Práca špeditérka
Ahojte ženušky, idem si k vám po radu. Rada by som zmenila moju doterajšiu prácu, najmä koli dcerke a 3smenkam, ktoré momentalne mam. Na dieťa som sama, vypomaha mi mama, ktorá už po zdravotnej stránke na tom nieje najlepšie. Rada by som chcela pracovať ako špeditérka. No žiaľ bez praxe a skúsenosti ma nezamestnajú. Ak sú tu ženy pracujúce v tejto oblasti, prosim poraďte mi kde sa môžem vzdelat alebo ako. Hľadala som aj kurzy na internete, no žiaľ nič som nenasla. Dakujem za každú radu.
Erfolg berie ludi aj bez praxe, vsetko zaucia v priebehu skusobnej doby. Maju pobocky v Presove, Kosiciach a Michalovciach. https://www.erfolg.sk/
Ahoj, su firmy, ktore uprednostnuju ludi bez praxe, nemaju zle navyky a naucia si ich pracovat, ako potrebuju. Dolezite je vediet cudzi jazyk, nebat sa komunikovat, zvladat stresove situacie. Niekedy je potrebne pracovat aj mimo pracovnej doby, vyriesit problem, ak nastane, neda sa pockat do rana. Ale oproti trojsmenke samozrejme parada
Ahoj, ja pracujem ako spediterka takmer 7 rokov a posledne roky mam home office. uprimne? dostala som sa do tejto prace cez kamaratku ako slepe kura k zrnu bez praxe....cize cez kontakty....
@emmi87 ja tiez som zacinajuci referent dopravy- skoro 1 rok, predtym som robila v korporate ako inzinier kvality..isla som bez skusenosti, vedela som len jazyk..ostatne sa naucis.
@fodorka to uz je dlha doba👍 takze ta to asi bavi😊 ja mam rada tuto pracu, kazdy den nieco ine..horsie to je s platom, aj ked su ine vyhody..a taktiez momentalna situacia vo svete, nejak firma lepi, co moze..ale funguje uz 30 rokov.
@laurikagab jaaaj ved toto...praca ma bavi inak by som to nerobila uz tolko rokov len veru uz to nieje co to byvalo a prebojovat sa a ziskat dobre firmy aby clovek zarobil uz mi to prichadza miestami nerealne....su mesiace kedy super a potom pride obdobie ako mne teraz ze sa to taha a nieje to vyhra ...

Raz som bola na takom pohovore, ale uprednostnili ma len kvoli tomu, ze mam taku skolu. Aj to len strednu, to im asi stacilo. O kurze som este ale nepocula. Mozno nejaky rekvalifikacny z uradu prace?