icon

Práca na TPP a depresia

2. apr 2025

Dobrý deň, riešili ste niekto tento problém? Mám 24 rokov liečim sa 10 rokov u psychiatra beriem lieky, lieky som skúšala už aj vysadiť ale vždy mi bolo ešte horšie nevládala som ani z postele vstať musela som všetko rušiť. Momentálne som nezamestnaná na UP na podporu v nezamestnanosti nárok nemám na ID asi tiež nemám nárok. Tu kde bývam vôbec neni robota dokonca ma nikam neposielajú ani z úradu lebo neni roboty. Myslíte že by som mala všade poslať životopisy alebo ísť osobne? Najhoršie je že som chodila do školy a na TPP som v živote nepracovala😔Zdravotný stav sa mi niekedy dosť zhorší tak že nevladzem ani fungovať. Neviem vôbec čo mám robiť som už zúfalá…a mám aj maturitu len nemám skúsenosti len z brigád dokladanie tovaru, inventúra, predaj zmrzliny, roznos letákov a pod..Ak by ste vedeli o práci kľudne aj z domu bola by som vám veľmi vďačná za pomoc🥺

denkabemommy
2. apr 2025

Si mladá a napriek zdravotnému stavu môžeš za prácou aj vycestovať, nie len čakať, že ti ju niekto len tak dá a už vôbec nie z domu 🙈. Takže sa poobzeraj aj po ponukách v iných mestách 🙂 začať musíš, myslím, že už je najvyšší čas

balerina2025
2. apr 2025

ked nemas narok na ID tak potom tvojh stav asi nie je tak vazny. vies ty mas jeden velky dar, mladost. tak sa vzchop a bojuj. vela ludi s depresiami pracuje cely zivot, to ze si doma , ti tiez urcite neprospieva. aj kebyze zacnes len brigadami, ale zacnes, ved nemusis hned makat 8 ci 12 hodin.
zacni mozno 1/2 uvazkom dakde. a zial vela ludi cestuje, malokto ma vymozenost robit z domu.
a nebyt doma ! to je najhorsie na depresiu, ked sa zacyklis v domacom prostredi, verim ze ako 24 rocna nechces cely zivot robit v izolacii. ty musis medzi ludi, pomaly opatrne ale musis.
viem co pisem,

3009
2. apr 2025

Vieš koľko ľudí berie AD a celý život a pracujú a nikto ani z okolia o tom nevie.Takže šup do práce.