Práca a PN
Bola som na PN týždeň a prvnich 10 dní hradí zamestnávateľ.. teraz som riešila s vedúcou hodiny že mi kvôli pn chyba 15h nahlásila mi nejaký dny ako dovolenku je to možné? Lebo ja si dovolenku placat nechci ale nechápu ako mi môže chýbať 15h..
@janagem ne práve že vse mam odrobene ako ma byt ...
Aké nejaké dva dni? Musí povedať presné dátumy čerpania dovolenky, k tomu musíš mať vypísaný dovolenkový lístok pred čerpaním dovolenky. Dátum čerpania dovolenky býva (u nás teda je) aj na výplatnej páske, takisto dátum PN. Nemôžeš počas PN čerpať dovolenku.
akoze kvoli PN ti chybaju hodiny? vsak ked si raz PN, tak je uplne jedno, ci si mala za ten cas odrobit 12 alebo 120 hodin.
@aurelia2000 necerpala som zadnú dovolenku práveže si nechcem míňať bola som týždeň pn a keď som prišla do roboty len mi povedala ze mi chýbajú 2 dní že mi veľa hodín zobrala pn... vravím to je ako možný.. no nevedela sa vykoktat s odpovedí...
@mimimiruska Nedaj sa prosím obabrat 🧡

@mimimiruska to vyzerá ako by si nebola dva dni v práci a. Až po dvoch dňoch mala vystavenú pn. Nemala si nejakú víkendovú službu na ktorú si neprišla?