Pohovor a dieťa
Zdravim,
Volali mi dnes z jednej pozície či mám cas na rýchly rozhovor, pohovorujem takto už cely týždeň a všetko bolo zatiaľ v poriadku. Ponúk mám viac nez dosť ale toto bol môj dream job a ako naschval dieťa vrieskalo jak šialene musela som sa na pól minútky ospravedlniť úplne ma to vyhodilo z konceptu… myslite že s ponukou sa môžem rozlúčiť ? Som nahnevaná na cely svet aj ľúto mi prišlo že cely týždeň nebol jeden problem a just na toto miesto sa všetko pokašľalo..
mozes ist na pohovor a presvedcit ich ..ak si veris a dokazes im to-zabudnu aj na dieta ...
Nemyslím, že budú pozerať na to, čo ťa rušilo doma. Ak pracovať budeš mimo deti a nebudú ťa obmedzovať vo vykonávaní práce. Iné je rozprávať v prítomnosti deti a iné osamote, to asi viaceré poznáme.
Nemyslím si, veď dieťa budeš mat v škôlke či v jasliach. Nebude s tebou v kancelárii.
Navyše ak urobíš dobrý dojem, uvidia, že si fundovana odborníčka alebo máš dobrý prehľad a záujem, tak to je to najdôležitejšie
Držím palce
No ak to bola praca na homeoffice tak sa s nou rozluc 😀 inak je asi kazdemu jasne, ze doma ti moze vrestat dieta alebo vrtat sused, to su veci, co velmi neovplyvnis v tej sekunde
ja som to zazila na viacerych pohovoroch a aj som videla, ze to toho cloveka uplne vyhodilo z konceptu - tak som sama povedala, ze to su veci, ktore sa deju, obcas ako na just, nech sa preto vobec netrapia a obzvlast nie, ked to bol takyto hovor, ze "mate teraz cas" 🤷♀️ pre mna to je uplne v pohode aj ked sa to stalo pri naplanovanych hovoroch - lebo ako just vrtaju, kurier pride a dobija sa, dieta ochorelo a uz to ti ludia nechcu zrusit chvilu pred, ak si ich presvedcila svojimi kvalitami a schopnostami toto (snad) nebude mat absolutne ziadny negativny vplyv
inak mne sa napr. pocas posledneho pohovoru (kde ja som robila pohovor ako zastupkyna firmy) dobijala do izby svokra, ktora strazila maleho a nevsimla si, ze volam, skoro ma piclo, takze stava sa to na oboch stranach

Áno, aj nie. Záleží od človeka, ktorý bol na druhej strane telefonátu. Mne by dieťa nevadilo, skôr by mi vadilo, že ak si videla, že dieťa nie je kľudné, mohla si povedať, že teraz ten priestor nemáš, nech zavolajú za pol hodinu. Pretože povedať, že teraz nemôžeš ak nemôžeš, je úplne v poriadku.