Pani učiteľky, ako zvládate rannú energiu detí?
Dnes výnimočný deň, do práce musím na 7. Tak som už hore a od 6:30 otvára škôlka. Ja, sova, pravdepodobne dcéru odnesiem so zaslepenými očami ešte. A tak uvažujem, pani učiteľky ako to zvládate? Mám rada deti, ale piclo by ma keby mi o 6:30 príde xy detí. Zrejme oni majú už aj vtedy dosť energie (usudzujem podľa dcéry).
V synovej škôlke bolo dievčatko, ktoré chodilo na 6, normálne tam spavalo, keď som s ním o 7 prišla.
Nasi stavaju 5:20 a v druzine/skolke su uz o 6..
Obdivujem tie učiteľky v dobrom , niekto je ale povaha, že ráno vie fungovať niekto si nezvykne nikdy. Ja keď som aj kedysi mohla chodiť do prace na siestu nikdy som nechodila, lebo by som bola ako zombie. Niekomu to ale vyhovuje
Dnes som musela vstať o 4 30 kvôli dlhej ceste a už teraz mam problém existovať.
Normálne ako všade. Ja vstávam do práce o 4 ráno a prídem o 19tej. A mám XY pacientov a vecí v hlave. A z nočnej chodím o 7 ráno. Podľa mňa to musia v pohode zvládať, aspoň môžu spať v kľude každý večer doma 🙂
@chiara996 nie vždy sa to dá, v lete od šiestej, v zime od 6:30, ale ak nie je nič súrne, alebo netreba nikoho zastupovať, tak o 14-tej padám. To mi stojí za to vstávanie o trištvrte na 5. Dokonca ani nemám problém, keď cez vikend ponocujem, hneď prepnem v pondelok na pracovný režim.
Ženyyyyyyyyy, halooooo, tu vôbec nešlo o predbiehanie sa, ktorá ste/sme skôr v práci… ale o detiii. Ja rozumiem, že niekedy nie je iná možnosť, pracovnú dobu si málokto nastavuje podľa svojich preferencií, ale chúďatká, ktoré naozaj ráno stepujú o šiestej, pol 7 v škôlke či v SKD…. A hlavne asi v zime… mne by napríklad vôbec nedvadilo, ak by môjmu dieťaťu pani Ucitelka ráno pustila rozprávačku (asi nie každý deň púšťajú) a oni si mohlo na sedavom vaku či postieľke ešte podriemkat… teda pokiaľ to ide… keď je tých deti v triede už viac, asi sa dokážu zabaviť už aj spolu…
Roky som každé ráno bežiavala na vlak 5:10.
U nas skolu otvaraju 7:15 a skolku 7:10.

@ssimusska a vyhovuje ti takto? Dufam ze nepracujes kazdy den🙂