icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

zuzikak
16. apr 2012

@slimstar suhlasim s tebou. Tie klikackysu len na oklamanie.

jankas87
16. apr 2012

Tu si mozte zarobit pozeranim reklam http://vyhravakazdy.sk/6801 nie je to podvod ja tam tiez pozeram reklamy

poisonblu
16. apr 2012

@jankas87 uz ti vyplatili? ja tam tiez klikam, ale pravdu povediac, moc ma to nebavi, kedze za jedno to kolo reklam je malo penazi, tak kym sa to nazbiera, treba toho vela pozriet...

jankas87
16. apr 2012

@poisonblu no trva to dlho aj ja to skusam tento mesiac a ked mi nevyplatia tak sa na to vykaslem

poisonblu
16. apr 2012

@jankas87 no vyzera, ze platia, lebo mi chodia emaily, ze marcove uz vyplatili...no uvidime, ja som si dala zavazok, ze kazdy den vykliklam najviac co ma pusti, ale nechce sa mi vobec :D zatial tam mam len 1,50 eur :D

jankas87
16. apr 2012

aj ja 😀
@poisonblu

lilli00
Odpoveď bola odstránená
nicky655
6. máj 2012

@lilli00 hmm,len tie odmeny,teda nic moc.to nei je vlemi na privyrobenie:(to sa skor asi clvoek zabavi pri tom🙂

poradcaoriflame
Odpoveď bola odstránená
lilli00
Odpoveď bola odstránená
meryenes
7. máj 2012

@moon126 Ahoj, aj ja si podobne privyrábam, tiež sa len rozbieham, ale páči sa mi to.

lilli00
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
Odpoveď bola odstránená
amouramour
13. máj 2012

@poisonblu prepac ale mne to pride ako sprostost na mraky...niektgo ti da 100 dolarov a peniaze SA budu zhodnocovat...ako co by z toho mali????

amouramour
13. máj 2012

@poisonblu a vlastne na ten wazzub zhanas len adresy aby mali zadarmo adresy na spamovanie?🙂

aduskatt
13. máj 2012

@lilli00 no ale to nie je velmi na privyrobenie, lebo hotovost je tam nemozna, dotaznikov je menej ako malo, a len zbieras body a mozes ich vymenit za nimi ponukane odmeny...........

smee007
13. máj 2012

dotazniky.. wazzub.. obalky.. klikanie na reklamy.. forex

si myslite ze sa na tom da realne zarobit? 🙂 zamyslite sa nad tym kto z vasho okolia na tom zbohatol, zaraba, ci aspon je na nule? 🙂 nikto, ze? kazdy je len v dobrej viere ze "to snad niekedy bude vynasat" a zaroven su v minuse (registracne poplatky atd.)

Ten kto ma aspon zakladne ekonomicke citenie a vzdelanie, musi vediet ze peniaze sa negeneruju "nejako same" ... alebo "SA" zhodnocuju a vy neuveritelne zbohatnete.. takto to proste nefunguje..

poisonblu
Odpoveď bola odstránená
poisonblu
13. máj 2012

@smee007 sorry :D poznas zeekrewards? skus si pozriet a ver tomu, ze tam sa zarobit da a naozaj dobre :D

smee007
13. máj 2012

poisonblu 🙂)))
ked sa chcem prihlasit na zazracny zeekrewards, dostanem hlasku ktora uz co-to napovie ako to cele funguje "The signup form can only be accessed from the main website of a ZeekRewards Affiliate, not from the Guest website or from a direct link. Please contact the person who invited you to get the address of his or her ZeekRewards website, or contact the company at development@lexcominc.net for assistance."

ale ako hovoris, iste si tym vies slusne zarobit, mas na najom/hypo, vies si kupit auto, chodit na dovolenky.. asi dam vypoved a poprosim ta o radu 🙂

poisonblu
Odpoveď bola odstránená
maznacik007
14. máj 2012

prosim admina.... @hirjak @martinjasen aby vymazali odkazy od @poisonblu kde propaguje svoju kvazi firmu nakolko su to vsetko odkazy na pyramidove hry kde ona dostava provizie za zapojenie sa inych uzivatelov....

ale k teme tak neverim ze sa tym da zarobit na normalny zivot... je to strata casu... a jednak si treba uvedomit ze tam davate svoje osobne udaje a tie mozu byt lahko zneuzite.... a vase cislo mail sa dostava do roznych databaz... atd..

kacenka78
14. máj 2012

ja som počas prvej materskej tiež skúšala niečo, aby som zvýšila náš rozpočet... najprv som začala robiť decoupage výrobky (servítková technika) a ponúkať mamičkám na nete a známym v okoli, mala som z toho radosť, ale zárobok v porovnani s vynalozenými nakladmi a casom bol velmi nizky... potom som vyskusala firmu typu AVON, Oriflame, Dedra a pod - teda ponuka produktov cez katalóg a to ma nejak chytilo, uz to budu 4 roky, co sa tomu venujem (nerobim reklamu, zamerne nepíšem nazov, ale vlastnu skúsenosť), teraz začínam zachvíľu ďalšiu materskú a teším sa, že zase to trošku rozbehnem, lebo popri svojej riadnej práci som nestíhala... avonlady a oriflamky,ktore sa tomu venuju pozvolne potvrdia, ze velke zarobky necakaj, ale privyrobiť si môžeš, mňa pred 4 rokmi pri materskej vtedy ešte 4400 SK potešilo aj 1500 SK mesačne navyše a sem tam niečo pekné voňavé pre seba🙂... a hlavne, trošku som sa odreagovala od plienok, krmenia, prania, žehlenia a pod🙂 a musím potvrdiť, že manžel ma na to nahovoril, asi vycítil, že potrebujem zmenu, na materskej som bola plné tri roky 🙂

poisonblu
14. máj 2012

@maznacik007 najskor si nastuduj, co je to pyramidova hra :D ok, admini, zmazte to...slubujem, ze uz sem nic nedam

zarobit sa s tym da, idem si kupovat novy notas, co by som si bez tychto prijmov asi nekupila...takze asi tak :D

zden2
14. máj 2012

http://vyhravakazdy.sk/25689 ja teraz skúšam toto no neviem ako to pôjde :/

lilli00
Odpoveď bola odstránená
aduskatt
14. máj 2012

@lilli00 ja som myslela na ten konkretny iprieskum, co si dala do odkazu🙂

1lussy1
14. máj 2012

baby ak mate niekto niečo overene na privyrobenie poradte potrebujem niečo zohnat

zdobik
14. máj 2012

Jedinečná MOŽNOSŤ ZÁROBKU - BEZ vstupných POPLATKOV. Ide o sledovanie reklám a odpovedať na kontrolné otázky.
Registrácia ako aj jej zrušenie je bezplatné. Nič nestratíte, môžte len získať - až 5€ za hodinu, ak vás bude baviť pozerat dookola stále tie isté 🙂
Môžete si to najprv vyskúšať a potom sa rozhodnete, či si chcete týmto spôsobom privyrobiť. Stačí prečítať všeobecné podmienky a môžte začať zarábať.
Stačí sa zaregistrovať na: http://vyhravakazdy.sk/26555

zdobik
14. máj 2012

Jedinečná MOŽNOSŤ ZÁROBKU - BEZ vstupných POPLATKOV. Ide o sledovanie reklám a odpovedať na kontrolné otázky.
Registrácia ako aj jej zrušenie je bezplatné. Nič nestratíte, môžte len získať - až 5€ za hodinu, ak vás bude baviť pozerat dookola stále tie isté 🙂
Môžete si to najprv vyskúšať a potom sa rozhodnete, či si chcete týmto spôsobom privyrobiť. Stačí prečítať všeobecné podmienky a môžte začať zarábať.
Stačí sa zaregistrovať na: http://vyhravakazdy.sk/26555