Pohovor do zamestnania a očakávaný plat
Dnes som bola na pohovore a okrem ineho tam padla otazka, aky plat ocakavam. Myslim, ze je to dost nefer pytat sa zamestnanca. NEchcem sa ani nadhodnotit, ani podhodnotit. Ako to riesite?
Inak, ja som povedala, ze by som rada dostavala aspon tolko, kolko dostavam na sucasnom mieste s moznostou platobneho rastu 😎
Tak ako niektoré baby písali, že ak majú o teba záujem, tak môžeš v pohode aj prestreliť plat. Už sa mi stalo, že som zapýtala viac a hneď sfleku povedali, že taký rozpočet na danú pozíciu nemajú a či by som bola spokojna aj s ....€... Už bolo na mne ako sa rozhodnem. A je aj dobré, že človiek hneď vie na čom je a nemusí čakať na zmluvu, koľko mu to vlastne dajú ak sa zabudne spýtať.
to kde pracujete za 1400? aj ja chcem 🙂
otazka ku vyske platu - radsej nadhodnotit. lebo je z co spustit. Ak povies malo, daju Ti a potom si mozes bit hlavu o mur, ze si si mala pytat viac. Idealne je vediet, kolko sa asi na danom mieste zaraba.
Moj manzel bol teraz na pohovore - volali mu, ani nechcel odist zo sucasnej roboty - povedal im plat (doma vravi, tolko mi nedaju, neboj ostavame tu), no a oni mu tolko dali. 🙂 Takze treba risknut 🙂
ja mam ist do csob vobec neviem platovo ako sa to pohybuje, a nikto nechce ani povedat, tak myslite ze ked poviem 500?
no neviem, známi robia IT a majú 900 Eur
KE, a to nerobia na farme
trnavsky kraj, vseobecny pracovnik, takto kolko baby mam povedat? dakujem
Ved to sa zamestnavatelia pytaju roky na pohovoroch... Treba sa na to pripravit, zvazit pod aku hranicu ist nechces, zvazit svoje skusenosti a prax... 😉
.

kocky a ako ste riesili otazku preco by mali vybrta prave vas? 🙂