icon

Oplatí sa otvorenie nechtového salónu v dnešnej dobe?

22. nov 2025

Baby, oplatí sa v dnešnej dobe otvoriť nechtový salón? Dá sa tým uživiť? Veľmi sa baví robiť nechty,som kreatívna a mám estetické cítenie, vkus. Priestory by som mala vlastné, sú pri hlavnej ceste v meste, čiže reklama by oslovila kopec ľudí.

Strana
z2
anonym_091f27
23. nov 2025

Ja som si tiež všimla ze sa vracia prirodzenosť, nechty už len svoje mam viac ako 5 rokov, umelinu už nechcem...záleží akú konkurenciu máš v meste. U nás všetky budovy na hlavnej ulici skúpili sikmaci..ktorý majú otvorené stále, denne tade chodím ale už nemajú tak plno ako kedysi.

valria
23. nov 2025
@betulinka1

@valria nepoznam ziadnu co nechodi na nechty. To uz je jedno aky typ laku si dava, ci gel na svoje alebo neviem co ani existuje vsetko. Som široko daleko jedina co ma svoje ale ja mam svoje dlhe a pevne, lak mi vydrzi tych 5 dni. Ked idem do obchodu, na urad, do banky, kazda jedna ma. Dlhsie, kratšie, kratke. Zeny aj starsie aj mlade.

@betulinka1 Zaujímavý okruh známych. Ja toto rozhodne nemôžem tvrdiť. A to žijem vo veľkom meste a pracujem s vysokoškolsky vzdelanými ženami.

betulinka1
23. nov 2025
@valria

@betulinka1 Zaujímavý okruh známych. Ja toto rozhodne nemôžem tvrdiť. A to žijem vo veľkom meste a pracujem s vysokoškolsky vzdelanými ženami.

@valria tiez len VS zeny mam okolo seba. Tie nemaju ziadne dlhe nechty ale davaju si robit gel lak na svoje. Ale Ved chodis do bank, na úrady. Tam maju tiez zeny spravene nechty.

weleda123
23. nov 2025

Za mňa nie. U nás v meste napríklad je toľko nechtárok, že pomaly na každej ulici. A veľa žien čo poznám, čo malo umelé nechty, si už nedáva a veľa ich tiež začalo chodiť vietnamcom kvôli cene. Bývalá kolegyňa si urobila kurz, zariadila si priestory, atď, a aj tak to nerobí, lebo konkurencia je obrovská.

valria
23. nov 2025
@betulinka1

@valria tiez len VS zeny mam okolo seba. Tie nemaju ziadne dlhe nechty ale davaju si robit gel lak na svoje. Ale Ved chodis do bank, na úrady. Tam maju tiez zeny spravene nechty.

@betulinka1 Nechodím, našťastie, nemám dosť dôvodov.🙂

Strana
z2