitné vecičky
Otázka ale odkiaľ tovar objednať?? A či sa to aj oplatí?
Nemám tušenie.. :/

Ďakujem krásne za pomoc

ivkazba
21. okt 2018

@noci1209 odkiaľ objednať neporadím. A či sa to oplatí... treba počítať s tým, že musíš zariadiť priestor, platiť nájomné a energie každý mesiac. Tovar ak kúpiš cez net, extra prirážku nemôžeš dať lebo to ľudia nekúpia. A treba sa pozrieť na to, v akej lokalite si a aký je tam dopyt po takýchto veciach. Skús sa prípadne poradiť aj v skupine Ženy v biznise, tak je veľa báb ktoré podnikajú.

pribinak
21. okt 2018

Ja si myslim, ze trh je handrami presýtený, obchodov s detským oblečením je mrte, navyse naco kupovat v nejakom butiku, lacnejsie kupim cez internet

judar
21. okt 2018

Darmo...neoplatí sa do toho ani púštať...doba je tak naprd že ľuďom sa moc nechce ani po obchodoch chodiť a kupujú radšej cez net a radšej už z druhej ruky za nižšie ceny lebo deti rýchlo rastú tak načo nové a drahé...plus aj keď nakupia v obchodoch tak len prevažne tam kde sú zlavy plus v sekáčoch skôr

noci1209
autor
21. okt 2018

@judar ďakujem

noci1209
autor
21. okt 2018

@ivkazba ďakujem

3009
21. okt 2018

@noci1209 však pozri na facebooku tam je plno žien čo tieto značky predávajú. Ak sa chceš do niečoho pustiť, tak treba skúsiť predávať cez internet a nie kamennú predajňu. Kamennú predajňu potom ak budeš mať niečo rozbehnuté, ale si myslím, že viac sa oplatí cez internet.

patrica8
21. okt 2018

Kontaktuj vyrobcov so zaujmom o spolupracu, za urcitych podmienok ti tovar predaju za velkoobchodne ceny. Ale treba mat na to zalozenu firmu/zivnost. Nie je to take jednoduche, hlavne ked pridu reklamcie a vratenie tovaru. Na zaciatok by som do kamennej predajne nesla.

matazirafa
21. okt 2018

Ja neviem kto to všetko nosí lebo obchodov s handra mi je už toľko že sa čudujem ako sa uživia.. Ale ak budeš mat dobrý biznis plán, reklamu, budeš v niečom originálna a jedinečná tak nejaká šanca tam bude.. Ale nečakaj že ti tu nejaká baba prezradí svoje know how

alexis1987
24. okt 2018

Ahojte. Neviem presne do akej skupiny to patri,ale co uz. Surne potrebujem do konca tyzdna jednu orazenu priepustku. Deti maju prazdniny a chcem byt s nimi doma nakolko manzel pracuje. Pomozete mi prosim. Dakujem