icon

Práca opatrovateľky v Rakúsku

miminkaya
18. sep 2012

dobry den,rozhodla som sa sem napisat,kedze vas tu je viac ako dost 🙂 .rozhodla som si spravit kurz nemciny pre opatrovatelky v rakusku,dalej si chcem spravit opatrovatelsky kurz,no a potom by som chcela vystartovat za pracou.kedze som sa o to doteraz nezaujimala,vie mi niekto poradit,za aky cas si najdem pracu,pripadne ako to tam prebieha s vyplatou a vselico co s atyka tejto prace.brala by som tie 2 tyzdnove turnusy,nakolko mam dieta.iste su tu aj zienky,ktore robili alebo robia v rakusku.tesim sa na diskusiu a vsetkym dakujem.piste piste piste,ja sa budem pytat a cerpat z vasich skusenosti.

Strana
z4
m2552
11. aug 2016

@jankaa1707 vsetko je mozne, zalezi od rodiny a vztahov s nou. Ale to by bolo treba ist mimo agenturu, tie maju vsetky mozne pravidla... nemate znamu co chodi opatrovat? Zeby sa vam po niecom pozrela resp. sa spytala doktora co maju v rodine, ci o niekom nevie kto potrebuje opatrovatelku 😉

waqix
10. dec 2016

Chcem sa vás opýtať na vaše skúsenosti s VAV agentúrou, tá konkrétna pobočka je v Košiciach. Ale zaujímajú ma skúsenosti a s inými ich pobočkami. Neviem prečo, ale ako hľadám, tak nič konkrétne nemôžem nájsť - žiadne diskusie. Moja mama by chcela ísť opatrovať do nemecky hovoriacich krajín, má zatiaľ len základné znalosti z jazyka. Ale im to vraj nevadí, berú aj takých čo majú základné znalosti, tak ma zaujíma, či je to dôveryhodná firma. Ďakujem za všetky odpovede a beriem aj všetky vyjadrenia so skúsenosťami iných agentúr.

martinita123
25. nov 2019

Dobrý večer, potrebujem radu, manžel pracuje v Rakúsku, na zmluvu tento týždeň je doma a ochorelo nám dieťa môže ísť namiesto mňa na ocr? Aké tlačivo máme poslať a kam v Rakúsku. Dieťa bude choré cca týždeň - 11 dní

Strana
z4