Ostali ste tehotné pred koncom pracovnej zmluvy?
Ahojte, otázka na tie, ktoré ostali tehotné a o pár mesiacov 2-3 im končila zmluva na dobu určitú ,predĺžil Vám ju zamestnávateľ alebo nie ? Ja by som mala dostať už zmluvu na dobu neurčitú a dosť sa toho obávam, že nepredĺžia, tehotnú ma už nikde nezoberú ..aké máte skúsenosti ? Robím u dosť veľkého zamestnávateľa nie nejakého súkromníka tak dúfam, že nedopadnem bez práce do pôrodu by som chcela pracovať..
@lienka.7 a co ze to robi 99% zien? Ja mam zas plno kolegov, ktori su doma s malym deckom namiesto zeny. Lebo sa oplati. A co teraz? Nezamestname ani zeny, ani muzov, lebo vsetci maju pravo na matersku, rodicovsku/otcovsku. Tak koho zamestname akoze?
Za mňa nepovedať nechcem byť zla, ale z hľadiska toho, že sa môže všeličo stať naozaj je september skoro, povedala by som to najskôr po 13t a kľudne aj po predĺžení zmluvy lebo tipujem, že ti ju nepredlzia ako tehotnej..

@autorka v každom prípade držím palce, daj potom pripadne vedieť ako si dopadla. Ak by si potrebovala poradiť z hľadiska zákonov, pokojne napis aj IP, rada poradím, nie som netvor 😉🤣