Práca na TPP a depresia
Dobrý deň, riešili ste niekto tento problém? Mám 24 rokov liečim sa 10 rokov u psychiatra beriem lieky, lieky som skúšala už aj vysadiť ale vždy mi bolo ešte horšie nevládala som ani z postele vstať musela som všetko rušiť. Momentálne som nezamestnaná na UP na podporu v nezamestnanosti nárok nemám na ID asi tiež nemám nárok. Tu kde bývam vôbec neni robota dokonca ma nikam neposielajú ani z úradu lebo neni roboty. Myslíte že by som mala všade poslať životopisy alebo ísť osobne? Najhoršie je že som chodila do školy a na TPP som v živote nepracovala😔Zdravotný stav sa mi niekedy dosť zhorší tak že nevladzem ani fungovať. Neviem vôbec čo mám robiť som už zúfalá…a mám aj maturitu len nemám skúsenosti len z brigád dokladanie tovaru, inventúra, predaj zmrzliny, roznos letákov a pod..Ak by ste vedeli o práci kľudne aj z domu bola by som vám veľmi vďačná za pomoc🥺
ked nemas narok na ID tak potom tvojh stav asi nie je tak vazny. vies ty mas jeden velky dar, mladost. tak sa vzchop a bojuj. vela ludi s depresiami pracuje cely zivot, to ze si doma , ti tiez urcite neprospieva. aj kebyze zacnes len brigadami, ale zacnes, ved nemusis hned makat 8 ci 12 hodin.
zacni mozno 1/2 uvazkom dakde. a zial vela ludi cestuje, malokto ma vymozenost robit z domu.
a nebyt doma ! to je najhorsie na depresiu, ked sa zacyklis v domacom prostredi, verim ze ako 24 rocna nechces cely zivot robit v izolacii. ty musis medzi ludi, pomaly opatrne ale musis.
viem co pisem,
Vieš koľko ľudí berie AD a celý život a pracujú a nikto ani z okolia o tom nevie.Takže šup do práce.

Si mladá a napriek zdravotnému stavu môžeš za prácou aj vycestovať, nie len čakať, že ti ju niekto len tak dá a už vôbec nie z domu 🙈. Takže sa poobzeraj aj po ponukách v iných mestách 🙂 začať musíš, myslím, že už je najvyšší čas