icon

Ponuky na serióznu prácu z domu s fixným platom

viiktoria93
4. mar 2025

Dobrý deň, hľadám SERIÓZNU PRÁCU na home office. Žiaden herdalife, a iné blbosti nechcem, potrebujem fix plat + ohodnotenie. Maximálne na pohovor som schopná cestovať (mám malé deti). Mám 2 ročnú prax v call centre, customer service. Dohoda, alebo zmluva, živnosť ( ak plat je +1100eur). Vopred ďakujem za typy 🙂

Strana
z2
mamamasama
4. mar 2025

😂🤣😂🤣

demografka
4. mar 2025

zabavila... byt doma na plny HO a pytat bez praxe a vzdelania 1100e je odvaha 😉

zic
4. mar 2025

@viiktoria93 v korporatoch sa da... musis iba vediet 1-2 jazyky cudzie (na slovencinu sa kludne vykasli... teda tu si uz nemusis zlepsovat...)... a k tomu bud financie alebo telekomunikacie...
Este mozes programovat. Alebo ak si SAP architekt... popripade uctovnicka... su rozne moznosti... a netrochar... tam si mozes vypytat aj cez 2500 eur...
inac HerBalife a tipy... nie je za co...

viiktoria93
autor
4. mar 2025

@demografka ak by práca bola na živnost tak minimálne suma 1100eur, zle som napísala v inzeráte. Ale áno je to reálne aj na slovensku, len treba hľadať 🙂

miko_matata
4. mar 2025

@viiktoria93 Hľadaj, držíme ti palce! Na MK je takých ponúk vždy dosť, buď bez obáv.

sisa_s
4. mar 2025

A call centrum ti nevyhovovalo? Mas v tom prax, stale niekoho hladaju

martul
4. mar 2025

@viiktoria93 ,,nechcem, potrebujem, cestovať max na pohovor som schopná"

a teda ponúkaš čo, okrem dvojročných nijakých skúseností?
No teba by som ani na hodinu nezamestnala.

diewcatqoo
4. mar 2025

Neni tyzdna! 🙂

martul
4. mar 2025

@zic S tou účtovníčkou sranduješ, že? Si myslíš, že to vie kde-kto, na každom rohu?

viiktoria93
autor
4. mar 2025

@martul tak to je zbytočný komentár, nemáte ćo iné na práci? :D

miko_matata
4. mar 2025

@martul ako poznam zic-a, jeho prispevok je pre tuto victoriu mysleny ako ironia

tiezjedna
4. mar 2025

@viiktoria93 nesplietla si si portál??

viiktoria93
autor
4. mar 2025

@tiezjedna nie 🙂

miko_matata
4. mar 2025

@tiezjedna jasne, ze nesplietla, toto bude trollka, prazdniny zacali 🙂

diewcatqoo
4. mar 2025

@martul a myslis, ze SAP architekt moze byt tiez ktokolvek? @zic len dal dobre tipy.
Keby mala prax v uctovnictve alebo aspon ako SAP admin, verim tomu, ze sa nevypytuje na pracu na MK 🙂

miko_matata
4. mar 2025

@diewcatqoo ona sa ani nevypytuje, ona ju od nás priam požaduje 🙂
normálne sa hanbím, že jej nemám čo ponúknuť kua

viiktoria93
autor
4. mar 2025

@miko_matata Vám musí riadne hrabať v tej hlave, pýtam sa nepožadujem. Snáď sa nájde mamička ktorá robí home office a vie poradiť.

diewcatqoo
4. mar 2025

@miko_matata nemyslim, ze troll. Proste mamicka, ktora si chce privyrobit. Nema co ponuknut, nema v podstate ziadnu prax, ale ma kopec podmienok, lebo deti. Klasika.

evaachesa
4. mar 2025

@viiktoria93 robím na HO, no predtým som robila 6 rokov normálne z kanclu a max 1den HO týždenne. Práca sa ale nehľadá na modrom konikovi. Skús iný portál. Zle si sem zablúdila. 😏

diewcatqoo
4. mar 2025

@viiktoria93 ja som mamicka a som na HO. Momentalne mam 8 mesacne babatko, takze vypomaham na dohodu, inak pred nastupom na MD som pracovala na HO. Aj manzel pracuje na HO. Mozem ti poradit akurat to, ze takto si serioznu pracu na HO nenajdes.

martul
4. mar 2025

@miko_matata dúfam😉

martul
4. mar 2025

@diewcatqoo veď práve preto som reagovala naňho. Ale teda pochopila som to ako iróniu z jeho strany.

martul
4. mar 2025

@viiktoria93 ja mám všeličo iné na práci, predstav si, že mám 100% homeoffice, ale na rozdiel od teba som tam kde som vďaka samej sebe, nikdy som si nepísala tvojim štýlom, chvalabohu.
Dôležité je začať tým, čo vieš, ovládaš a ponúkaš, napr. vzdelanie...

zic
4. mar 2025

@martul tak ona zacala zartovat... ako bezne ludia tu na MK, ktori "pozaduju" HO a ani pisat v rodnej reci nevladzu poriadne... Co takemu odpises (tak 1-2x tyzdenne)? Na blbu otazk blba odpoved.

martul
4. mar 2025

@zic ok, už som teda kľudnejšia, nepochopila som tvoj žart🙂

miko_matata
4. mar 2025

@zic mňa to tak pekne zlákalo dnes zareagovat, normalne na prispevky so zlou gramatikou ani nereagujem, škoda drať klávesnicu
ale toto mi nedalo si rypnut a dokonca na moju prvu čistú iróniu mi dala autorka páčika, toľko asi k čítaniu s porozumením

miko_matata
4. mar 2025

@martul to bude určite VSŽ

lucia13022023
4. mar 2025

S takýmto vyjadrovaním môžeš byť maximálne Avon lady. Sme na HO aj ja, aj manžel. Takto sa práca nehľadá, nie takýmto štýlom.

miko_matata
4. mar 2025

@lucia13022023 este su Avon lady? to frcalo koncom 90 tych rokov...

Strana
z2