Patrí sa odmietnuť pohovor v nevhodnom čase?
Pred vyše týždňom ma volali na pracovný pohovor, na neskoré poobedie ba až večer. Mám za sebou pár pohovorov ale ešte nikdy nikto nechcel aby som šla na pohovor v čase keď je už škôlka dávno zatvorená.
Pán ktorý ma kontaktoval, povedal že sa ozve s iným termínom, keďže nevolal celý minulý týždeň , ráno som zavolala ja a pozícia už je obsadená.
Patrí sa podľa vás odmietnuť pohovor v nevhodnom termíne?
Ťažko povedať, ja robím výberové konanie aj v sobotu, nedeľu. Nakoľko sa u nás robia aj víkendy.
Tak ti dam k veci 17:30 mi nepride skandalozny cas, to, ze povedali aby si pribehla do hodiny nebolo najserioznejsie…Mozno len zvlastne testovali ci je kandidat flexibilny kazdopadne dobre miesta necakaju, prisiel tam niekto evidentne vhodny, tak ho vzali
Ja som isla do novej prave a isla som na pohovor do kaviarne v statny sviatok vecer o16🙂 zalezi aka praca o co sa jedna ja som isla do sukromnej sfery

@eternity24 ja to naopak beriem tak, ze pre pracujucich co nechcu vymeskat z prace kvoli pohovoru je ovela lepsie, ak buduca firma vyjde v ustrety a pohovor je mimo moj pracovny cas a tak usetrim den dovolenky. Ale samozrejme po dohode s uchadzacom. Autorke by mozno viac vyhovovalo mat ho o 12 na obed 🤷🏻♀️ co je pre mna uplne mimo
@maranta_leuconeura pre mna je mimo ist na pohovor o 17:30. Jak zub som nepočula, abybol pohovor v takom case.
@autorka upokoj sa, podľa mňa nemáš čo ľutovať, žiadna normálna forma nepozve na pohovor o pol šiestej vecer a určite ti to nedajú vedieť v ten deň rano…