Práca na doma cez rodičovskú

6. aug 2022

Dobrý večer, prosím Vás som na rodičovskom a keďže moja malá je dieťa pri ktorej dokážem pracovať z domu a mám celé dni čas, tak som zvažovala že by som si chcela prilepšiť prácou z domu.
Žiadne predávanie produktov a pod.
Predstavovala by som si nejaké vybavovanie mailov, alebo telefónov, pošty a pod.
Poprípade v okrese Senica - Skalica aj upratovanie priestorov, domu či bytu. Alebo stráženie dieťaťa. 🙂

zmrzlinka2021
6. aug 2022

Skús nejakú korporat

mogaa
7. aug 2022

no administratívnu prácu ťažko , teda ak si v danej firme nepracovala aj pred RD, všade je zaučenie , školenia...teda ak nejde o nejaký predaj či produktov alebo služieb - poistky, bankové produkty....ale čo sa týka upratovania - to je priechodnejšie, skús osloviť upratovacie služby čo upratujú kancelárie alebo vchody....je leto, prípadne pobehať predajne so životopisom či nepotrebujú výpomoc na pár hodín denne, mne sa takto podarilo zohnať brigádu v Dráčiku....ide september, ideálne obdobie dať si inzerát že postrážiš dieťa v prípade choroby, či vyzdvihneš dieťa zo školy, škôlky, odvezieš ho na krúžky....

jasminka548
7. aug 2022

Ak rada telefonujem,tak cal centra teraz dávajú prácu na doma

iwesska
7. aug 2022

Tak hladaj na profesii cez filtre,alebo na FB v miestnych skupinach zameranych na pracu. To tak nefunguje,ze zalozis na MK diskusiu a recruiteri ta budu hladat😁 Mamiciek,co chcu HO ako ty je milion.

autor
7. aug 2022

@iwesska dobre to sama dobre viem a uz davno pred zalozenim temy som presla niekolko stranok...
preto sa pýtam tu, lebo je tu milión mamiciek na MD a možno niektoré doma vykonávajú takto prácu cez nejakú firmu 🙂

iwesska
7. aug 2022

Taka firma,ktora hufne robi nabor administrativnych pracovnicok na HO pocas par hodin na rodicovskej ale neexistuje. Su to normalne pozicie na skrateny uvazok,zivost, TPP. Ostatne su len balasty typu Avon, Oriflame a nuteny predaj cez telefon.

autor
7. aug 2022

@iwesska tak ja neuvadzam ze na par hodín, Píšem že mám dostatok času 🙂

iwesska
8. aug 2022

A co ti brani dat si vlastny inzerat na FB napr? A predat sa v nom? Mna vdaka tomu oslovil zamestnavatel sam a to som bola tesne po rodicovskej XY rokov doma a potrebovala som robit len konkretny cas kvoli detom. Tu na MK sa ti aj tak ozvu len sefky z pyramidy,ktore zarabaju "tisice za tyzden s nohami na stole".

dory11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz