Ponuky na serióznu prácu z domu s fixným platom
Dobrý deň, hľadám SERIÓZNU PRÁCU na home office. Žiaden herdalife, a iné blbosti nechcem, potrebujem fix plat + ohodnotenie. Maximálne na pohovor som schopná cestovať (mám malé deti). Mám 2 ročnú prax v call centre, customer service. Dohoda, alebo zmluva, živnosť ( ak plat je +1100eur). Vopred ďakujem za typy 🙂
zabavila... byt doma na plny HO a pytat bez praxe a vzdelania 1100e je odvaha 😉
@viiktoria93 v korporatoch sa da... musis iba vediet 1-2 jazyky cudzie (na slovencinu sa kludne vykasli... teda tu si uz nemusis zlepsovat...)... a k tomu bud financie alebo telekomunikacie...
Este mozes programovat. Alebo ak si SAP architekt... popripade uctovnicka... su rozne moznosti... a netrochar... tam si mozes vypytat aj cez 2500 eur...
inac HerBalife a tipy... nie je za co...
@demografka ak by práca bola na živnost tak minimálne suma 1100eur, zle som napísala v inzeráte. Ale áno je to reálne aj na slovensku, len treba hľadať 🙂
@viiktoria93 Hľadaj, držíme ti palce! Na MK je takých ponúk vždy dosť, buď bez obáv.
A call centrum ti nevyhovovalo? Mas v tom prax, stale niekoho hladaju
@viiktoria93 ,,nechcem, potrebujem, cestovať max na pohovor som schopná"
a teda ponúkaš čo, okrem dvojročných nijakých skúseností?
No teba by som ani na hodinu nezamestnala.
Neni tyzdna! 🙂
@martul tak to je zbytočný komentár, nemáte ćo iné na práci? :D
@martul ako poznam zic-a, jeho prispevok je pre tuto victoriu mysleny ako ironia
@viiktoria93 nesplietla si si portál??
@tiezjedna nie 🙂
@tiezjedna jasne, ze nesplietla, toto bude trollka, prazdniny zacali 🙂
@diewcatqoo ona sa ani nevypytuje, ona ju od nás priam požaduje 🙂
normálne sa hanbím, že jej nemám čo ponúknuť kua
@miko_matata Vám musí riadne hrabať v tej hlave, pýtam sa nepožadujem. Snáď sa nájde mamička ktorá robí home office a vie poradiť.
@miko_matata nemyslim, ze troll. Proste mamicka, ktora si chce privyrobit. Nema co ponuknut, nema v podstate ziadnu prax, ale ma kopec podmienok, lebo deti. Klasika.
@viiktoria93 robím na HO, no predtým som robila 6 rokov normálne z kanclu a max 1den HO týždenne. Práca sa ale nehľadá na modrom konikovi. Skús iný portál. Zle si sem zablúdila. 😏
@viiktoria93 ja som mamicka a som na HO. Momentalne mam 8 mesacne babatko, takze vypomaham na dohodu, inak pred nastupom na MD som pracovala na HO. Aj manzel pracuje na HO. Mozem ti poradit akurat to, ze takto si serioznu pracu na HO nenajdes.
@miko_matata dúfam😉
@diewcatqoo veď práve preto som reagovala naňho. Ale teda pochopila som to ako iróniu z jeho strany.
@viiktoria93 ja mám všeličo iné na práci, predstav si, že mám 100% homeoffice, ale na rozdiel od teba som tam kde som vďaka samej sebe, nikdy som si nepísala tvojim štýlom, chvalabohu.
Dôležité je začať tým, čo vieš, ovládaš a ponúkaš, napr. vzdelanie...
@zic mňa to tak pekne zlákalo dnes zareagovat, normalne na prispevky so zlou gramatikou ani nereagujem, škoda drať klávesnicu
ale toto mi nedalo si rypnut a dokonca na moju prvu čistú iróniu mi dala autorka páčika, toľko asi k čítaniu s porozumením
@martul to bude určite VSŽ
S takýmto vyjadrovaním môžeš byť maximálne Avon lady. Sme na HO aj ja, aj manžel. Takto sa práca nehľadá, nie takýmto štýlom.
@lucia13022023 este su Avon lady? to frcalo koncom 90 tych rokov...

😂🤣😂🤣