icon

Práca na doma

simoncek05
3. sep 2018

Viete mi poradiť z vlastnej skúsenosti nejakú prácu na doma?

bjon
7. sep 2018

Copywriting, online marketing, správa sociálnych sietí...pokiaľ dnes ovládaš AJ a si šikovná s techonológiami tak môžeš toho robiť dosť aj na dialku 🙂

grace12
8. sep 2018

@simoncek05 Ja popri MD pracujem s detskymi knizkami, je to skvela praca. Moj syn ma knihy velmi rad a popri predaji mam moznost ziskat knizky lacnejsie alebo zadarmo aj prenho 🙂 V pripade zaujmu rada poskytnem viac info 🙂

tayluska
12. sep 2018

@grace12 mozem poprosit blizsie info? Dakujem

iizzaa123
12. sep 2018

@grace12 aj ja prosim info.dakujem

arasidka123
6. nov 2018

@grace12 môžem poprosiť info?

anjelikhanka
13. nov 2018

@simoncek05 ahoj ja som skúšala už kadečo ako si privyrobiť ale táto práca z domu ma zatiaľ bavý najviac. Dá sa pri nej slušne zarobiť. Ak by si mala záujem napíš mi a dám ti presnejšie info 🙂

simoncek05
autor
13. nov 2018

@anjelikhanka poprosím info

slniecko154
Odpoveď bola odstránená
vebonika
Autor odpoveď zmazal
hanney
2. jan 2019

Krásny deň 🙂. Ak si chcete privyrobiť, ponúkam možnosť pracovať s firmou, ktorá sa zaoberá predajom oblečenia, pre deti a dospelých, taktiež pre moletky. V ponuke sú tiež kabelky a kuchynské pomôcky. Piaff Networking je novinka ktorá ešte len prichádza na náš trh! 💪🍀☺️🌺👍🤩💰💌🤝.
💪Takže na nový začiatok! 😉

tayluska
2. jan 2019

@hanney poprosila by som bližšie info. Dakujem😊

anina716
4. jan 2019

Dievcata, a hlavne mamicky na materskej, chcela by som Vam ponuknut pracu online na FB, je to praca s kvalitnou prirodnou kozmetikou a vyzivovymi doplnkami. Zisk ja ihned z predaja 20-30% z kazdeho produktu. Praca je mnou overena, ja som velmi spokojna, zarobila som si 1.mesiac viac ako 100eur, teraz uz je to okolo 200eur. Samozrejme nic nie je zadarmo, treba tomu venovat hodinku-dve denne, zadavat prispevky na FB o produktoch. Ja sama som s produktami velmi spokojna, a mozem ich len odporucat. Ak by ste mali zaujem o blizsie info, nevahajte ma kontaktovat 🙂

ajja1
11. jan 2019

Ja mam dobre skusenosti s vyplnanim dotaznikov
Za vyplnene dotazniky zbierate body za ktore si potom mozte vybrat rozne nakupne poukazky ako napr.
H&M,
IKEA,
Tesco,
Martinus,
Dracik,
Alza,
Cinemax,
Deichmann,
Intersport alebo dobijacie kupony od vsetkych mobilnych operatorov.

tigev
1. feb 2019

@ajja1 prosim ta,
a ako sa dostat k tym dotaznikom? dakujem

sabineckaaa
2. feb 2019

@anjelikhanka mozem poprosit info?

erika12345
5. mar 2019

@grace12
@anjelikhanka aj ja poprosím info

reiva
Autor odpoveď zmazal
niki2019
Autor odpoveď zmazal
niki2019
Odpoveď bola odstránená
evittam
Autor odpoveď zmazal
evittam
22. aug 2019

@niki2019 Chod spamovat inam. Porusujes pravidlá. Kolko ze si uz len zarobila-pre zaujímavost?

alica311
22. aug 2019

@ajja1 mozem poprosit info o dotaznikoch?

majka15884
Odpoveď bola odstránená
novana
15. dec 2019

@majka15884, keby to bolo seriózne, ako tvrdíš, napísala by si hneď a otvorene, o čo sa jedná.

majka15884
Odpoveď bola odstránená
dasenka110
26. apr 2020

💶 Nebaví ťa práca a chceš robiť z domu ? Bez šéfa podľa seba len z našou pomocou ? Napíš mi pre viac info viem ti pomôcť 🙂