Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej
Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem
ja robim toto: http://www.ermail.cz/link/JeTNlYYCmNNmAAjYTNTVJ...
ahojte dievcata, ja som pri dvoch detoch po sebe, siesty rok na materskej tiez preskusala vsetky mozne prace cez internet, prace na doma, a minula kopec penazi zbytocne na podvodnych biznisoch ako twodollarklick a neviem ak klick, prelaunchx, fastmoneymakergroup a neviem co vsetko (vsak to poznate ak si skusate privyrobitna internete) az som sa vdakabohu dostala k praci, ktora je vyborne platena a da sa zvladat aj pri detoch🙂 ak budete chciet, poslem blizsie info cez IP
@janulienocka mozem poprosit viac o tej praci.
Ahoj Janulienocka mozem poprosit dake info o tejto robotke ? Velmi by mi to pomohlo dakujem🙂
@sonicka13131, @julia8474 posielam..
@janulienocka ahoj mohla by si mi niečo o tom poslať?
@janulienocka Ahoj, môžem poprosiť aj ja info o robote? Vďaka
@janulienocka Ahoj. Môžem aj ja poprosiť info? 🙂 Ďakujem
@janulienocka mozem aj ja poprosit o info :D dakujem
Ja by som vedela odporučiť spoľahlivú firmu na privyrobenie mamičke z Novej Dubnice. Ja s ňou už dlhšie spolupracujem a teraz hľadajú spoľahlivú pani z Dubnice. Ak by sa tu našla maminka od tiaľ čo si chce privyrobiť tak sa mi ozvite, alebo napíšte priamo na môj mail jankasipovska@gmail.com.
@poisonblu Ahoj poradis mi nejaku robotku na doma, citam ze uz mas s nejakymi skusenosti
@janulienocka Ahoj posles dalsie info .o))) 🙂
i já vás poprosím o nějaký kontakt, díky mocccc
@moon126 Ahoj pocula som nieco o tom das blizsie info?
@janulienocka tiež by som poprosila viac info o tej práci...
@janulienocka poprosim tiez o info o tej praci 🙂
@janulienocka ahoj môžeš aj mne poslať nejaké info prosím ? Budem vďačná
@janulienocka Ahoj, tiež mám záujem o prácu na privyrobenie. Ďakujem. 🙂
baby mozem sa informovat??poradte mi prosim..mam moznost zamestnat sa....tento rok by s tym nemal byt problem lebo o rodicovsky nepridem aj ked pracujem,ale ak by nahodou od januara schvalili ze mamicka co pobera rodicovsky nemoze pracovat a zobrali by mi ho...mam narok si on poziadat znovu ked by som nahodou o zamestnanie prisla?ked mozem poberat do 3rokov dietata?
No, takže hladala som možnosť privyrobiť si popri materskej a vidím tu len dohady čo vynáša a čo nie... Niekto má skúsenosť a čo-to si privyrobí a niekto skúša dalej a dúfa, že sa už konečne zadarý.... Ja osobne si myslím, že čas na to "úžasné" klikanie ani nenájdem (tak na chvíľu určite áno) ale na to aby som si privyrobila zaslúžené peniažky sedením pri pc určite nie... Pretože, ked mi deti spinkajú, tak robím všetku ostatnú prácu, čo som nestihla ked boli hore a neviem si predstaviť, že by som ešte musela "klikať" na nejaké maily a podobné "veci"... tak zostávam verná tomu, čo robím. A taktiež neverím tomu, že za to, že na to pozerám a kliknem dostanem peniaze. Už som sa viac krát oklamal, tak neverím len tak hoci-čomu. Ved tu na Slovensku Vám majú problém zaplatiť aj za to, čo odpracuješ a nieto aby vám dal niekto niečo "len tak". A venovať čas ich mailom a dostať za to body, ktoré musíš minúť iba u ních a za to, čo oni ponúkajú, je už aká výhoda??! Ved zasa z toho profitujú len oni. Oni majú odbyt toho, čo potrebujú. A taká matka, čo si potrebuje privyrobiť peniažky nepotrebuje žiadne body. Za to si nekúpim ani plienky, ani mlieko, ani chlieb.....
Ako si privyrobiť na materskej?
@janulienocka mozem aj ja poprosit o info?🙂 dakujem
@karolin09 posielam ip
@janulienocka ahojky.vies napisat viac???aj mne by sa zislo.dik
@natalia1990 aj Tebe posielam IP
@janulienocka mozem aj poprosit o nejake info .. dakujem pekne ... 🙂
@janulienocka ahoj, ak sa da, tiez by som chcela blizsie info o tej praci, dakujem
@janulienocka aj mne by si mohla poslat do ip dakujem
ahoj, aj ja by som chcela poprosit nejake info, dakujem pekne 🙂

@nikusa008 Ano, ja mam s tym len tu najlepsiu skusenost. Som tam zaregistrovana niekolko mesiacov a uz som aj par krat dostala "vyplatu" 🙂
Neda sa to ale brat ako pravidelny prijem, je to o tom kolko vyplnis dotaznikov /su posielane na zaklade udajov, ktore o sebe uvedies pri registracii-ci sa hodis na ten-ktory vyskum/. Vzdy ked mi odtial pridu peniaze, tak sa potesim /aj ked milionarka zo mna asi nebude 😀 /