icon

Práca na doma - dotazníky

mirip
27. okt 2013

Ahojete zakladám túto tému lebo chcem aby sme si navzájom vymieňali názory na stránky kde sa dá privyrobiť vyplnaním dotazníkov. Viem že tém a otázok ako si privyrobiť na materskej je veľmi veľa, ale ak ma admini nezamknú, to by som chcela len výmenu zaručených adries kde sa čiste vyplňajú dotazníky a niejde o podvod. Prikladám kde som zaregistrovaná ja a ak viete o nejakých iných a nejde o podvod, pošlite link a tiež ako to funguje

https://www.narodnypanel.sk/default/index/index...
https://www.marketagent.com/user/newreg_start.a...
http://www.vyskumy.sk/registracia.html?invi=49577

Strana
z8
mima1608
5. apr 2023

Podarilo sa vám niekomu zaregistrovať na najlepsieplateneprieskumy.sk ? Ja som to skúšala niekoľkokrát a nikdy mi registrácia neprešla. Ak tam ste - ozaj sa dá zarobiť 300 eur mesačne ako píšu?

habanka2014
5. apr 2023

@avantime dakujem budem rada ked poslem aj ine este, prihlasim sa. Mobrog som zrusila Asi pol roka v kuse chodili mi maily ze je novy prieskum a ani raz som nebola vhodna… potom postu mi chodili divne papiere o zmene ze mam vsetky udaje napisat… volala som do Mobrogu a tam povedali ze nic neposielali na overenie tak som to zrusila prislo mi to cele cudne….

avantime
5. apr 2023

@mima1608 Dík za spomenutie a tak rozmýšľam, čo som ešte chcel a právetoto, že je to blud. Inak by to za 300€, každý robil. Ešte vraj flexipoll a vyplnuj sú na...

avantime
5. apr 2023

@habanka2014 ak chceš pošlem ti správu, ale nemám ich overené ešte nie som regnutý. Tu sú spomenuté tie asi najviac používané, ale mne googlením sa podarilo ich nájsť.

avantime
5. apr 2023

Niekde som čítal, že triaba už nefunguje, ale stránku majú. Nemá niekto info?

erika1996
25. nov 2023

@ingridag Mozem poprosiť bližšie info o casi? Aký je tam taký priemerný zárobok. Zaberá to veľa času ? Som na MD tak chcem niečo overené skúsiť. Ďakujem

stanuska
25. nov 2023

@lenockaaaaaa najlepšia ked je ešte aj merianie na tel tak každe 3 mesiace 36 eur len za to + dotazníky ked sú a dalšia super prosebe.cz podľa mňa

stanuska
25. nov 2023

@viera55984 to by som až tak nepovedela niekedy nie su dlho dotazníky , ale za to tie meriania na mobile+ notebook 36 eur každý 3 mesiac nieje zlé

stanuska
25. nov 2023

@avantime dsanketa po roku prvý mi poslali som vyplnila a prosebe často posielju tam som už asi 60 eur povyberala

stanuska
25. nov 2023

@erika1996 to je Ipsos vlasrne teda polulácia ak sa nemýlim , ako kedy niekedy ich je viac niekedy menej ja som mala teraz po dva krát aj za 6 eur prieskum aj za 4 eurá vyplácaju po 3 mesiacoch automaticky na účet ale aj prosebe.cz je super tam sa dá od 150 kč to je tak 6 eur vyplácať

avantime
30. nov 2023

@stanuska mne dska poslala 4 od marca 23 do nov 23.

stanuska
2. dec 2023

sú nejaké okrem prieskumov aj klikačky-platená emaily , ktoré aj vyplatia ? lebo zumail mi ani nepripočítava prečínané emaily už dlho

avantime
2. dec 2023

@stanuska Nie nič reálne, čo viem. Môžem ti poslať pozvánku na stránku kde môžeš po reg. vyhrať 250 dolárov. Nechce sa mi čítať cele vlákno, či už bola spomenutá.

avantime
2. dec 2023

@habanka2014 presne aj ja ho zruším. Nemám za skoro rok ani na prvú výplatu, ale email chodí od nich často.

avantime
3. dec 2023

vyskumy od dnes idú na vyplácanie v hotovosti, čo je super.

stanuska
3. dec 2023

@avantime poprosím do správy

stanuska
3. dec 2023

@avantime pozriem mám tam dosť bodov
na výskumy

stanuska
Autor odpoveď zmazal
stanuska
3. dec 2023

mnforce panel tiež super už chodia častejšie prieskumy už som po 5eur 2krát vybrala

avantime
3. dec 2023

@stanuska Hodím verejne lik. Kľudne sa registrujte a verím, že tých 250 doláčov niekto zoberie. https://freecash.com/r/eebe70e6fc

stanuska
4. dec 2023

@avantime Pozeram akurat ze vyskumy uz to zmenili na finančne odmeny, ale chcu okrem bankoveho uctu aj variabilny symbol , neviem ho najst nikde ani v mobil bankingu v banke , kde to mam zistit aky je ? Nikde inde to nepytaju

stanuska
4. dec 2023

@stanuska a neviem si vybrat peniaze

stanuska
5. dec 2023

@avantime pytala som sa aj v banke ja ako klient nemám žiadny variabilny symbol tak čo tam mám uviesť? Viete poradit niekto. Pisala som aj vyskumy na podporu email cakam odpoved

stanuska
5. dec 2023

už to zmenili nie je povinný variabilný symbol a dalo sa vybrať

janabordacova
6. aug 2025

Ja zarábam na wowapp . Nie je to rychle, ale ani prieskumy nie sú rýchle . Overené mám , vyplácajú . Dá sa na PayPal a aj na bankový účet . Ale prve peniaze sa dajú vytiahnuť po 2 mesiacoch .
Dole link na registráciu .
Sú tam aj prieskumy , hry dňove ,kde sa umiestňuje a podľa toho dostávate wowcoiny . Aj hry na stiahnutie kde ak splníte level tak dostanete coiny . A velké plus cashback. Ja keď objednávam Dr.Max alebo TEMU. Majú určité % a pri objednaní mi vrátia peniaze formou cashbacku. A potom si ich mozem dať vyplatiť.

https://www.wowapp.com/w/maminka904

Strana
z8