icon

Práca na doma - dotazníky

mirip
27. okt 2013

Ahojete zakladám túto tému lebo chcem aby sme si navzájom vymieňali názory na stránky kde sa dá privyrobiť vyplnaním dotazníkov. Viem že tém a otázok ako si privyrobiť na materskej je veľmi veľa, ale ak ma admini nezamknú, to by som chcela len výmenu zaručených adries kde sa čiste vyplňajú dotazníky a niejde o podvod. Prikladám kde som zaregistrovaná ja a ak viete o nejakých iných a nejde o podvod, pošlite link a tiež ako to funguje

https://www.narodnypanel.sk/default/index/index...
https://www.marketagent.com/user/newreg_start.a...
http://www.vyskumy.sk/registracia.html?invi=49577

andreaandreajj
Odpoveď bola odstránená
lesana25
5. máj 2021

@andreaandreajj včera si čo presne nepochopila na tom, že odkazy na registráciu cez tvoje konto sem dávať nemôžeš?

kristina2708
23. máj 2021

Je tu prosím niekto kto je zaregistrovaný a vypĺňa dotazníky na Mobrog? Dnes som po dlhej dobe skúšala dať si vyplatiť odmenu cez PayPal ale akosi mi to nefunguje a neviem kde môže byt problém 😐

jarkam
24. máj 2021

@kristina2708 presne ten istý problém mám aj ja. Včera som si chcela po veľmi dlhom čase dať poslať peniaze, mám tam 16,50€ a nepodarilo sa mi to. Dnes takisto. Neviem, čo teraz s tým.

kristina2708
25. máj 2021

@jarkam skúsila som napísať na podporu snáď príde nejaká odpoveď

jarkam
25. máj 2021

@kristina2708 To ma nenapadlo. Ak odpíšu, daj prosím vedieť.

kristina2708
28. máj 2021

@jarkam zatiaľ žiadna odpoveď neviem či nejaká príde 😔

kristina2708
1. jún 2021

@jarkam písala som IP

jarkam
1. jún 2021

@kristina2708 aj ja som skúsila. Uvidíme. Stále mi to nefunguje.

silari
16. sep 2021

ahojte mozete ziskat jednorazovo 30 eur ak si objednate kartu revolut. je to anglicka karta a niesu tam ziadne mesacne poplatky. ak chcete vediet viac tak mi napiste

kristina2708
20. nov 2021

Ahojte, používate prosím niekto na prevod peňazí Skrill?

stanuska
9. dec 2021

@espana76 poprosim

stanuska
9. dec 2021

@swe274 ahoj to sa musia aj zdanovat?

ankakov
11. dec 2021

@kristina2708 určite vyplatia, nemusíš mať obavy.

kristina2708
11. dec 2021

@ankakov ďakujem krásne za odpoveď, ja som len trošku neistá tým že chcú na overenie účtu doklad totožnosti

habanka2014
11. dec 2021

@kristina2708 ake dotaxiky vyplnas? Ja ich robim tez a nikde nechceli doklad totoznosti…

ankakov
11. dec 2021

@kristina2708 doklad totožnosti nepýtali

kristina2708
11. dec 2021

@habanka2014 nie pri vypĺňaní ale keď si chcem dať vyplatiť peniaze zo skrillu
@ankakov neviem mne nejde vôbec previesť peniaze bez overenia

habanka2014
11. dec 2021

@kristina2708 oki a bavíme sa o mobrogu???

kristina2708
11. dec 2021

@habanka2014 áno z mobrogu som si dala vyplatiť na Skrill ale zo Skrillu na môj účet to už nejde

habanka2014
12. dec 2021

@kristina2708 nio tak ja ti poviem moju skúsenosť… asi po pol roka mobrog sem zrušila… odhlásila som sa lebo už keď prišli na vyplnenie dotazníky v kuse mi písalo že nejsom vhodná pre prieskum… a potom do konca na adresu mi prišlo doporucenie list že sa menia údaje že mám zadať všetko z dokladu totožnosti atd… tak sem nevedela či je to podvod alebo??? Poslala sě mail tam mobrogu a odpísali mi že nič neposielali… tak sem nechápala…. To je moja skúsenosť… ale opisem ešte mojej kamošky ktorá už žiaľ podľahla tento rok zákernej chorobe… 😭🥲moja kamarátka 🖤tez chcela a pokusala sa vyplatiť peniaze odtiaľto a tez jej zo neislo… nechápem… niečo tam asi neje v poriadku… ja sa už celkovo bojím nikde áno číslo karty v dnešnej dobr neje vhodne podať alebo napísať… minule v noci mi odchádzali platby z karty samé… nejaký Rus… je to hrozna doba… ja už robím len take prieskumy kde vyplácajú rovno na účet peniaze, alebo vyberáš si tovar… nedá sa veriť už dnes….

ankakov
12. dec 2021

@habanka2014 áno, Mobrog.
Skúsenosť mám len s Pay pal.

vici2807
2. mar 2023

@ingridag dobrý deň môžem vedieť koľko ste si za mesiac zarobili vyplnením ?

natypro
22. mar 2023

Ahojte žienky, skúsim aj tu, ak chcete získať peniažky či rôzne poukážky (aj martinus ale mnoho iného) za vypĺňanie dotazníkov pohodlne cez mobil/PC, píšte mi na FB Natália Prokopová, rada vám pošlem rôzne panely 😊 nie je to žiadny podvod, ani nič neplatíte 😊

habanka2014
22. mar 2023

@natypro Ahoj mozes poslat aj tu? Ja Fb nemam dakujem

mima1608
22. mar 2023

@natypro pripájam sa - môžeš poslať aj mne tu? Ja tiež FB nepoužívam ☺️

avantime
4. apr 2023

@vici2807 podľa toho pre koľko stránok pracuješ. Ja som začal pred mesiacom a pol a v € to je asi 16€ plus kupóny na mall, lidl a neviem kde okolo 28€. Nič som ešte nevyberal, lebo nemam nárok. Pár stránok neposlalo za celý čas nič ani jeden prieskum. Som registrovaný asi v tých asi 16 tich všetko v slovenčine. Nad 500€ ročne to treba zdaniť, ale to asi nikto toľko v cashi nezarába. Gastrace a kupóny sa tam asi nerátajú do zdanenia neviem, či je to pravda.

habanka2014
5. apr 2023

@avantime Ahoj mozem vediet kde vsade si? Ja som na tom podobne nektoru posielaju v kuse, druhy zase vobec…. Dakujem

avantime
5. apr 2023

@habanka2014 všetko, čo posiela dotazníky je tu hore. Asi nie su spomenuté prosebe.cz, nazoryzakaznikov.sk, mojenazory.sk, dsanketaa prave oni mi neposlali nič. Možno niekomu áno, lebo podľa profilu bol vhodný.

avantime
5. apr 2023

@habanka2014 ako ten mobrog vypláca? Vraj deadalusononline,eu nie. Este som našiel asi 10 stránok v slovenčine kde nie som, lebo nemám paypal, ale dnes si ho dám spraviť. Potom napíšem o aké ide ak by bol záujem, ale neviem, či sú OK. Určite nikde nedávajte číslo bankomatovej karty, fotto obcianskeho, alebo údaje do internet bankingu to je tu dúfam každému jasné.