Po akej dobe si môžem pýtať zvýšenie platu?
Ahojte chcem sa opýtať po akej dlhej dobe si môžem pýtať zvýšenie platu? Mám 14 ročnú prax, počas ktorej som bola v 3 zamestnaniach, teraz som vo štvrtom. Pracujem tu 8 mesiacov, je vhodné si pýtať vyšší plat? Ak by sa má šéfka pytala na predstavu o zvýšení, je 100€ veľa? Ďakujem za rady..
Ja som si vypýtala po 2 dňoch, zvýšili mi 300€. Nezáleží ako doho tam pracuješ, dôležité je, čo spoločnosti dávaš a či máš pre ňu hodnotu. Môj muž si bol pýtať po mesiaci, a potom každého pol roka. Ani raz mu šéf nepovedal nie. Netreba sa báť a treba si vedieť oceniť samu seba.
@lienka.7 boze to mi pripomenulo mna v byvalej robote. Standardne sa raz rocne zvysovalo o nejake %, co bolo zvycajne okolo 50 eur. A mna raz sefka zavolala do zasadacky, bola tam aj HR manazerka, ze su so mnou velmi spokojni a teda sa rozhodli mi pridat viac. Slavnostne mi odovzdali mzdovy dekret, ja som uz v mysli ratala kolko tam bude a co si za to kupim. A tam 60 eur 😆😆😆 nevedela som ci sa smiat ci plakat... po pol roku som odtial odisla
Ja som pýtala po roku,

@melanta to je v akej oblasti? Len tak ma to zaujíma...300 e je celkom dosť...