icon

Práca finančného sprostredkovateľa v Ovb

sisa1320
13. sep 2016

Prosím Vás kto má nejaké skúsenosti napíšte 🙂 Ďakujem

edn
13. sep 2016

@sisa1320 je to uplne hrozne, mali by to zakonom zakazat..

candii
13. sep 2016

Presne okrem toho ze su to hovada a prasce su to najvacsi oje..avaci!!! V zivote nechcem mat s nimi nic spolocne ..

stary_ujco
14. sep 2016

No to zas bude diskusia... Tipujem, ze sa tu nejaký vymetac mozgov z "ofaube" objaví a začne nám v rámci reklamnej kampane kecať, akí sú oni skvelí...
Ale k téme : je to oficiálne legálna práca. Buď ta osklbu ako kurča, alebo osklbes ty. Zakon džungle, prežijú len tí najlepší

alana1
14. sep 2016

Vyhodis cez dvere a vlezie ti cez okno

yoxinka
14. sep 2016

Osobne poznám chalana, ktorý to robí roky, myslím, že je v pohode, dosť sa vypracoval, on už nenaháňa ľudí na ulici, klienti vyjľadávajú jeho. Myslím, že sa dooosť vyzná a aj dosť vzdeláva v tejto oblasti. Poznám viacero jeho ovb kamarátov a tí mi prídu ako tí školotelia z filmu toho aktuálneho českého dokumentu, jedným slovom, hroza. Poznam holčinu, ktorá robila poradenstvo po tých ich školeniach, popodpisovala zmluvy, namotala seba aj dosť ľudí kamoš došiel kvoli zmluve o dooosť peňazí. Myslím si, že sem-tam sa nájde fakt kvalitný poradca. Známemu vybehal poradca hypotéku všetko okolo toho, ale známy sa vyzná, len nemal čas venovať tomu toľko času, takže poradca obehal banky, nazhromaždil údaje, známy si to všetko odkontroloval, čiže ho len nechal spraviť tú špinavú prácu a všetky tie pokusy poradcu podpísať s ním neviem akú výhodnú zmluvu, ignoroval. Myslím, že vačsina to robí bez vzdelania na základe tých ich školení s vidinou okamžitého zárobku. Snažila som sa byť objektívna, teraz pocit - neznášam ich a finančné pordenstvo patrí do mojho osobného rebríčka najotravnejších povolaní vobec. Vačšinou to robia naozaj otravní diletanti a keď mi taký jeden začal na ULICI ponúkať nejakú super výhodnú poistku či čo, opýtala som sa ho, či by on podpísal nejakú zmluvu len tak na ulici. Kukal na mňa ako puk, otočila som sa a šla preč.

simaaprilova
14. sep 2016

Bola som ako naivna absolventka na dvoch ich pohovoroch v dvoch roznych miestach na dva odlisne inzeraty.na prvy ked som prisla tak ze mam najprv porozpravat o sebe a potom zacali ze vy ste presne ta ktora nam chyba do kolektivu,ste najlepsia...bla bla bla a ked som sa spytala co su zac oni tak okolkovali do poslednej chvile aj o naplni prace.bola to pozicia "administrativny pracovnik".na druhom pohovore to iste.pozicia"fakturantka".vsetky papiere s oznacenim OVB,reklamne predmety vsetkoooo mali poobracane nech to clovek nevidi a nezuteka hned medzi dverami.na tom druhom som sa znova spytala ze o aku spolocnost ide....dve zenske tam drgali jedna do druhej nech mi jedna z nich uz odpovie a vypluli zo sebaEKONOMICKO-MARKETINGOVA SPOLOCNOST.nejednaju s clovekom narovinu lebo ich uz kazdi pozna a vedia ze tam natiahnu uz len naivnych blbeckov....na nasej strednej dokonca im dovolili mat prednasku na "nabor" cerstvych absolventov a prednasal nam mlady chalanisko s nulovou slovnou zasobou,upraveny jak posledny uboziak,slovnik vulgarny a ked skoncil dali sme mu jednu otazku....aku ma skoncenu skolu....KUCHAR-CASNIK ....ukoncene len dva rocniky.ja by som si teda od kuchara do financii kecat nenechala a este k tomu s takou prezentaciou.samozrejme sme ho poslali do teplych krajin.sestra moja im naletela.nedala si povedat.7 stratenych mesiacov zivota.chodila 7 mesiacov na skolenia.biznis oblecenie povinne!!!na tych skoleniach sa ucili jeden na druhom presne naucena od slova doslova oblbovaky a doma na nas to chcela skusat.a ked mala ist uzatvorit prvu zmluvu tak ked jej dalj otazku nevedela odpovedat lebo na skoleni mali naucene iba to sablonovite uspavanie hadov!!!!!Staci?jaj a vyplata za 7 mesiacov ziadna.za tu jednu zmluvu mala zarobit 11eur!!! Skolenia,cestu,drahe oblecenie si hradila sama.tak si vyratajte ci sa jej to oplatilo?!

totatimeka
14. sep 2016

Myslíš skúsenosti s tou pracou alebo s poradcami ako klient?
Ako klient si treba info ktoré nám dá poradca preveriť... my sme riešili cez poradkyňu poistku pre muza a pre maleho a mame prefinancovala pôžičku ktorá ju teraz vychádza lacnejšie... poradkyňu muž poznal a nenutila nám žiadne ďalšie produkty... lenže tých poradcov je tak strašne veľa že je ťažké natrafiť na niekoho kto sa tomu fakt rozumie...
A čo sa týka práce pre nich... tak robila by som to len v prípade keby som mala na to adekvátne vzdelanie a rozumela tomu... určite nie po nejakom 3hodinovom kurze... ale ja by som to asi aj tak nerobila alebo skončila po mesiaci lebo by som nemala komu radit 😂 robím aj oriflame a mám jednu zakazničku 😀 jednoducho nemienim otravovať svoje okolie...

totatimeka
14. sep 2016

@simaaprilova ja som tiež raz bola na pohovor hneď po škole ale rovno povedal odkiaľ je a ja som mu hneď povedala že to robiť nebudem a ten chlap do mňa začal že s mojím vystupovaním nemôžem skončiť napriklad ako čašníčka (pohovor bol v holiday inn v kaviarni) že predsa mám na viac a bla bla bla 😀 no ja radšej budem robiť tu casnicku akoby sa mi malo okolie vyhýbať lebo chudence sa budú báť že ich poistim alebo zadlzim 😉

sisa1320
autor
14. sep 2016

Ďakujem Vám pekne za rady 🙂

simaaprilova
14. sep 2016

@totatimeka med oko ust velice vedia mazat len aby prehovorili cloveka.nabulikaju ze dotycny je presne ten koho hladaju a je najlepsi na svete.ale mame aspon nejaku tu veselu skusenost z "pohovorov"😁