icon

Práca na stavebnom úrade v malom meste

1. apr 2025

Mam moznost ist pracovat na Mestsky urad,na Stavebny odbor. Je to malincke mestecko. Na tom odbore by som bola len ja. Kolegyna by ma mesiac zaucila,potom odchadza. Co to vsetko obnasa? Vydavala by som aj stavebne povolenia? Podpisovala sa? Ci to robi primator? Trochu mam pred tym respekt. Ona robi len 6 hodin. Vraj stiha v pohode,ludia chodia vraj malo. Hovori ze aj tak sa meni teraz Stavebny zakon,cize ktokolvek by tam isiel tak sa ho musi naucit po novom. Povodne vyzaduju pravnicke alebo stavebne vzdelanie len za takt plat im tam pravnik robit nepojde. Nevedia nikoho najst. Isli by ste to skusit?

Strana
z3
autor
2. apr 2025

@marca12 ved to len ked to vezmem tak mi ujde ten upsvar a nebudem mat ziadnu pracu. Keby nemam nic ine tak to beriem.

autor
7. apr 2025

No baby ja som uz na prášky. Vzala som tú pracu na upsvare. Ale starosta ma presviedca ist k nim na ten stavebny urad. Plat na upsvare 918 v hrubom. Dochadzat autobusom 30km. Niektore autobusy idu aj 50 minut cez dediny,niektore 30 min Len budu ma zaucat,mam mentorku na zaucanie. Na stavebnom urade zaucanie 2 tyzdne. A potom uz len na Spolocnom stavebnom urade mi vedia poradit. To ma desi,ze nato budem sama. Fajt neviem co spravit

autor
7. apr 2025

Na ten stavebny urad to mam 20 minut autom.

mamina7070
7. apr 2025

a na stavebnom je aky plat?

autor
7. apr 2025

@mamina7070 neviem. Urcite podobny.

autor
7. apr 2025

@mamina7070 ked som uz na upsvare podpisala zmluvu od 15.4. neda sa ist aspon dovtedy vyskusat ist na ten stavebny urad? Na tyzden? Ked vlastne pracovny pomer mi zacne az id 15.4?

zuzanka.zuzu
7. apr 2025

a myslíš že za týždeň pochopíš problematiku či to ťažké bude alebo nie? 😀

autorka ale kľudne choď na ten stavebný, vedúci u nás schválil stavbu a pripojenie sietí našim susednom na našom pozemku 😂 na odvolaní mu potom vysvetlili že nie, toto ozaj nepôjde a susedia budú musieť podkopať cestu aby sa napojili na siete, že naozaj sa nemôžu napojiť na naše 🙈😂 takže pohoda, toto podľa mňa neprekoná už nikto 🤷

zuzanka.zuzu
7. apr 2025

@mamina7070 @hopatko výberko vôbec nemusia vypísať vopred, dajú ju na pár mesiacov do dočasky a až keď v tom bude zbehlá, tak ho vypíšu 🤷 to je ten najmenší problém v tomto celom 😀

autor
7. apr 2025

@zuzanka.zuzu viem ze sa nemozes napojit na suseda. Kedysi davno to mozne bolo ale uz nie je. Robila som vo firme kde sme robili pripojky. Tato obec patri pod spolocny stavebny urad cize povolenia aj rozhodnutia vydava ten spoločny stavebny urad v okresnom meste.

autor
7. apr 2025

@zuzanka.zuzu viem ze za tyzden sa to nenaucim. Proste len vyskusat. Keby nemam nic ine tak nevaham,ved odist mozem vzdy. Len tym padom sa uz na ten upsvar nedostanem nikdy, inu pracu si najst neviem. Aby som potom nelutovala ze zostanem nezamestnana.

Strana
z3