Práca na doma - dotazníky
Ahojete zakladám túto tému lebo chcem aby sme si navzájom vymieňali názory na stránky kde sa dá privyrobiť vyplnaním dotazníkov. Viem že tém a otázok ako si privyrobiť na materskej je veľmi veľa, ale ak ma admini nezamknú, to by som chcela len výmenu zaručených adries kde sa čiste vyplňajú dotazníky a niejde o podvod. Prikladám kde som zaregistrovaná ja a ak viete o nejakých iných a nejde o podvod, pošlite link a tiež ako to funguje
https://www.narodnypanel.sk/default/index/index...
https://www.marketagent.com/user/newreg_start.a...
http://www.vyskumy.sk/registracia.html?invi=49577
@andreaandreajj včera si čo presne nepochopila na tom, že odkazy na registráciu cez tvoje konto sem dávať nemôžeš?
Je tu prosím niekto kto je zaregistrovaný a vypĺňa dotazníky na Mobrog? Dnes som po dlhej dobe skúšala dať si vyplatiť odmenu cez PayPal ale akosi mi to nefunguje a neviem kde môže byt problém 😐
@kristina2708 presne ten istý problém mám aj ja. Včera som si chcela po veľmi dlhom čase dať poslať peniaze, mám tam 16,50€ a nepodarilo sa mi to. Dnes takisto. Neviem, čo teraz s tým.
@jarkam skúsila som napísať na podporu snáď príde nejaká odpoveď
@kristina2708 To ma nenapadlo. Ak odpíšu, daj prosím vedieť.
@jarkam zatiaľ žiadna odpoveď neviem či nejaká príde 😔
@jarkam písala som IP
@kristina2708 aj ja som skúsila. Uvidíme. Stále mi to nefunguje.
ahojte mozete ziskat jednorazovo 30 eur ak si objednate kartu revolut. je to anglicka karta a niesu tam ziadne mesacne poplatky. ak chcete vediet viac tak mi napiste
Ahojte, používate prosím niekto na prevod peňazí Skrill?
@kristina2708 určite vyplatia, nemusíš mať obavy.
@ankakov ďakujem krásne za odpoveď, ja som len trošku neistá tým že chcú na overenie účtu doklad totožnosti
@kristina2708 ake dotaxiky vyplnas? Ja ich robim tez a nikde nechceli doklad totoznosti…
@kristina2708 doklad totožnosti nepýtali
@habanka2014 nie pri vypĺňaní ale keď si chcem dať vyplatiť peniaze zo skrillu
@ankakov neviem mne nejde vôbec previesť peniaze bez overenia
@kristina2708 oki a bavíme sa o mobrogu???
@habanka2014 áno z mobrogu som si dala vyplatiť na Skrill ale zo Skrillu na môj účet to už nejde
@kristina2708 nio tak ja ti poviem moju skúsenosť… asi po pol roka mobrog sem zrušila… odhlásila som sa lebo už keď prišli na vyplnenie dotazníky v kuse mi písalo že nejsom vhodná pre prieskum… a potom do konca na adresu mi prišlo doporucenie list že sa menia údaje že mám zadať všetko z dokladu totožnosti atd… tak sem nevedela či je to podvod alebo??? Poslala sě mail tam mobrogu a odpísali mi že nič neposielali… tak sem nechápala…. To je moja skúsenosť… ale opisem ešte mojej kamošky ktorá už žiaľ podľahla tento rok zákernej chorobe… 😭🥲moja kamarátka 🖤tez chcela a pokusala sa vyplatiť peniaze odtiaľto a tez jej zo neislo… nechápem… niečo tam asi neje v poriadku… ja sa už celkovo bojím nikde áno číslo karty v dnešnej dobr neje vhodne podať alebo napísať… minule v noci mi odchádzali platby z karty samé… nejaký Rus… je to hrozna doba… ja už robím len take prieskumy kde vyplácajú rovno na účet peniaze, alebo vyberáš si tovar… nedá sa veriť už dnes….
@habanka2014 áno, Mobrog.
Skúsenosť mám len s Pay pal.
Ahojte žienky, skúsim aj tu, ak chcete získať peniažky či rôzne poukážky (aj martinus ale mnoho iného) za vypĺňanie dotazníkov pohodlne cez mobil/PC, píšte mi na FB Natália Prokopová, rada vám pošlem rôzne panely 😊 nie je to žiadny podvod, ani nič neplatíte 😊
@natypro Ahoj mozes poslat aj tu? Ja Fb nemam dakujem
@vici2807 podľa toho pre koľko stránok pracuješ. Ja som začal pred mesiacom a pol a v € to je asi 16€ plus kupóny na mall, lidl a neviem kde okolo 28€. Nič som ešte nevyberal, lebo nemam nárok. Pár stránok neposlalo za celý čas nič ani jeden prieskum. Som registrovaný asi v tých asi 16 tich všetko v slovenčine. Nad 500€ ročne to treba zdaniť, ale to asi nikto toľko v cashi nezarába. Gastrace a kupóny sa tam asi nerátajú do zdanenia neviem, či je to pravda.
@avantime Ahoj mozem vediet kde vsade si? Ja som na tom podobne nektoru posielaju v kuse, druhy zase vobec…. Dakujem
@habanka2014 všetko, čo posiela dotazníky je tu hore. Asi nie su spomenuté prosebe.cz, nazoryzakaznikov.sk, mojenazory.sk, dsanketaa prave oni mi neposlali nič. Možno niekomu áno, lebo podľa profilu bol vhodný.
@habanka2014 ako ten mobrog vypláca? Vraj deadalusononline,eu nie. Este som našiel asi 10 stránok v slovenčine kde nie som, lebo nemám paypal, ale dnes si ho dám spraviť. Potom napíšem o aké ide ak by bol záujem, ale neviem, či sú OK. Určite nikde nedávajte číslo bankomatovej karty, fotto obcianskeho, alebo údaje do internet bankingu to je tu dúfam každému jasné.