Podľa čoho vyberajú zamestnancov v Dráčiku?
Ahojte, ženy ktoré pracujete reálne v dráčiku alebo ste pracovali. Vedeli by ste mi povedať podľa čoho tam vyberajú zamestnancov? Respektíve kto prejde výberovým konaním? Podávala som žiadosť aj mi pani v dráčiku povedala že podľa životopisu, že mám obchodnú a tak tak že mám vysokú šancu nato ze ma vyberú. Prišla som na pohovor rozprávala som sa s ostatnými čo tiež prišli, tie mali školy z výučným listom. Jednu vzali a mne napísali že vybrali uchádzača ktorý viac vyhovuje ich požiadavkám. Podľa čoho teda vyberajú? Alebo to ide len po známostiach? Ďakujem 🙃🙂
@hiro vidím, že veríte tomu čo vám ukážu v tv novinách........🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ďalší v poradí.....
@weronika171717 a ty kde čerpas zdroje informácií co sa deje vo svete? Lebo TV je zla,médiá klamú (samozrejme áno aj), ale zaujímalo by ma,že kde sa dá nájsť pravda,ako sa veci naozaj majú. Lebo smiať sa niekomu že v niečo verí,bez toho aby uviedol svoj zdroj informácií ktorý považuje za overený, je veľmi jednoduché.
Toto je ta tolerencia, my chcete zeny povedat ze keby si zalozite firmu, predajne a vlastny eshop a mali by ste potrebu si dat na vlastnu stranku ci eshop svoj postoj nazor, tak by ste sa opytali verejnosti ci mozete?
Hlavne ze na vlastnom profile na MK sa kazdy ohana ze moj profil mozem si dat co chcem, komu sa nepaci nech roluje dalej 🤣🤣🤣🤣🤣
Ale ked to urobit niekto druhy tak je dezolat. Omg
Co ma po nazoroch majitela, paci sa mi tovar kupim, nepaci idem inde. Ale nenalepkujem.
Ja mam pocit,ze vyberaju podla toho,ktora viac zazera😄Takze vlastne bud rada,ze ta nevybrali😁Uz som presla niekolko prevadzok a vsade maju vytocene oci,uz len ked vojdeme,nebodaj sa niekto na nieco opyta a nevezme to nakoniec🙄Dcera si chcela vyskusat jeden z vystavenych kocikov,ako ho brala von,tak koleso sa zachytilo o koleso a ten vedla padol,no nareky,ze jej zrusila vystavku a pred chvilou to upratovala a to tam nie je na skusanie. No to by ma ozaj nenapadlo,ze v hrackach sa hraciek nesmie dotykat🤭 No proste zdute pani vacsinou okolo 50r.,ktore si to tam len odstoja a cakaju kedy padla. Ziaden vludny ton k detom. V AT ked sme,tam este predavacky s usmevom dieta prve pozdravia.
@miroslava21 Mat profil na soc.sieti a zverejnovat tam svoje nazory je v poriadku. Zverejnovat svoje nazory na eshope je totalne neprofesionalne. Je to nakupna platforma. Si predstav,ze ides do Kauflandu a tam by boli medzi regalmi velke putace s textom - Zastavme pomoc Ukrajine! Nech zije Rusko! Fuj migranti. Dobre by sa ti tam nakupovalo? Tiez by si bola taka benevolentna.
@iwesska v predajni dracik nie su ziadne putace tak neporovnavajme predajnu kaufland s online strankou. Na eshope som si ani nevsimla tie je postoje, az ked sa na to upozornilo. Mne to nevadi, a je uplne jedno ci suhlasim alebo nesuhlasim s jeho nazormi. Je to jeho stranka, moze si tam dat co chce a nebudem ho oznacovat za dezolata.
@miroslava21 asi tak nejak. nazrov tu je mnoho a zas no netreba risit vsetky. mna jeho nazory nezaujimju, pre mna je dolezite to, ze mam svoje a hracky potrebujeme , takze tam to pre mna nejak skoncilo. postoje nech ma ake chce, ale teda ak na to pride , tak si za ne bude niest aj nasledky
Nevybrali ťa lebo si príliš prozakaznicky orientovana 😂 to letelo tak 5-10 rokov dozadu. Pokovidova obsluha predajne dracik nervacik musí dať zákazníkovi jasne najavo že sa vracia totalita. Zákazník je otravný hmyz na ktorého treba zazerat. Ak náhodou niečo chce predstierať selektívnu hluchotu, jasne dať najavo ako ju akákoľvek požiadavka zo strany zákazníka obťažuje.
Ak si ten vzácny takmer vyhynuty druh príjemnej usmiatej predavačky hľadaj ďalej, v tej predraženej raroharni made in cina by ťa bolo škoda.
@tamarka9 vies co, su alternativne media kde prinasaju viac informacii o veciach, ktore v tv ci inych beznych mediach neuvidis. Len si ich musis vyhladat. A potom porovnat s tym co je v beznych tv a mediach na nete...
Len taky priklad, utecenci u nas. Pred volbami akoby neexistovali, kazdy kto o nich informoval tak nafukoval. A zrazu po volbach, doslova z noci do rana, su v kazdych vecernych spravach. Akoby sem spadli z neba. Pritom alternativne media o nich informovali uz predtym.
A alternativne media nerovna sa najznamejsie konspiracne stranky. Fakt treba hladat a vybrat si.
@miroslava21 To bol priklad s tym Kaufom,ze je to nakupny priestor,tak ako obchod. Kauf,Tesco,Dm...nikto nedava svoje nazory na e-shop,lebo to nikoho nezaujima. Zato na stranke Draka ti to ide oci vypichnut,zvlastne,ze si si to nevsimla.
@iwesska ved ale presne o to ide, nikoho to nezaujima ale je potreba z neho robit dezolata a vyhlasovat za hoaxera a robit bojkot. Na zaciatku som si to nevsimla az ked bolo na to upozornenie, tak potom som sa na to upriamila a vsimala som si to. A? Preco na to upozornuju v vlankoch, v spravach a robia z neho nesvojpravneho dezolata? Toto sa mi nepaci. Ma pravo na svoj nazor, nech je aky je. Robi to na svojej stranke, na svojom majetku.
@weronika171717 je to hlupak,nie dezolat. Na stranke, ktora je venovana detom vypisuje svoje nie nazory, definiciu nazoru snad poznas, ale vypisuje bludy, poburuje spolocnost a dava to ako vseobecnu pravdu. Vravim, v skutocnosto je to debil, ktory si ani nevazi svojich zakaznikov
@stanislavicenka píše pravdu, len ľudia ako si ty to nevidia. V jeden krásny deň príde prebudenie.
@weronika171717 snad sa skor prebudis ty🙂.