Práca opatrovateľky v Rakúsku
dobry den,rozhodla som sa sem napisat,kedze vas tu je viac ako dost 🙂 .rozhodla som si spravit kurz nemciny pre opatrovatelky v rakusku,dalej si chcem spravit opatrovatelsky kurz,no a potom by som chcela vystartovat za pracou.kedze som sa o to doteraz nezaujimala,vie mi niekto poradit,za aky cas si najdem pracu,pripadne ako to tam prebieha s vyplatou a vselico co s atyka tejto prace.brala by som tie 2 tyzdnove turnusy,nakolko mam dieta.iste su tu aj zienky,ktore robili alebo robia v rakusku.tesim sa na diskusiu a vsetkym dakujem.piste piste piste,ja sa budem pytat a cerpat z vasich skusenosti.
Ponukam prácu pre 50-55 rocnej opatrovatelku blizko z Bratislavi ktorá dobre pohovori pi nemecki,pacient bol operovani na mozok a na zaludoj a má cukrovku,treba ho odprevadit na Wc a cez den ho polozit bo postele,praca je ktualná od juna plat 50 Eur na den ,tel c 0917979162
pohodovy vecer aj ja hladam pracu opatrovatelky uz par mesiacou , rozhodila som siete po znamych a bola som aj v neakych ag.ale tam ma rychlo zrusili chcu len s komunikativnou nemcinou , ja mam zaklady a ucim sa kazdy den mam aj opatrovatelsky kurz , tu pracu potrebujem od septembra mi ide dcera na strednu skolu a ja s tochto platu to nezvladnem mam min.mzdu bola by som rada za kazdu priaznivu odpoved Andrea 🙂
Ahojte zienky neviete mi niektora pomoct ?? uz dlhsiu dobu hladam pracu opatrovatelky v Rakusku ale bohuzial nedari sa mi , vsade vyzaduju komunikativnu nemcinu ja mam zaklady a mam aj opatrovatelsky kurz.Tu pracu dost nutne potrebujem som samozivitelka rodiny a dcera mi ide od septembra na strednu skolu s tochto mizerneho platu ktory mam teraz ju tazko vystuduem bola by som Vam velmi vdačna ak by ste mi pomohli Vopred Dakujem za kazdu spravu Andrea. .
Hladam milu,komunikativnu, flexibilnu opatrovatelku s dobrou nemcinou a praxou vo veku od 35 do 40 rokov, s vodicskym preukazom B - aktivnu vodičku k mlademu,pracujucemu 39 rocnemu vozičkarovi. Velmi dobra rodina aj podmienky. Nastup september 2014. Bližšie info do správ
nemecky musi byt na dobrej komunikativnej urovni, a vodicsky preukaz s aktivnou praxou!! poprosim do mailu kubada@centrum.sk napisat mi nieco o sebe a poprosim prilozit fotografiu. dakujem
Hľadáme skúsenu pani od 25 do 50 rokov do domácnosti.Rakúska rodina žijúca v Salzburgu z dvoma deťmi hľadá pani do domácnosti starostlivost o domácnosť varenie, upratovanie, žehlenie, pranie. Jedná sa o 3-týždňové turnusy 650€ každý mesiac odvody platí rodina. NJ - základy. V prípade záujmu zasielajte Životopis v SJ i NJ s fotkou na e-mail: ivkaa1@azet.sk
ahojte hladam pracu pre tetu momentalne je ako opatrovatelka už 4x v nemecku pri 80 ročnom pacientovy je velmi chvalena pracovita čistota na 1 mieste ak o niečom viete poprosila BY SOM NAPíšTE MI DAKUJEM KRASNE
ahojte hladam pracu ako opatrovatelka deti a seniorov v Rakusku mam celostatny certifikat cez Usmev ako dar pracovala som ako profesionalny rodic,certifikat ako asistent ucitela MS a ZS,opatrovatelsky kurz,kurz prvej pomoci a kurz NJ pre opatrovatelky dakujem za kazdu informaciu a pomoc odpoved prosim na email anielicek78@azet.sk vdaka
Ahojte dievcata, je tu medzi Vami niektora, ktora v SR bola zdravotna sestricka a sla pracovat ako opatrovatelka do Rakuska popripade Nemecka? Dakujem.
@sonatorik
Ahoj, volám sa Silvia, som zo Žiliny, mám 49 rokov. Pred nedávnom som prišla o prácu, takže som nútená hľadať si druhú. Keďže je to na SR pri vyššom veku nemôžné, rozhodla som sa "živiť" ako opatrovateľka v AT, keďže sú tam krátke intervaly a doma to bezo mňa tie 2 týždne snáď vydržia 🙂. Myslela som, že by som si vybavila živnosť, nakoľko agentúry sú nevyspytateľné... Plánujem si urobiť opatrovateľský kurz, nemčínu by som mala ovládať (dávno pradávno som robila prekladateľku). Fakt neviem, od čoho sa odraziť, nakoľko nikoho v mojom okolí, čo robí v AT, nepoznám. Ak by si bola naozaj tak ochotná a dala mi nejaké rady, bola by som rada. Ak mi dáš telefónne číslo, zavolám ti, nakoľko cez mail by to bolo asi dosť zdĺhavé. Či?
Ahojte, aký máte názor na to, že chcem robiť opatrovateľku seniorov v Rakúsku (2 týž. turnusy) a doma mám 3 ročné dieťa? Oplatí sa to finančne?
Ahojte, mám takú prosbu chcela by som sa spýtať čo sa vás vlastne na tom pohovore po telefóne pýtali po nemecky moja nemčina nieje boh vie aká ale učím sa tam mám sa báť či nie? 🙂 ďakujem za odpovede
Dobrý deň chcela by som Vás poprosiť o vyplnenie tohto dotazníka. Ide o dotazník týkajúci sa Rizík pri hľadaní práce v zahraničí prostredníctvom EURES a personálnych agentúr.Potrebujem to pre účely diplomovej práce. Prosím kliknite na tento link:http://www.survio.com/survey/d/W9R2M6E8N9A7K9Y3A
Ďakujem za Váš čas a ochotu!
aj ja by som surne uz potrebovala ist robit op...bola som dva krat,babka zomrela a teraz som na bode mrazu..nic,,vsade komunikativnu nemcinu...clovek sa zdokonali len tam...
Dobrý deň. Neviem či sa to tu už rozoberalo, ak áno prepáčte. Chcem sa spýtať, máte niektorá skúsenosti s konkrétnymi kurzami nemčiny? Kde ste boli spokojné a kde to naopak stálo sa starú bačkoru? Ja som našla napr. toto http://topenglish.sk/nemecky-kurz-nemciny-brati... má niektorá skúsenosti? Ďakujem za každý názor 🙂
Ahojte neviete o nejakom volnom mieste opatrovatelky v rakusku,lebo mi babka umrela,ale starostlivost o zenu nie o muza,surne ale hovorim slabsie nemecky.
Hladam miesto opatrovatelky surne,hovorim slabbsie nemecky,uz som bola asi na 6 turnusoch,ale potrebujem nove miesto surne,diky.
„ahojte, ja mám ponuku z trochu inej oblasti....je tu možnosť pre tie opatrovateľky, ktoré si chcú napr. privyrobiť....hľadáme totiž kolegyňu-masérku, zaučenie u nás, NMnV, 0915637186"
PS: samozrejme, keď sú na SK
Cestujete, študujete alebo pracujete v zahraničí? Tak určite poznáte tú situáciu, keď sa vrátite domov a vidíte svoj účet za telefón. Už žiaden roaming v Európe! Zrušme nezmyselné poplatky za telefónne služby v zahraničí od decembra 2015. Podporte našu petíciu proti roamingu v Európe a zdieľajte: http://www.change.org/zero-roaming #zeroroaming. Nenechajme telefónne spoločnosti, aby rozhodovali za nás. Sledujte nás na twitteri: @zeroroaming2015 a na facebooku: Zero Roaming 🙂
Pflege zu Hause
Ponúkame prácu pre opatrovateľky a zdravotne sestry
Miesto pôsobiska :
Horne Rakúsko./ Linz, Enns, Steyer ,Gmunden, Bad Ischl ,Salzburg , Wels ,
Braunau Mattighofen /.
Minimálna doba čakania.
Prepravu zabezpečujeme vlastnou dopravou .
V prípade záujmu nás kontaktujte na tel. čisle:0911262355,0903262355,
na mailovej adrese: spaslo@azet.sk
Hľadáme skúsenu pani od 25 do 50 rokov do domácnosti.Rakúska rodina žijúca v Salzburgu z dvoma deťmi hľadá pani do domácnosti starostlivost o domácnosť varenie, upratovanie, žehlenie, pranie. Jedná sa o 3-týždňové turnusy 650€ každý mesiac odvody platí rodina. NJ - základy. V prípade záujmu zasielajte Životopis v SJ i NJ s fotkou na e-mail: ivkaa1@azet.sk
ahojte kocky, aj ja som sa rozhodla pre pracu v Rakusku, mam dlhorocne skusenosti s touto pracou v zahranici, pracovala som v Holandsku a aj v Irsku, cize anglictina mi ide super, nemcinu ovladam iba zaklady. nevedeli by ste o nejakej praci, aj ked na zastup, prave som sa vratila z Irska, ale mam este maleho syna, tak by som chcela pracovat niekde blizsie.poradte mi.dakujem
Dobry deň, mam 19 rokov a chystam si spraviť opatrovateľsky kurz,veľmi rada by som chcela pracovať v Rakúsku ako opatrovateľka,ale bojim sa že budem mať problem pri nájdeni práce vzhľadom nato že som mladá a bez praxe prosìm vás vedeli by ste mi
niekto niečo k tomu poradiť? Budem am veľmi vďačna,ďakujem veľmi pekne vopred.
Ahojte, hľadám si prácu ako opatrovateľka, mam prax 14-rokov, najlepšie Wien a okolie. Zomrela mi babička vo Wien a tak si hľadám niečo nové. Ak by ste niektorá vedeli o nejakom mieste, ozvite sa mi prosím. Mám opatrovateľský kurz, dlhoročnú prax a aktívnu živnosť. Ďakujem
@m2552 zdravím 🙂 možno mi budete vedieť poradiť keď takto dlho už chodíte opatrovať.
Chcem si spraviť kurz, no rada by som vopred vedela, či budem môcť chodiť opatrovať aj s mojim synom.zatial má len dva mesiace samozrejme by som chcela neskôr, kým trochu vyrastie. Jedna agentúra mi odpovedala, že to nieje možné, no známa takto chodila. Neviete mi poradiť? Ďakujem
Na predaj kniha: SPOVEĎ OPATROVATEĽKY
Autor: Angie Oravcová
Vydavateľ: Richard Lunter – KICOM
http://www.knihanaj.sk/produkt/spoved-opatrovat...
E-mail: info@knihanaj.sk, tel.: 0948 878 882
Vydanie prvé, rok 2015
Väzba: brožovaná
Rozmer: A5
Počet strán: 261
ISBN: 978-80-89780-10-5
Cena: 9,50 EUR
Žáner: román – psychologicko – spoločenského charakteru

Ponukám prácu do Rakuska 77 rc pánovy bol operovai na mozok,bol operovani na zaludok, má cukrovku,je slabi potrebne je snim byt cez den odprevadit ho na Wc,a otacat ho v posteli cez den od liekoch sa spi,opatrovatelk mu mat 50-55 okou nie mladsia z okola Bratislavy,pacient má manzelku ktorá este pracue plat na den 50 Eur,opatrovatelk musi dodre rosprávat po nemecki, práca je aktualná od juna,tc 0917979162.