icon

Práca od šiestej a škôlka

1. sep 2023

Ahojte. Prosim je tu niekto kto robi od 6 a dieta chodi do skolky? Ako to riešite casovo? Naskytla sa mi prac pozicia ale od 6tej, no škôlka zacina od pol7 a este cesta 30min do mesta... manzel robieva od 5-6 neni sanca aby stihal, chodi neskoro domov takze ani vyzdvihnut zo škôlky, a stari rodicia odmietajú v tomto pomôcť...prosim viete mi poradit zienky co nemáte pomoc, ako to zvladate a riesite? Ďakujem

Strana
z3
scila
3. sep 2023

@riyadh ty si teda dobre nepríjemná.
A to myslíš vážne, že má behať po dedine a pýtať sa cudzích ľudí či im môže priniesť ráno o 5:30 dieťa a či ho potom vezmú do škôlky?! Si to predstavuješ ako Hurvínek válku. Že kde je vôla tam je cesta! To určite pri takom malom dieťati 🤦‍♀️

riyadh
3. sep 2023

@scila nechodila som sa pytat po dedine, dala inzerat, aj na stranku dediny plus mesto plus rozhodila medzi znamymi, a nepredstavujem ako hirvinek valku, ale realne hovorim svoje skusenosti tak sa stym zmier😊

riyadh
3. sep 2023

@scila a dieta nemusi nikomu vlacit, pridu k nej domov ako mne,ja som stym bola uplne v pohode po overeni,prisla rano o 4.50, deti budila az po 6tej,kedze tak mali skolku, Vsetko mi hlasila, nemam doma zabitu mrtvolu a bordel a ked sa autorka hanbi za svoj jej problem...

terezka1947
4. sep 2023

@riyadh ešte to,že to fungovalo u teba v pohode,nemusí inych. U nás v dedine by som tiež nenašla človeka,čo by za finančnú odmenu chodil o 5:00k nám,pravidelne a spoľahlivo. Ešte tak raz za čas možno. Jednoducho sme noví a v dedine buď je každý rád,že zvláda pomáhať svojej rodine alebo sú tu starší ľudia,čo sa už na toto nedajú. A poriadok v dome mám,dovolím si tvrdiť,že až monkovsky.
Čiže autorku chápem,no verím,že existuje aj realita,v ktorej si podobnú situáciu riešila ty.

autor
4. sep 2023

@riyadh zas tu prosim nefantaziruj, nevies ani kto som a pises ze sa hanbim za svoj bordel. Mozno mam cistejsi dom jak ty...Prosim ukonci diskusiu, chod si vybit nervy inde. Ďakujem za radu ale uz staci...

scila
4. sep 2023

@riyadh skvelé. Nič lepšie ako si opísala si neviem predstaviť. Gratulujem.

riyadh
4. sep 2023

Ved ja sa nehadam, ale Ani nefantazirujem.. Hovorim ze hladas vyhovorky. 😊Prosim ta kde fantazirujem?

autor
5. sep 2023

@riyadh nehladam vyhovorky, nasla som riesenie, kde vidis výhovorky? Co tebe napr sedí, mne nie. Ja nemam rada ked mi sem chodia cudzi, je to moj domov , osobny priestor, mame tu cenne veci kt mozu kludne zmiznut, moje dieta by ani neznieslo Aby cudzi človek ju budil, obliekal a vliekol do skolky, toto by som nedala .... takze som nasla riesenie, pracu od 8, kde je tu výhovorka? A ty uz tu vypisujes bludy ze sa hanbim za bordel, lebo sa nestotoznujem s tvojou radou ktora mne nepasuje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

erika33334
12. apr 2024

Môžem vedieť či si to teda nejako vyriešila?

Strana
z3