icon

Poraďte nejakú prácu na privyrobenie popri materskej

pojezdalova
28. dec 2011

Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem

kamylka
14. okt 2012

@janulienocka mozem poprosit o info ohladom prace , dakujem

pimpulienka
14. okt 2012

@janulienocka aj ja by som poprosila o nejake info. Vopred ďakujem

lotalujza
14. okt 2012

@janulienocka poprosim aj ja viac info o praci dakujem

nina7911
14. okt 2012

@janulienocka Ahoj, môžem poprosiť aj ja bližšie info, Ďakujem

janulienocka
15. okt 2012

kocky, pisem vam ip

simona72
16. okt 2012

ahoj prosim môžem aj ja dostat pozvanku do tns a vyskumov? Dakujem
@poisonb
@poisonblu

mimi4419
16. okt 2012

@janulienocka ahoj, ak sa da, tiez by som chcela blizsie info o tej praci, dakujem

simona72
16. okt 2012

@janulienocka. Aj mne prosim ta posli info dakujem

zdobik
17. okt 2012

@julia8474
@sonicka13131
@katarina00100
@eframka
@dievcinka
@kejtie21
@market26
@zlatovlaska123
@slimstar
@frick
@stelana
@jankajurkova
@karolin09
@natalia1990
@pocahontas35
@petrushkasc
Ahoj kocky, skusali ste uz vyplnanie dotaznikov? Je to uplne jednoduche, nezaberie to vela casu a bez akychkolvek poplatkov samozrejme 😉
Ja som s tym maximalne spokojna.
http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
alebo
http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=51338
V pripade akychkolvek otazok som Vam k dispozicii 🙂

maruska24
17. okt 2012

ja som sa registrovala na všetky tieto dotazníky a doteraz mi neprišiel vyplniť ani jeden!!!!!!!! takže je to total o ničom
@zdobik

market26
17. okt 2012

aha i já bych chtěla nějakou tu kačku

market26
17. okt 2012

mám otázku píšou že je to pro slováky ale když jsem češka žijící na slovensku tak jako????

frick
17. okt 2012

@zdobik taktiež som zaregistrovaná a prišli mi len 2 dotazníky už som tam dlho. 😒

kejtie21
17. okt 2012

@zdobik a akym sposobom si vyplacana? kolko to asi vychadza ze si privyrobis?

kejtie21
17. okt 2012

@zdobik a este otazka... vyplnas dotaznik mailom alebo telefonom?

sarka9832
17. okt 2012

@janulienocka aj mne mozes poslat info o praci dakujem moc

zdobik
17. okt 2012

@maruska24 ja som na svoj prvy dotaznik tiez cakala asi 3 tyzdne a ked uz som si myslela, ze z toho nic nebude, tak prisiel. Dokonca sa mi par razy stalo, ze mi prisli aj 3 za tyzden. Vsetko zalezi od toho ake udaje o sebe uvedies v uvodnom dotazniku /cim viac, tym lepsie/ a podla toho si potom oslovovana do konkretnych vyskumov. Je dost mozne, ze si sa typovo nehodila zatial na nijaky :(

zdobik
17. okt 2012

@market26 asi je to myslene tak, ze musis byt "slovensky spotrebitel" a to podla mna si, kedze zijes na Slovensku. Pripadne im skus napisat: info@onlinepanel.sk 😉

zdobik
17. okt 2012

@frick kuk odpoved pre maruska24 😉
Mne tiez nechodia tie dotazniky kazdy tyzden samozrejme... Ako som uz pisala je to individualne.

zdobik
17. okt 2012

@kejtie21 @kejtie21 peniazky su zaslane na ucet z http://www.onlinepanel.sk/default/index/index/r...
alebo na paypal z http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=51338
Dotazniky vyplnam mailom, som zareg. este aj v dalsich agenturach, kde sa da aj cez tel. rozhovor s operatorom. Lenze tie este nemam odskusane, takze ked sa mi osvedcia a pride prva "vyplata", potom pridam link 😉

kejtie21
17. okt 2012

@zdobik no zaregistrovala som sa na onlinepanel.sk ale na marketagent.com sa asi nemozem registrovat lebo nemam paypal. ten mozem ako ziskat? este je stranka ze preseba.sk ale to bolo nejake divne... tak uvidim ci nieco pride. budem sa tesit na dalsie linky :D dakujem

cubana
17. okt 2012

@janulienocka ahoj prosim si aj ja info, diik

eviva
17. okt 2012

@janulienocka ahoj,tiez prosim o info o praci popri rodicovskej,dakujem

market26
17. okt 2012

ok díky

zlatovlaska123
17. okt 2012

@zdobik tak ja neviem, ale ja som sa už trikrát pokúšala zaregistrovať na ten onlinepanel, napíše mi to, že mi poslali mail, no nikdy som žiadny nedostala, takže sa nemôžem pohnúť ďalej 😕

zdobik
17. okt 2012

@zlatovlaska123 😒 tak to teda neviem, co sa deje. Mail si dala spravny? /asi blba otazka/. Ak si to skusala viackrat po sebe, tak mozno len treba pockat 24 hod. kym daco pride, niekedy ten uvitaci nepride hned...

zlatovlaska123
17. okt 2012

@zdobik už som to skúšala včera, dneska, všetko vyplnené správne, ale mail nepríde... hoci mi to píše, že ho poslali... 😠

simca06022011
17. okt 2012

@zlatovlaska123 skus si pozriet spamovu schranku, zvyknu sa tam taketo potvrdzovacie emaily rovno stracat

katarina28
18. okt 2012

@ivetta1982 ahoj, chcem spytat, uz ti z toho eRmail prisli aj nejake peniaze? nemaju problem s tym, ze sme zo Slovenska? ak ano, ze ako dlho asi ti nieco prislo? dakujem