Poraďte prácu na doma bez živnosti
Ahojte.
Uz rok zufal ale ze zufalo hladam pracu na doma
Kedze zijem mimo sr tak zivnost nemam.
A stale kazdy chce zivnost. Nemam ju. Mam vs humanitny smer. Mam skusenosti s redakcnou cinnostou a administrativnou pracou. Viem anglicky pisomne a ustne. Nemcina pisomne a citanie porozumenie na b1 urovni.
Su mi ponukane prace ako poistovnictvo alebo predaj kozmetiky. To naozaj nie.
Ked poziadam cez profesiu, neozyvaju sa mi vobec. Pripadne mi ponuknu skutocne smiesnu odmenu za napr spravovanie eshopu ze 150 e /mesiac.
Snazia sa vyuzit.
Som uz zufala uplne. Nutne potrebujem zarobok aapom 500 e mesacne a neviem ho najst nikde.
Som v rozvodovom Konani a potrebujem si prilepsit. A take veci ako vyzliekanie sa pred kamerou of a ine to riesit nechcem. To je za mna nemoralne.
Bydlisko je dost velky problem, LinkedIn je plny full remote pozicii aj inym casovym pasmom ale vyzaduju EU, skus hladat tam … mozno motyka vystreli. Nehladaj na profesii, pozicii je malo, nic extra neponukas a si geograficky uplne mimo. Takze tvoj zivotopis ide do kosa medzi prvymi.
@anonym_d71017 to prečo si autorke tak blbo arogantne napísala. niečo ti spravila alebo máte spoločného frajera? hnus.
to si radšej nemusela napísať vôbec nič.
@anonym_e703ec neodpisala jej nič ako pravdu. Pani zlata sem píše už minimálne tretíkrát, už dosť žien na ňu premrhalo casom co sa jej snažili normalne poradiť - ako vidíš bez úspechu.
Aha, už vidím že nie prvý raz.
Tak na čo to riešiš dokola ? Rád si dostala už za vagóny.
Nehladaj na Slovensku, keď si niekde v prdeli. Veď je jasné, že ti prácu nedajú, budem úprimná, je to nereálne, lebo dane. Buď budeš mať SK szčo, sro alebo si proste beznádejný prípad. S tvojou školou by si si ťažko našla full HO aj keby si žila tu. Pozri LinkedIn, tam sa pre tvoju krajinu zvyčajne ponuka práca, lebo je tam lacná pracovná sila 🙂.
@oli18 pri poslednej téme žila v Tunisku a nemohla odísť kvôli deťaťu 🤣
Full HO v SR nenájdeš, hlavne nie tak, že máš bydlisko mimo EÚ. Podľa mňa je nemožné nájsť takú prácu. Maximálne môžeš skúsiť nejaké preklady a byť na Tvojom mieste, brala by som aj ten e-shop.
@anonym_autor ja zarabam pekne peniaze cez dognet. Vies si vybrat na spolupracu z 900 znaciek, dostanes svoj unikatny kod v skratke spropagujes mas krasne peniazky.
@leni2121 ahoj prosím vieš mi pomôcť? Akurát som sa zaregistrovala a však som s toho jeleň neviem čo ako kde začať 🤦♀️
@lucia3296 tieto pyramidy by mali zakazat a pokutovat tych, co to este siria.
@martinkatinka to hovorim aj ja moja 🙂 preto podnikam a ty? Pracuješ isto niekde kde máš šefa,to není Pyramida?Pekný deň

Nech sa ti páči, 23 sekúnd na googli:
https://www.upwork.com/freelance-jobs/apply/Dat...