icon

Povinný teambuilding - platenie nápojov

6. aug 2025

Vedúca písala email, že sa dňa toho a toho koná teambuilding a že účasť je povinná. Program bude bowling, šípky a nejaká laser game, raut. Nápoje si ale budeme hradit sami, pretože na to už nemá firma peniaze.
Prišlo mi to také zvláštne, mne nejde o tie peniaze čo zaplatím za pitie, ale účasť je povinná a nápoje si máme platiť sami. Navyše tam ani nikto ísť nechce.
Príde vám to ok, je to bežne?

Strana
z3
jockey
8. aug 2025
@hrasocek12

Nám tiež vždy povedia,že je to povinné. Ja nechodím na tieto trapošské párty. U nás sa dobre opijú a robia somariny. Ja si svoj voľný čas s rodinou veľmi vážim. Život uteká veľmi rýchlo a nemienim ho strávit s cudzími ľuďmi. Dosť že som s nimi tak dlho v práci. Máme ok kolektív,rozumiem si s veľa ľuďmi. Ale voľný čas je voľný. 🥰 Urob ako to cítiš..keď nechceš ísť nechoď.

@hrasocek12 Však autorka písala, že to majú počas pracovného dňa.

ivet78
8. aug 2025

@anonym_autor povinne, nepovinnne. Bud pojdes alebo nepojdes. U nas keby bol takyto natlat na ludi, tak si polovoca radsej zvoli navstevu lekara. Radsej povedia, ze ( s r a l i) a nikam nepojdu. Alebo prekusnes a pojdes. Ano nejaku vofu si clovek dokaze zaplatit. Ale ide o princip. U nas tiez mali takyto nejaky pokus a nazvali to sportovy den... ktory mal by po pracovnej dobe. A myslim ze viac ako polovica rano ohlasila majstom, ze ide k isnemu , ocnemu gyndosovi na 11 alebo 12 hodinu. A takto sa to aj zrusilo.

princezna_bosorka
8. aug 2025

@anonym_autor povinny teambuilding je divny a divne je aj to, ze vam nezaplatia ani limonady. Osobne by som si vzala pn a kaslala na taky TB.

autor
8. aug 2025
@princezna_bosorka

@anonym_autor povinny teambuilding je divny a divne je aj to, ze vam nezaplatia ani limonady. Osobne by som si vzala pn a kaslala na taky TB.

@princezna_bosorka Mne sa tam ani nechce, ale obavám sa, že potom by som nedostala osobne ohodnotenie, ktoré je vo výške 320€ každý mesiac. To nám dorovnáva mzdu.

lauricka
9. aug 2025

@anonym_autor ak je to v pracovnom čase, tak asi nemáš na výber. Ak mimo, tak potom vám ten čas budú hradiť? Ale aj tak asi nemáš na výber, vedia to dať pocítiť, takéto super firmy. ...

Strana
z3