icon

Pomoc s úpravou životopisu

17. júl 2025

ahojte, mam problem, ze posielam si cvcka ale neozyvaju sa, myslim, ze problem je v cv, v sablone, alebo neviem, ja graficky neviem robit,
mohol by mi niekto prosim s tym nezistne pomoct? povedat ze kde je chyba, ked to zaslem emailom ? niekto sa v tom vyzna a pracuje s tym? lebo som uz zufala, zo ziadnej prace sa neozyvaju, neviem co robit,
neviem ci tam ma byt fotka ci nie, aka sablona, aby to zaujalo dotycneho recruitera, ja mam uplne jednoducho spraveny strukturovany zivotopis, nemam tam ziadne graficke veci sablony nic, mozno chcu to, ja fakt neviem..
som mlada zena po škole, takze vela skusenosti nemam ale....fakt neviem v com je chyba, dam to aj do pdfka, ako chcu ale nejde to, neozyvaju sa vobec, neviem v com robim chybu. prosim poradte ?

anonym_3787d4
17. júl 2025

@anonym_autor ak ti mozem poradit, urob si zivotopis cez chat gpt 🙂

billy_jean
17. júl 2025

Mozes kludne poslat, venujem sa naboru 20 rokov, checnem ti to a dam pripomienky, co zenit. Pripadne este je tu odbornik @melanta.

balerina2025
17. júl 2025

@anonym_autor na profesii mas pekne sablony.

domkakvet
17. júl 2025

@anonym_autor skus sablonu na profesii, aj ked ja osobne si nemyslim, ze bude chyba tam, aku skolu mas skoncenu a na ake pozicie sa hlasis?

oriesocek
17. júl 2025

tieto pracovné pohovory a CV je na dlhsie, videla som tisícky CV, kedze som robila vo firme aj dlhé roky ciastocne HR. nemuselo byt CV dokonalé, ak bol dobrý profil. a aj uplne super CV som vymazala, ak nebolo relevantné k danej pozícii a profil nespĺňal nic požadované - napr sa mi stalo, že som hladala človeka s praxou na marketing pre velmi specifický segment a CV som dostala od architekta, programatora, atd kde vobec nemali nic spolocne s poziadavkami a ani nemali upravené CV, aby to aspon tak vyzeralo. ty, tým, ze nemás prax, resp len malú skús vyzdvihnut to, co vies - sablony si naozaj najdi na profesii, alebo napr aj nieco taketo - https://cvwisely.com/sk?gad_source=1&gad_campai... teraz syn posielal po skole, hned sa mu firmy ozvali. na prvom pohovore ho zobrali (mal vsak 2 dlhodobé brigády pocas SS a VS - dokopy skoro 8 rokov brigád - hlavne v kancelárii)

balerina2025
17. júl 2025
@oriesocek

tieto pracovné pohovory a CV je na dlhsie, videla som tisícky CV, kedze som robila vo firme aj dlhé roky ciastocne HR. nemuselo byt CV dokonalé, ak bol dobrý profil. a aj uplne super CV som vymazala, ak nebolo relevantné k danej pozícii a profil nespĺňal nic požadované - napr sa mi stalo, že som hladala človeka s praxou na marketing pre velmi specifický segment a CV som dostala od architekta, programatora, atd kde vobec nemali nic spolocne s poziadavkami a ani nemali upravené CV, aby to aspon tak vyzeralo. ty, tým, ze nemás prax, resp len malú skús vyzdvihnut to, co vies - sablony si naozaj najdi na profesii, alebo napr aj nieco taketo - https://cvwisely.com/sk?gad_source=1&gad_campai... teraz syn posielal po skole, hned sa mu firmy ozvali. na prvom pohovore ho zobrali (mal vsak 2 dlhodobé brigády pocas SS a VS - dokopy skoro 8 rokov brigád - hlavne v kancelárii)

@oriesocek presne suhlasim. ja som mala CV na 3 strany a pritom zbytocne, urobila som cez šablónu na profesii a bolo. oni nemaju tolko casu citat romany. a tiez ich nezaujima vsetko.

billy_jean
17. júl 2025
@balerina2025

@oriesocek presne suhlasim. ja som mala CV na 3 strany a pritom zbytocne, urobila som cez šablónu na profesii a bolo. oni nemaju tolko casu citat romany. a tiez ich nezaujima vsetko.

@balerina2025 CV je max na dve strany. Ak je absolvent na jednu stranu. A to uz hovorim aj o fotke v CV. Zaujima ma poslednych max. 10 rokov dozadu u seniorskeho kandidata.

balerina2025
17. júl 2025
@billy_jean

@balerina2025 CV je max na dve strany. Ak je absolvent na jednu stranu. A to uz hovorim aj o fotke v CV. Zaujima ma poslednych max. 10 rokov dozadu u seniorskeho kandidata.

@billy_jean mam na jednu, velmi konkretne vsetko podstatne tam je.

autor
17. júl 2025
@anonym_3787d4

@anonym_autor ak ti mozem poradit, urob si zivotopis cez chat gpt 🙂

@anonym_3787d4 to sa ako robi?

autor
17. júl 2025
@billy_jean

Mozes kludne poslat, venujem sa naboru 20 rokov, checnem ti to a dam pripomienky, co zenit. Pripadne este je tu odbornik @melanta.

@billy_jean ale ja sa hlasim. Len na pozicie ktore su relevantne. Nie som. Programator a nehlasim sa na doktora.. Nechapem to

autor
17. júl 2025
@billy_jean

@billy_jean dve strany ma.. Ale bez fotky