Počítajú sa odmeny do hrubého príjmu?
Mám hrubý príjem 1900 mesačne a prišiel mi mail, že na energopomoc nemám nárok.
Počítajú sa do hrubého príjmu aj polročné a koncoročné odmeny?
isteže
Samozrejme,ze ano.Pocita sa priemer,vsetko co dostanes za rok deleno 12,my mame aj 13,14te platy aj rozne ine odmeny.Prakticky pol roka s odmenami a pol roka bez a priemer mam 1660eur v cistom,2200 v hrubom.A to bez nadcasov,v blbej vyrobe.
Samozrejme,ze ano.Pocita sa priemer,vsetko co dostanes za rok deleno 12,my mame aj 13,14te platy aj rozne ine odmeny.Prakticky pol roka s odmenami a pol roka bez a priemer mam 1660eur v cistom,2200 v hrubom.A to bez nadcasov,v blbej vyrobe.
@anonym_7fc742 pekný plat, fajn benefity a píšeš, že v blbej výrobe, prečo?
Energopomoc sa pocita na prijem domacnosti a pocet ludi. Ono to vychadza tak, ze skoro kazdy dostane. Ja mam v hrubom nejak 3200 (bez odmien), manzelka 1900 a mame jedno dieta a mame narok na energopomoc
@anonym_autor pokiaľ si ty sama v domácnosti nesmieš presiahnuť 1930€ v hrubom... pokiaľ sú tam viacerý členovia tak tam sa mení koeficient podľa toho či sú tam ďalšie dospelé osoby alebo deti...
@anonym_7fc742 pekný plat, fajn benefity a píšeš, že v blbej výrobe, prečo?
@anonym_2583e3 lebo tu zeny vidia len to,co im ukazu v tv,montovnu aut alebo pasovu robotu za 800eur,ine vyroby,ine fabriky neexistuju,kde beru len ludi z min.vyucnym listom,nie bez vzdelania.Nasa fabrika,si svojich buducich zamestnancov uci na strednej skole s maturitou,a tak isto aj dalej ma svoju fakultu,cize vysku.
dodávateľ nezvýšil cenu,takže v našom meste by to nemal dostať nikto.Cca 10 000 obyvateľov
@anonym_autor pokiaľ si ty sama v domácnosti nesmieš presiahnuť 1930€ v hrubom... pokiaľ sú tam viacerý členovia tak tam sa mení koeficient podľa toho či sú tam ďalšie dospelé osoby alebo deti...
@mimaapeto žiadne iné osoby, ale máme k platu 2x ročne odmeny a s tými to už presahuje tých 1930 euro ak sa rozpočítajú na 12 mesiacov
Vsetok zdanitelny prijem. Jak do dan priznania
Kolegyna ma hruby prijem viac ako 1930 eur, je sama a dnes jej dosiel energosek 🤷♀️

Ano, samozrejme.