Práca pre Cronwel - skúsenosti s roznosom letákov
Ahojte roznasate niekto cez tuto firmu letaky a poštu? Fotite letaky počas roznosu a aj skenujete obalky ked roznasate ?
@ivanakal a co vam povedali ked ste nefotili tie letaky a este by ma zaujimalo ,ze kolko ste mali napisanetych fotiek spravit na letaky? Ako pochopim je to fajn ,ze je dokaz ale niekedy je to vazne o drzku
@veronikadamianko na letaky mi nepovedali nic. Z casu na cas som nejaku fotku spravila aby sa nepovedalo, ale vacsinou nie. 🙂 Mala som pisane, ze 2 fotky stacia. A keby sa aj ozvali, povedala by som, ze dokazom je, ze ludia to maju v schrankach, tak nech sa pytaju ludi, ked maju pochybnosti. Moj problem bol aj, ze ja nemam data, a do tej apky, to musis davat hned, mne to bez dat neslo. Cize ja ked som odfotila, prisla som domov, poslala som fotky napr. na synov mobil a potom ked som isla uploadovat, tak som v apke mojim mobilom fotila foto na synovom mobile - proste bolo to komplikovane, aj toto by som im povedala keby nieco.. ale teda nastastie sa nikto na to nepytal.
@ivanakal cista psychiatria to je ja presne tak isto nemam internet kazde prihlasenie ma stoji vyse 1 eura ked som to robila na synovom tak mne pisalo na emaily ,ze nemam vytvorene nic 🤦nikdy som neminula tolko kreditu ako teraz 🤦 2? Mne povedali minimalne 10 fotiek a na tej aplikacii mi pise 50 tak ako blazniva fotim ..ano a najhorsie je to ,ze musim byt prihlasena stale taka moznost ,ze si nafotim foto a poslem doma povedali ,ze nie lebo musim mat zapnute gps 🤦ale co vidim nie vsetci to robia tak ma zaujimalo ako to je este aj inde ..keby ,ze to clovek aspon pociti financne ale to sa mi vrati akurat tak za kredit a som tam kde som a stoji ma to kooopec casu..
@veronikadamianko Tak to nefot. A toto potom pouzi ako argument. Skus raz, 2 krat neodfotit a uvidis co sa stane.
@veronikadamianko ja robím pre cromwell už viac ako 2 roky . Obálky skenujem cez sken ktorý mi dali , letáky nefotím ( ak by áno mala by som asi o 5€ viac plat) letáky mam 6 dedín takze by toho bolo moc aj keď vraveli ze stačí 10-15 schránok
@veronikadamianko dcera pre nich robi roznos. Co viem je,ze robia medzi ludmi namatkove kontroly ci dostali tu postu

@veronikadamianko Ahoj, roznasala som letaky a obalky nedavno. Letaky som uz nechcela, teraz roznasam len obalky. Letaky som nie vzdy fotila, lebo sa mi nechcelo, alebo som si spomenula az neskor. Obalky skenujem, lebo raz sa mi stalo, ze som neoskenovala, a zrovna bola nejaka reklamacia, baba sa stazovala, ze nedostala kartu poštou a volal mi pan z Cronwelu, ze ci som to oskenovala, lebo to nemoze najst v systeme. Tak ma prosil, aby som to vzdy skenovala, lebo oni to maju potom ako dokaz, ze tieto dolezitejsie zasielky boli dorucene, ak by prislo k reklamacii.