icon

Poraďte prácu na doma bez živnosti

14. sep 2025

Ahojte.
Uz rok zufal ale ze zufalo hladam pracu na doma

Kedze zijem mimo sr tak zivnost nemam.
A stale kazdy chce zivnost. Nemam ju. Mam vs humanitny smer. Mam skusenosti s redakcnou cinnostou a administrativnou pracou. Viem anglicky pisomne a ustne. Nemcina pisomne a citanie porozumenie na b1 urovni.
Su mi ponukane prace ako poistovnictvo alebo predaj kozmetiky. To naozaj nie.
Ked poziadam cez profesiu, neozyvaju sa mi vobec. Pripadne mi ponuknu skutocne smiesnu odmenu za napr spravovanie eshopu ze 150 e /mesiac.
Snazia sa vyuzit.
Som uz zufala uplne. Nutne potrebujem zarobok aapom 500 e mesacne a neviem ho najst nikde.
Som v rozvodovom Konani a potrebujem si prilepsit. A take veci ako vyzliekanie sa pred kamerou of a ine to riesit nechcem. To je za mna nemoralne.

Strana
z2
anonym_d71017
14. sep 2025

Otravuješ tu s touto témou niekoľko rokov, už konečne pochop, že takto sa pracovať nedá, najmä v prípade, že reálne nič neovládaš. Zdvihni konečne riť a začni pracovať normálne!

autor
14. sep 2025
@anonym_d71017

Otravuješ tu s touto témou niekoľko rokov, už konečne pochop, že takto sa pracovať nedá, najmä v prípade, že reálne nič neovládaš. Zdvihni konečne riť a začni pracovať normálne!

@anonym_d71017 nie. Pisem sem druhykrat a nie roky...

leni2121
14. sep 2025

@anonym_autor ja zarabam pekne peniaze cez dognet. Vies si vybrat na spolupracu z 900 znaciek, dostanes svoj unikatny kod v skratke spropagujes mas krasne peniazky.

martinkatinka
14. sep 2025

Bez zivnosti len nieco na TPP, predsa nechces zarabat na cierno. A tie eshopy, vsak si vezmi tri a hned mas 450€ 🙈

anonym_e703ec
14. sep 2025
@anonym_d71017

@anonym_d71017 to prečo si autorke tak blbo arogantne napísala. niečo ti spravila alebo máte spoločného frajera? hnus.
to si radšej nemusela napísať vôbec nič.

autor
14. sep 2025
@anonym_e703ec

@anonym_d71017 to prečo si autorke tak blbo arogantne napísala. niečo ti spravila alebo máte spoločného frajera? hnus.
to si radšej nemusela napísať vôbec nič.

@anonym_e703ec tu su vsetci na fore arogantni bez stipky sudnosti a este aj anonymne vysstupuju pre clovrka kt. Zufalo hlada pracu

autor
14. sep 2025
@martinkatinka

Bez zivnosti len nieco na TPP, predsa nechces zarabat na cierno. A tie eshopy, vsak si vezmi tri a hned mas 450€ 🙈

@martinkatinka a myslis ze tri eshopy sa daju najst tak lahko?

autor
14. sep 2025
@leni2121

@anonym_autor ja zarabam pekne peniaze cez dognet. Vies si vybrat na spolupracu z 900 znaciek, dostanes svoj unikatny kod v skratke spropagujes mas krasne peniazky.

@leni2121 dognet neviem o co ide

martinkatinka
14. sep 2025
@anonym_autor

@martinkatinka a myslis ze tri eshopy sa daju najst tak lahko?

@anonym_autor tak vezmi aj ten jeden a hladaj dalej... Keby si mala potrebne skills na pracu z domu cez pocitac, tak si ju aj sama cez pocitac najdes.

draik
14. sep 2025

Okrem toho, že odborne toho asi veľa neponúknete, je dosť podstatný problém, že žijete v zahraničí. Vždy si navyše položte otázku, prečo by zrovna Vám mal niekto ponúknuť full HO.

anonym_830fb8
14. sep 2025

Prečo si nehladáš job v zahraničí? Ted tu sú mizerné platy a veď každý z SVK uteká....
Čo sa pamätám (od kolegov)tak je tu nejaká komplikácia s daňami či s odvodmi keď sa niekto zdržiava trvale zahraničí. Podľa mňa hladáš na zlom mieste

jazula
14. sep 2025

Presne, hľadať v krajine, kde žiješ. Tam bude skôr šanca už kvôli daňovým limitáciám.

autor
14. sep 2025
@martinkatinka

@anonym_autor tak vezmi aj ten jeden a hladaj dalej... Keby si mala potrebne skills na pracu z domu cez pocitac, tak si ju aj sama cez pocitac najdes.

@martinkatinka nejde to lahko ako si myslis.. Je tvela uchadzacov. Vzdy som. Presla pohovormi a pov3dali mi ze vyberjau zo 450 uchadzacov cca cez profesiu.. Vies

autor
14. sep 2025
@jazula

Presne, hľadať v krajine, kde žiješ. Tam bude skôr šanca už kvôli daňovým limitáciám.

@jazula do tohto sa nerozumien

autor
14. sep 2025
@anonym_830fb8

Prečo si nehladáš job v zahraničí? Ted tu sú mizerné platy a veď každý z SVK uteká....
Čo sa pamätám (od kolegov)tak je tu nejaká komplikácia s daňami či s odvodmi keď sa niekto zdržiava trvale zahraničí. Podľa mňa hladáš na zlom mieste

@anonym_830fb8 lebo ja zijem v pakistane

autor
14. sep 2025
@draik

Okrem toho, že odborne toho asi veľa neponúknete, je dosť podstatný problém, že žijete v zahraničí. Vždy si navyše položte otázku, prečo by zrovna Vám mal niekto ponúknuť full HO.

@draik odborne neponukam nic lebo nie som vyucena nic ani ekonom ani it nic take.

autor
14. sep 2025

@admin dal si zly prepis nazvu clanku. To vobec nie je moj nadpis a na to sa nepytam..... Pytam sa na nieco i e

anonym_830fb8
14. sep 2025

Čiže zamestnávateľovi nemôžeš ponúknuť nič.

autor
14. sep 2025
@draik

@draik a kto tvrdi ze potrebujem ho na full time? To ani nechcen

autor
14. sep 2025
@anonym_830fb8

Čiže zamestnávateľovi nemôžeš ponúknuť nič.

@anonym_830fb8 preco? Jazyky preklady administrativna vypomoc, zodpovednost, spolahlivost. Som ucenliva hocico zvladnem robit

klariska1
Autor odpoveď zmazal
oriesocek
14. sep 2025

Firmy majú s full HO veľké problémy. Legislatíva im na TPP neumožňuje mať také zmluvy. Ja som bola v takom nejakom právnom vákuu, keď som sa presťahovala zo zahraničia a robila ešte stále robila pre nich, kým sa založila firma na Slovensku. Manzel si musel založiť s.r.o., keďže robí pre ázijskú firmu, ktorá nemá na sk pobočku a všetko faktúruje…ale je expert v tom čo robí, ma 2 doktoráty vo veľmi špecifickej veci, vie jazyky - 2 plynule, jeden menej…a už robil pre viacero zahraničných firiem

x_mery_x
14. sep 2025
@leni2121

@leni2121 ahoj, ako to funguje? Dakujem.

zuzanaete
14. sep 2025

Problem je s danami. Asi nenajdes na SK firmu, ktora ta zamestna priamo na zmluvu s tym, ze budes pracu robit zo zahranicia. Jedinym riesenim je zivnost, praca v krajine, kde zijes alebo praca pre firmu z krajiny, kde zakony dovoluju robit zo zahranicia.

lucia3296
14. sep 2025

Napíš mi sukromnu správu

mamina7070
14. sep 2025

normalnu remote pracu nenajdes nemas co ponuknut a si mimo EU to je proste bloker
nevies sa vratit na Slovensko?

maca1984
14. sep 2025

Si uvedom, kde žiješ v prvom rade.

martinkatinka
14. sep 2025
@lucia3296

Napíš mi sukromnu správu

@lucia3296 tieto pyramidy by mali zakazat a pokutovat tych, co to este siria.

Strana
z2