Plat v tejto dobe
Ahojte. Zaujima ma váš nazor, Myslite si ze je v poriadku pracovať v tejto dobe za 500e? Napr od 8-17 + cesta 30min ..totizto sem-tam si pozriem profesiu, a ako vidím väčšina platov sa pohybuje tak v rozmedzi od 500-600 v cistom a nejak mi nejde do hlavy pri takychto cenach, dostat takto plat na účet 🤔 ja len tak, tema na odreagovanie, nieje to ziadne podrypavanie ani nic. 👍
@marylin84 už si zaskatulkovala všetky predavačky,lebo si dokonalá. Nie tam vôbec netreba používať mozog len tak si vyložíme kde chcem čo chcem,tak isto používať skener,počítač. Proste len vykladala. Pritom to vôbec nie je pravda. Aj čela musia nejak vyzerať na akciu nie vyložiť hala bala. Ale načo tebe niečo hovoriť keďže si si spravila sama názor. Že sú to chuderi bez vzdelania.
@tilly šípim, že on bude určite ten "Jožko" 😂 a ukrivdený jak hovado, ofkórs 😉
@zoro9836 ja už chápem, prečo tebe tak chýba socializmus. Tam totiž Jožko ako ty mohol ísť so schopnosťami a úsilím kľudne do mínusu a aj tak dostal rovnako, alebo dokonca viac ako Janko, ktorý mal chochmes a bol šikovný. Stačilo mať len správny kádrový posudok, dostatočný stranícky riťolezecký výkon, prípadne tatka plamenného komunistu 😉 Úprimnú sústrasť😉
@zoro9836 Jožko, keby si čítal pozorne, tak by si si všimol, že píšem v minulom čase, ale to by si nemohol byť zaslepený túžbou niečo tu na mňa nabliť😘 Ja som firmu pred takmer 4 rokmi predala, pretože po 15 rokoch v záprahu prišiel pocit, že je čas posunúť sa inam a hlavne na chvíľu vypnúť a užívať si rodinu a peniaze (najmladšia dcéra mala vtedy necelé tri roky), prostredné dieťa nastupovalo do 1. triedy 😉 Takže, Jožko, ja mám času koľko chcem a že teraz jeho časť venujem koňovi mi nijak nevadí 😉 Ale bez obáv, zase budem do systému sypať😎 Rozbieha sa nový projekt, pretože nie som zrovna typ, ktorý by už dokonca života sedel nečinne na zadku, i keď by som po finančnej stránke kľudne mohla😉