Poraďte pracovné pozície bez kontaktu s ľuďmi
Ahojte.
Hľadám si svoju prvú oficiálnu prácu a možno preto lebo som introvert, možno má na to vplyv moja prvá zároveň i posledná brigáda kde som zažila neskutočnú psychickú záťaž pri práci s ľuďmi. No rada by som si našla niečo kde je minimálny kontakt s ľuďmi. Napr ako pohrebná služba (obliekanie zosnulých, administratívna práca), možno kvetinárstvo kde sa denne neotočí 1000 ľudí. Viete o takých pracovných pozíciách? Aby som si vedela hľadať podľa toho 😊
správca majáka, škoda len, že nemáme more, už by som tam bola
@littlebubble aj ja by som pekne poprosila
@maria1989 v Miazgovcov bol Gejza Miazga spravca žralokov a mal to ako čestnu funkciu 😅
Práca so zvieratami?
@vilaamalka907 Máš správu 🙂
@littlebubble ďakujem
@oblecenie99 som si aj ja spomenula na svoj večerny nakup. Otrasena z vybuchu a zákazníci v sore za mnou riesili nejake chujoviny ako najvacsie problemy zivota. Som im aj chcela povedat, ze riesia debiliny, ale potom som si radsej kusla do jazyka, zaplatila a sla domov.
Ja som teraz začala v jednej spoločnosti budovať si vlastný biznis z domu, tam stretneš len "domácich" 😉
Ak stále niečo hľadáš a chceš viac info, napíš 😉

Nooo trošku 😁 uf držím palce tiež to tak vidím lenn myslím si že pri manuálnej práci sa stýmto stereotypom budeš stretávať najčastejšie :/ ..