icon

Práca čašníčky

5. apr 2025

Išli by ste do toho keby si neveríte že tú prácu ani nechcete..ale musíte sa zamestnať?lebo iná možnosť není

ssimusska
5. apr 2025

Nie nešla, hľadala by som inde.

ivik4
5. apr 2025

Ja casnicku nie

mamamasama
5. apr 2025

Namáhavé povolanie. Musíš to milovať, inak sa len natrápiš a nezarobíš.

vkatush
5. apr 2025

Milovala som to, kým som bola "mladá".
Teraz si to nedokážem ani len predstaviť a to mám ten rok 30 😂
Ale ak nie je iná možnosť a treba peniaze, dočasne prečo nie.

melanta
5. apr 2025

Medzi čašníčkou a nezamestnanosťou by som volila čašníčku. Peniaze treba. Ale aktívne som hľadala iné popri práci.

autor
5. apr 2025

No ja už 40 takže asi ani začať by som nemala s takou pracou a nefajčím a niesom krčmovy typ🙈

melanta
5. apr 2025

Nikdy som nerobila čašníčku, ale to čo je za komentár, že nie si krčmový typ? Akože čašníčky sú krčmové typy? A čašníčky musia fajčiť? Trápne a hlavne urážajúce. A rovnako je trápne nerobiť, lebo nejaká práca sa človeku zdá náročná.

liz_lemon
5. apr 2025

@melanta mozno to myslela tak, ze casnicku bude robit v nejakej zafajcenej krcme

autor
5. apr 2025

@melanta prečoby uražujuce? Ty fajčíš? Je mi to teda že jedno len píšem o sebe že sa ani neprekonám

svetlonos
5. apr 2025

@melanta
zrejme myslela taky podnik. Ani ja nefajčím a dostala som sa do minipenzionu s reštauráciou. Fajcilo sa tam, "stali hostia" tam chodili aj 3x denne, bolo to vo Švajčiarsku. Klientela boli robotníci a majitelia "špeciálnych barov". Majiteľka vyžadovala, aby sme sedával pri chlapoch a bavili sa s nimi. Horor. Potom sme sa po tyzdni v dobrom rozlúčili. Povedala mi, že ja pokojne môžem robiť v 4☆ hoteli ale u nej nie.
Takže sú rôzne zariadenia, kde robia čašníčky 🙂 No nikdy viac, ja som to odmietala s tým, že som čašníčka a nie spoločníčka za tringelty.
Zial aj takéto veci sa dejú.

mamamasama
5. apr 2025

Na Slovensku sa môže ešte fajčiť v uzavretých priestoroch? 😳

lucia13022023
5. apr 2025

@mamamasama môže..
A teda autorka, ja som čašníčku robila a je to ťažká robota, trápila som ssa, nebavilo ma to, ale zarobila som si ako 18 ročná veľmi pekne.

melanta
5. apr 2025

Nie, ja nefajčím. Ale ani ako ty nepíšem o čašníčkach, že krčmový typ. A hlavne píšem, že neriešila by som náročnosť práce, ak by som žiadnu inú nemala. Ale keď nepotrebuješ prácu súrne, tak hľadaj inde.

svetlonos
5. apr 2025

Autorka,
neviem kde by si tu čašníčku robila. Skúsiť však môžeš. Ja som nikdy tuto pracu robit nechcela, robila to moja mama, teda vedela som aka je práca náročná. Nakoniec som sa k tomu dostala náhodou, taniere ma naučil nosit majiteľ hotela. Okrem hore spomínanej mojej skúsenosti, som robila len v tých 4 ☆ hoteloch. Bola to fajn skúsenosť. Co som sa však nikdy nenaucila, bolo nosit vinove poháre 🫣. Vzdy mi popadali. A isla som do toho, pretože som potrebovala pracovať a tiez som až zak veľa iných moznosti nemala. Povedala som si - nevide, nevadí, skúsim inde. Podarilo sa, nakoniec som bola dobra. Nepracovala by som však v krcmach a tam, kde sa ľudia chodia opísať pod obraz boží.
Skus napriek všetkému hľadať inú prácu, prípadne v zahranici?

olimuc
5. apr 2025

Radsej do fabriky za pas … pokial k tomu nemas vztah a ak to ma byt 4 cenova … no nie

andrejka1974
5. apr 2025

Pozri sa ja čašníčku nerobím, asi by som to nedala je to dosť drina nabehal sa cez den dosť, najmä keď je plná reštaurácia ja robím v reštaurácii rozvoz jedla a som tam jediná nefajčiarska a v tom problém vôbec nie je , pre fajčiarov sú už zvlášť miestnosti tie sú menšie a väčšinou obsluhuje v nefajčiarske časti aspoň u nás , ale možno by tá to časom bavilo skusit môžeš a uvidíš

tiika
5. apr 2025

Čo ma spoločne to, že nefajcis a nie si krčmový typ s prácou čašníčky?

Prečo nie je ina možnosť ako sa zamestnať ako čašníčka?
Ak je to jediná praca v širokom okoli, ktorú môžem robiť a nič iné nie je, tak to určite vezmem. Vzdy lepšie ako zostat nezamestnaná a bez príjmu. 🤷‍♀️

gov
Odpoveď bola odstránená