icon

Oplatí sa pracovať z domu na živnosť?

8. okt 2025

prosim ma niekto skusenost? oplati sa to robit na zivnost?

Telefonista pre jednoduché volania – práca z domu
A&A Telepartners s. r. o.

anonym_cd8274
8. okt 2025

Tak si to zhrňme. Práca na projektoch: Obnoviteľné zdroje energie (fotovoltaika/tepelné čerpadlo), Revízia okien a dverí.

Telefonické kontaktovanie zákazníkov z našej databázy = aktívne ponúkanie stretnutia.

Priemerná mzda na pozícii 1300 eur - na živnosť. Je to priemerná odmena, môžeš mať aj menej, aj viac samozrejme. Len na odvodoch zaplatíš v roku 2026 cca. 425 eur = minimálne sociálne odvody: cca 300 €, minimálne zdravotné odvody: cca 125 €.
Ešte musíš zaplatiť daň z príjmu.

Elektrinu, internet, a využívaš vlastné zariadenie ( PC, monitor ).
Nemáš nárok na dovolenku preplatenú, nemáš stravné, nemáš žiadne benefity, lebo nie si zamestnanec, ale dodávateľ.

Tak skús zvážiť, či to stojí za to.
Ak by som fakturovala 3,500 eur a viac, ok idem do toho.
Pri takejto fakturácii nie.
Ak nerobíš, lebo si chorá, lebo máš voľno, nefakturuješ.

anonym_5817b3
8. okt 2025

Podľa toho ak je to na živnosť tak príjem budeš mať podľa toho, koľko zákazníkov presvedčíš na kúpu produktu/služby.
A na to treba mať hrošiu kožu otravovať ľudí a predávať im po telefóne veci čo nepotrebujú.

anonym_587e66
24. nov 2025

Ja mám skúsenosť dlhé mesiace ...sľubovali 1500€ že sa stále budeme zlepšovať prvé mesiace som slabšiu výplatu brala ako motiváciu, že sa predsa len zlepším v call centre naberiem skúsenosti a odvahu pri volaní.... No stále chodila výplata pod 500e akokoľvek som sa snažila z ničoho nič mi stiahli z výplaty aj po 200e a nielen mne... ľudia sa tam točia ako na bežiacom páse ... menežeri neochotný drzí ... veľká neistota stále prehadzovanie na iné projekty program často nefunguje ako by mal... ak nutne niečo potrebujete privyrobiť si par hodin ok ale nedá sa tam reálne poriadne zarobiť na full job by som toto nedala aj srkz ten zlý prístup

anonym_cb285e
24. nov 2025

Ja pre túto spoločnosť pracujem už vyše 6 mesiacov a som spokojná. Keď je človek šikovný si vie privyrobiť aj viac. Ja mávam mesačne okolo 1500€ a to mi na prácu z domu postačuje, nakoľko mám ešte 1 prácu. 🙂 odporúčam

sasitimi17
24. nov 2025
@anonym_cb285e

Ja pre túto spoločnosť pracujem už vyše 6 mesiacov a som spokojná. Keď je človek šikovný si vie privyrobiť aj viac. Ja mávam mesačne okolo 1500€ a to mi na prácu z domu postačuje, nakoľko mám ešte 1 prácu. 🙂 odporúčam

@anonym_cb285e mozes mi napísať súkromnú správu? Mala by som par otazok