icon

Oplatí sa otvorenie nechtového salónu v dnešnej dobe?

22. nov 2025

Baby, oplatí sa v dnešnej dobe otvoriť nechtový salón? Dá sa tým uživiť? Veľmi sa baví robiť nechty,som kreatívna a mám estetické cítenie, vkus. Priestory by som mala vlastné, sú pri hlavnej ceste v meste, čiže reklama by oslovila kopec ľudí.

Strana
z2
anonym_62e3ae
22. nov 2025

za mňa nie, ale ak máš všetko čo píšeš- vyskúšaj.
len tak sa presvedčíš či sa oplatí , alebo nie.
veľa tratiť na tom nebudeš v prípade nezdaru, pretože prenájom priestorov je celkom slušná pálka.

biba_18
22. nov 2025

pokiaľ máš vlastný priestor 🤷‍♀️ dobrá nechtárka má vybookované termíny…

anonym_6bb58b
22. nov 2025

@anonym_autor nepoznám nechtárku, ktorá nemá plno. Všetky sú vybookované (poznám len dobré).

martinmmartin
22. nov 2025

vo "vietnamskych" nechtarnach sedia vzdy 4-5 nechtarky pod jednou strechou . Co budes robit ty 4-5 krat lepsie ako oni nech tu budu uzivis sama?
Pohlad niekoho kto nikdy nevstupil ale isiel okolo

autor
22. nov 2025
@martinmmartin

vo "vietnamskych" nechtarnach sedia vzdy 4-5 nechtarky pod jednou strechou . Co budes robit ty 4-5 krat lepsie ako oni nech tu budu uzivis sama?
Pohlad niekoho kto nikdy nevstupil ale isiel okolo

@martinmmartin ja mám vlastnú budovu, čiže nájom neplatím, len energie...

sissy27
22. nov 2025

@anonym_autor tazko povedat, ci oplati. Co znamena “velmi ma bavi” ? Mas vsetky papiere na zalozenie zivnosti ? Alebo si samouk ? Splnaju priestory vsetky hygienicke podmienky? Mas vsetko vybavenie (lampu, odsavacku, sterilizator, drobne nastroje…) ? A okrem toho, ze mas priestory pri hlavnej ceste, je to aj v nejakej aspon trochu zaujimavej lokalite a je tam kde parkovat? Ratas s dalsimi investiciami do doplnkovych kurzov, odvody atd? Spocitaj si investicie, kolko potrebujes denne zarobit, zvaz, ci v tej lokalite mas komu robit nechty a uvidis.

anonym_5a203d
22. nov 2025

@anonym_autor Je ich kopec, dá sa to robiť aj po domácky, a, mimochodom, na Západe sa tie umeliny už nenosia......(Nájdi si niečo zmysluplnejšie a vznešenejšie;))

anonym_c40699
22. nov 2025

Podľa mňa nie. Ženy si čoraz menej dávajú robiť umelé nechty. Už to nie je moderné.

anonym_2fb4f4
22. nov 2025

@anonym_autor hovorí sa, že nevyskúšas, nevieš. Ruky sú vizitkou každej ženy, každému padne zrak na ruky a ak sú nechty pekne upravené, je to veľké plus. Myslím si, že je tam vždy dosť zákazníkov, aspoň u nás v menšom meste. Vždy sú rôzne akcie, svadby, oslavy a aj bežne do práce chcú ísť ženy upravené. Neviem, či ťa to uživí len nechtami, zvážila by som ešte zamestnať vedľa seba aj kozmetičku, aby si mala v ponuke 2 služby. Zákazníčkam to ušetrí čas, za čo ti budú vďačne. Ja ti držím palce, nech sa ti darí 👍.

betulinka1
22. nov 2025

@anonym_autor u nas dobre nechtarky uz ani neberu nove klientky. Točia svoje stare. Kazda jedna začínala doma. Ked sa rozbehli, spravili si ofiko salón.

anonym_2c2ed3
22. nov 2025
@anonym_5a203d

@anonym_autor Je ich kopec, dá sa to robiť aj po domácky, a, mimochodom, na Západe sa tie umeliny už nenosia......(Nájdi si niečo zmysluplnejšie a vznešenejšie;))

@anonym_5a203d na západe už tie umelé nechty idú do zabudnutia, aj napichane papule a vydute cecky. .

anonym_027c82
22. nov 2025
@anonym_2c2ed3

@anonym_5a203d na západe už tie umelé nechty idú do zabudnutia, aj napichane papule a vydute cecky. .

@anonym_2c2ed3 a koho zaujíma čo je na západe?

anonym_5a203d
22. nov 2025
@anonym_027c82

@anonym_027c82 viem, koho to nezaujíma;)....

valria
22. nov 2025
@anonym_2fb4f4

@anonym_autor hovorí sa, že nevyskúšas, nevieš. Ruky sú vizitkou každej ženy, každému padne zrak na ruky a ak sú nechty pekne upravené, je to veľké plus. Myslím si, že je tam vždy dosť zákazníkov, aspoň u nás v menšom meste. Vždy sú rôzne akcie, svadby, oslavy a aj bežne do práce chcú ísť ženy upravené. Neviem, či ťa to uživí len nechtami, zvážila by som ešte zamestnať vedľa seba aj kozmetičku, aby si mala v ponuke 2 služby. Zákazníčkam to ušetrí čas, za čo ti budú vďačne. Ja ti držím palce, nech sa ti darí 👍.

@anonym_2fb4f4 Tak ruky sú to temer posledné, čo si na ženách všímam. Ale vyumelkované pazúry o žene ozaj povedia veľa...

anonym_99ff17
22. nov 2025

@anonym_autor podla mna, ak sa doba este zhorsi jedno z prvych bez coho sa zeny zaobidu bude chodenie na nechty. Zacnu si ich lakovat doma

anonym_2c2ed3
23. nov 2025
@anonym_027c82

@anonym_027c82 máš pravdu, na Ukrajine umelé nechy sú stále IN

anonym_db77a6
23. nov 2025

A preco si hned predstavite pazure preboha? Nechty sa daju urobit vkusne. Ja ked som chodila, tak na svoje nechty som si davala robit gellak. Nechty som mala kratke a jednofarebne… umele nechty nerovna sa vzdy 8 metrove pazure 🙄

la_dolce_vita
23. nov 2025

Ak mas vlastny priestor, mas velku vyhodu. Mozes aj ponuknut napriklad nejakej kadernicke alebo kozmeticke a ona ti bude platit. Isla by som do toho, dnes tieto profesie zarabaju viac ako vacsina zien. Budes sama sebe panou, dalsia vyhoda. A pod jednou strechou viac sluzieb.

pictbridge
23. nov 2025

Ako manikerka, fungujem 7 rokov a napíšem ano oplatí. Mam svoju klientelu nové zakaznicky neberiem , mam svoj čas ktorý si organizujem. Robim 2 a pol týždňa v mesiaci ostatok mam voľno, končím o 15:00 začínam o 8:00 mam v priemere 6 zakaznicok denne . Na jednu mam vyhradenú hodinu keďže robim iba gellak . Gel nerobím vzdala som sa toho prišla som na to že mája klientela gel nechce ale prirodzené pekne nechty. Žiadne pazúre . Pridávam aj foto keďže niekomu poviem ze za hodinku mam hotovo predstavi si hnusne otrhane zanedbané nechty. 🙂🙂 za mňa ano choď do toho

anonym_34a33f
23. nov 2025

@anonym_autor vyskúšaj, keď máš vlastne priestory, uvidis

anonym_027c82
23. nov 2025
@anonym_2c2ed3

@anonym_027c82 máš pravdu, na Ukrajine umelé nechy sú stále IN

@anonym_2c2ed3 a čo s tým mám ja? 😂

betulinka1
23. nov 2025
@anonym_db77a6

A preco si hned predstavite pazure preboha? Nechty sa daju urobit vkusne. Ja ked som chodila, tak na svoje nechty som si davala robit gellak. Nechty som mala kratke a jednofarebne… umele nechty nerovna sa vzdy 8 metrove pazure 🙄

@anonym_db77a6 presne. Tiez nechapem tie komentare, ze to ide do zabudnutia. Naopak kazda zena chce mat pekne nechty a pokoj par tyzdnov. Davaju si robit jemne ale stale aj niektore aj vyrazne.

valria
23. nov 2025
@betulinka1

@anonym_db77a6 presne. Tiez nechapem tie komentare, ze to ide do zabudnutia. Naopak kazda zena chce mat pekne nechty a pokoj par tyzdnov. Davaju si robit jemne ale stale aj niektore aj vyrazne.

@betulinka1 myslím si, že väčšia časť ženskej populácie na umelé nechty nechodí a ani nebude.

kristiii
23. nov 2025

@anonym_autor určite skús. Slovensko je montážna dielňa a veľa žien, ako napríklad aj ja, si dávame robiť nechty čisto len z praktických dôvodov, pretože sa nelámu, tak ako vlastné.

fadama
23. nov 2025

Ja chodím každé 4 týždne cca. A žiadne pazure nemám, mám svoje nechty.
Ja som skúsila raz a už neprestala, chodím asi 2,5 roka. Hlavne sa mi páči že sa mi nelamu už a ešte si stále aj pekné 😄

betulinka1
23. nov 2025
@valria

@betulinka1 myslím si, že väčšia časť ženskej populácie na umelé nechty nechodí a ani nebude.

@valria nepoznam ziadnu co nechodi na nechty. To uz je jedno aky typ laku si dava, ci gel na svoje alebo neviem co ani existuje vsetko. Som široko daleko jedina co ma svoje ale ja mam svoje dlhe a pevne, lak mi vydrzi tych 5 dni. Ked idem do obchodu, na urad, do banky, kazda jedna ma. Dlhsie, kratšie, kratke. Zeny aj starsie aj mlade.

20erika07
23. nov 2025

Určite sa ti to oplatí. U nas v zapadakove nevieš len tak dostať na rýchlo termín u 5tich nechtarok, co maju uz svoje ,nonstop vybookovane terminy. Dokonca este aj taka co ich robi otrasné ma svoju klientelu. V dnešnej dobe sa omnoho viac žien snaží vyzerat dobre a takto maju nechty bez roboty pekne a stačí im na to ist raz za mesiac niekde.

tramtada31
23. nov 2025

A máš tu budovu kolaudovanu ako podnikateľsky priestor? Ak Ano, tak sa to ešte oplati

autor
23. nov 2025
@tramtada31

A máš tu budovu kolaudovanu ako podnikateľsky priestor? Ak Ano, tak sa to ešte oplati

@tramtada31 áno. Je tam ešte ďalšia prevádzka a je tam aj samostatné parkovisko. Blízko zastávka a chodí tade denne kopec ľudí do škôl a práce, sú tam síce RD, ale sídlisko je blízko aj na pešo.

tramtada31
23. nov 2025
@anonym_autor

@tramtada31 áno. Je tam ešte ďalšia prevádzka a je tam aj samostatné parkovisko. Blízko zastávka a chodí tade denne kopec ľudí do škôl a práce, sú tam síce RD, ale sídlisko je blízko aj na pešo.

@anonym_autor nechty sú niečo iné ako pánske holičstva, tu až tak blizko sídlisko nie je smerodajné, kamarátka ma nechtovy salon a lokálni jej tam chodia absolútne minimálne. Ale parkovisko a mhd zastavka sú určite vyhodou

Strana
z2