icon

Pohovor do zamestnania a očakávaný plat

adri266
3. jún 2014

Dnes som bola na pohovore a okrem ineho tam padla otazka, aky plat ocakavam. Myslim, ze je to dost nefer pytat sa zamestnanca. NEchcem sa ani nadhodnotit, ani podhodnotit. Ako to riesite?
Inak, ja som povedala, ze by som rada dostavala aspon tolko, kolko dostavam na sucasnom mieste s moznostou platobneho rastu 😎

Strana
z2
andrea561
27. feb 2015

kocky a ako ste riesili otazku preco by mali vybrta prave vas? 🙂

sssimi
27. feb 2015

Tak ako niektoré baby písali, že ak majú o teba záujem, tak môžeš v pohode aj prestreliť plat. Už sa mi stalo, že som zapýtala viac a hneď sfleku povedali, že taký rozpočet na danú pozíciu nemajú a či by som bola spokojna aj s ....€... Už bolo na mne ako sa rozhodnem. A je aj dobré, že človiek hneď vie na čom je a nemusí čakať na zmluvu, koľko mu to vlastne dajú ak sa zabudne spýtať.

david93
27. feb 2015

to kde pracujete za 1400? aj ja chcem 🙂

mircalla
27. feb 2015

@david93 No v BA to nie je az tak vela....zaklad su jazyky a dobre odvetvie - IT....1400 euro je uplne standard plat bez nejakej dlhsej praxe

btus
27. feb 2015

otazka ku vyske platu - radsej nadhodnotit. lebo je z co spustit. Ak povies malo, daju Ti a potom si mozes bit hlavu o mur, ze si si mala pytat viac. Idealne je vediet, kolko sa asi na danom mieste zaraba.
Moj manzel bol teraz na pohovore - volali mu, ani nechcel odist zo sucasnej roboty - povedal im plat (doma vravi, tolko mi nedaju, neboj ostavame tu), no a oni mu tolko dali. 🙂 Takze treba risknut 🙂

andrea561
27. feb 2015

ja mam ist do csob vobec neviem platovo ako sa to pohybuje, a nikto nechce ani povedat, tak myslite ze ked poviem 500?

btus
27. feb 2015

@andrea561 pozri si platy.sk alebo na profesii. Ale 500 je podla mna malo.(samozrejme v hrubom)

david93
27. feb 2015

no neviem, známi robia IT a majú 900 Eur

mircalla
27. feb 2015

@andrea561 to je malo....nejaka praca front office na pobocke? aky region?

david93
27. feb 2015

KE, a to nerobia na farme

mircalla
27. feb 2015

@david93 Tak to su dost hlboko pod priemerom alebo potom robia nieco ako helpdesk alebo adminov.
Ale asi si nerozumieme, ja mam na mysli pracu v IT firme - tych pozicii su tam stovky

jasminet
27. feb 2015

@andrea561 500€ v hrubom, cize 15000 v sk bolo v csob malo aj pred takmer 10 rokmi. robila som tam pohovor.... kludne vtedy dali aj 630€ na prepazkoveho pracovnika. nakoniec som nastupila ku konkurencii

mircalla
27. feb 2015

@andrea561 Aj ja som robila toto pred 10 rokmi a plat som mala v tom case 18 000 skk....
Inak je dost smutne, ze sa tu naozaj bavime o totalne smiesnych platoch v podstate na prezitie....500 euro je totalny joke

andrea561
27. feb 2015

trnavsky kraj, vseobecny pracovnik, takto kolko baby mam povedat? dakujem

mircalla
27. feb 2015

@andrea561 No ja by som si nepytala pdo 650 euro, i ked aj to je z mojho pohladu strasne malo, ale berem to, co je realne......

majka2508
1. mar 2015

@andrea561 ja som si to tiez zistovala a ze budes rada, ked budes mat 500. inac robota od rana do vecera.nie, ked zatvori banka...

mirkatn
14. mar 2015

Ved to sa zamestnavatelia pytaju roky na pohovoroch... Treba sa na to pripravit, zvazit pod aku hranicu ist nechces, zvazit svoje skusenosti a prax... 😉

.

Strana
z2