Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej
Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem
Tu si mozte zarobit pozeranim reklam http://vyhravakazdy.sk/6801 nie je to podvod ja tam tiez pozeram reklamy
@poisonblu prepac ale mne to pride ako sprostost na mraky...niektgo ti da 100 dolarov a peniaze SA budu zhodnocovat...ako co by z toho mali????
@poisonblu a vlastne na ten wazzub zhanas len adresy aby mali zadarmo adresy na spamovanie?🙂
dotazniky.. wazzub.. obalky.. klikanie na reklamy.. forex
si myslite ze sa na tom da realne zarobit? 🙂 zamyslite sa nad tym kto z vasho okolia na tom zbohatol, zaraba, ci aspon je na nule? 🙂 nikto, ze? kazdy je len v dobrej viere ze "to snad niekedy bude vynasat" a zaroven su v minuse (registracne poplatky atd.)
Ten kto ma aspon zakladne ekonomicke citenie a vzdelanie, musi vediet ze peniaze sa negeneruju "nejako same" ... alebo "SA" zhodnocuju a vy neuveritelne zbohatnete.. takto to proste nefunguje..
poisonblu 🙂)))
ked sa chcem prihlasit na zazracny zeekrewards, dostanem hlasku ktora uz co-to napovie ako to cele funguje "The signup form can only be accessed from the main website of a ZeekRewards Affiliate, not from the Guest website or from a direct link. Please contact the person who invited you to get the address of his or her ZeekRewards website, or contact the company at development@lexcominc.net for assistance."
ale ako hovoris, iste si tym vies slusne zarobit, mas na najom/hypo, vies si kupit auto, chodit na dovolenky.. asi dam vypoved a poprosim ta o radu 🙂
prosim admina.... @hirjak @martinjasen aby vymazali odkazy od @poisonblu kde propaguje svoju kvazi firmu nakolko su to vsetko odkazy na pyramidove hry kde ona dostava provizie za zapojenie sa inych uzivatelov....
ale k teme tak neverim ze sa tym da zarobit na normalny zivot... je to strata casu... a jednak si treba uvedomit ze tam davate svoje osobne udaje a tie mozu byt lahko zneuzite.... a vase cislo mail sa dostava do roznych databaz... atd..
ja som počas prvej materskej tiež skúšala niečo, aby som zvýšila náš rozpočet... najprv som začala robiť decoupage výrobky (servítková technika) a ponúkať mamičkám na nete a známym v okoli, mala som z toho radosť, ale zárobok v porovnani s vynalozenými nakladmi a casom bol velmi nizky... potom som vyskusala firmu typu AVON, Oriflame, Dedra a pod - teda ponuka produktov cez katalóg a to ma nejak chytilo, uz to budu 4 roky, co sa tomu venujem (nerobim reklamu, zamerne nepíšem nazov, ale vlastnu skúsenosť), teraz začínam zachvíľu ďalšiu materskú a teším sa, že zase to trošku rozbehnem, lebo popri svojej riadnej práci som nestíhala... avonlady a oriflamky,ktore sa tomu venuju pozvolne potvrdia, ze velke zarobky necakaj, ale privyrobiť si môžeš, mňa pred 4 rokmi pri materskej vtedy ešte 4400 SK potešilo aj 1500 SK mesačne navyše a sem tam niečo pekné voňavé pre seba🙂... a hlavne, trošku som sa odreagovala od plienok, krmenia, prania, žehlenia a pod🙂 a musím potvrdiť, že manžel ma na to nahovoril, asi vycítil, že potrebujem zmenu, na materskej som bola plné tri roky 🙂
@maznacik007 najskor si nastuduj, co je to pyramidova hra :D ok, admini, zmazte to...slubujem, ze uz sem nic nedam
zarobit sa s tym da, idem si kupovat novy notas, co by som si bez tychto prijmov asi nekupila...takze asi tak :D
http://vyhravakazdy.sk/25689 ja teraz skúšam toto no neviem ako to pôjde :/
baby ak mate niekto niečo overene na privyrobenie poradte potrebujem niečo zohnat
Jedinečná MOŽNOSŤ ZÁROBKU - BEZ vstupných POPLATKOV. Ide o sledovanie reklám a odpovedať na kontrolné otázky.
Registrácia ako aj jej zrušenie je bezplatné. Nič nestratíte, môžte len získať - až 5€ za hodinu, ak vás bude baviť pozerat dookola stále tie isté 🙂
Môžete si to najprv vyskúšať a potom sa rozhodnete, či si chcete týmto spôsobom privyrobiť. Stačí prečítať všeobecné podmienky a môžte začať zarábať.
Stačí sa zaregistrovať na: http://vyhravakazdy.sk/26555
Jedinečná MOŽNOSŤ ZÁROBKU - BEZ vstupných POPLATKOV. Ide o sledovanie reklám a odpovedať na kontrolné otázky.
Registrácia ako aj jej zrušenie je bezplatné. Nič nestratíte, môžte len získať - až 5€ za hodinu, ak vás bude baviť pozerat dookola stále tie isté 🙂
Môžete si to najprv vyskúšať a potom sa rozhodnete, či si chcete týmto spôsobom privyrobiť. Stačí prečítať všeobecné podmienky a môžte začať zarábať.
Stačí sa zaregistrovať na: http://vyhravakazdy.sk/26555

@slimstar suhlasim s tebou. Tie klikackysu len na oklamanie.