Práca na doma
Viete mi poradiť z vlastnej skúsenosti nejakú prácu na doma?
Copywriting, online marketing, správa sociálnych sietí...pokiaľ dnes ovládaš AJ a si šikovná s techonológiami tak môžeš toho robiť dosť aj na dialku 🙂
@simoncek05 Ja popri MD pracujem s detskymi knizkami, je to skvela praca. Moj syn ma knihy velmi rad a popri predaji mam moznost ziskat knizky lacnejsie alebo zadarmo aj prenho 🙂 V pripade zaujmu rada poskytnem viac info 🙂
@grace12 môžem poprosiť info?
@simoncek05 ahoj ja som skúšala už kadečo ako si privyrobiť ale táto práca z domu ma zatiaľ bavý najviac. Dá sa pri nej slušne zarobiť. Ak by si mala záujem napíš mi a dám ti presnejšie info 🙂
@anjelikhanka poprosím info
Krásny deň 🙂. Ak si chcete privyrobiť, ponúkam možnosť pracovať s firmou, ktorá sa zaoberá predajom oblečenia, pre deti a dospelých, taktiež pre moletky. V ponuke sú tiež kabelky a kuchynské pomôcky. Piaff Networking je novinka ktorá ešte len prichádza na náš trh! 💪🍀☺️🌺👍🤩💰💌🤝.
💪Takže na nový začiatok! 😉
Dievcata, a hlavne mamicky na materskej, chcela by som Vam ponuknut pracu online na FB, je to praca s kvalitnou prirodnou kozmetikou a vyzivovymi doplnkami. Zisk ja ihned z predaja 20-30% z kazdeho produktu. Praca je mnou overena, ja som velmi spokojna, zarobila som si 1.mesiac viac ako 100eur, teraz uz je to okolo 200eur. Samozrejme nic nie je zadarmo, treba tomu venovat hodinku-dve denne, zadavat prispevky na FB o produktoch. Ja sama som s produktami velmi spokojna, a mozem ich len odporucat. Ak by ste mali zaujem o blizsie info, nevahajte ma kontaktovat 🙂
Ja mam dobre skusenosti s vyplnanim dotaznikov
Za vyplnene dotazniky zbierate body za ktore si potom mozte vybrat rozne nakupne poukazky ako napr.
H&M,
IKEA,
Tesco,
Martinus,
Dracik,
Alza,
Cinemax,
Deichmann,
Intersport alebo dobijacie kupony od vsetkych mobilnych operatorov.
@anjelikhanka mozem poprosit info?
@grace12
@anjelikhanka aj ja poprosím info
@majka15884, keby to bolo seriózne, ako tvrdíš, napísala by si hneď a otvorene, o čo sa jedná.
💶 Nebaví ťa práca a chceš robiť z domu ? Bez šéfa podľa seba len z našou pomocou ? Napíš mi pre viac info viem ti pomôcť 🙂

https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/praca-na-doma-15/
https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/poradite-pracu-na-doma-cez-internet/