icon

Práca v call centre z domu počas rodičovskej dovolenky

14. máj 2025

Ahojte, je prosím nejaké call centrum kde by som vedela pracovať popri rodičaku z domu?

melanta
14. máj 2025

Pravidelne sú také ponuky na profesia.sk
Len pozor, ak telefonuješ, nemôže ti za chrbtom plakať dieťa, ani sa mu počas pracovnej doby nemôžeš venovať - nemôžeš prerušiť hovor kvôli dieťaťu, nemôžeš nedvihnúť hovor kvôli dieťaťu. Toho si si predpokladám vedomá.

monane
14. máj 2025

no ja si neviem predstaviť robiť takúto robotu pri mojich deťoch. akože práca z domu ešte okej, to už som si zvykla, ale že by som musela pol dňa byť len na telefóne, no fuuuu.

marsmykkok
14. máj 2025

Ponúk je dosť, ale samozrejme môže sa stať, že napríklad týždeň-dva budú ťa chcieť zaučiť na pracovisku, teda treba s tým rátať. A ako ti napísala @melanta musíš mať na čas čo budeš robiť niekoho kto ti dieťa postráži, je to rovnaká práca ako niekde na pracovisku, len akurát ušetríš čas/peniaze na cestu do práce a z práce.

balerina2025
14. máj 2025

taketo hovory su nahravane, takze naozaj nemozes mat v pozadi pustenu telku. ci placuce dieta. ked robis telefonistu

tamitamitami
14. máj 2025

Za skúšku nič nedáš, skús, nebude ti to vyhovovať tak odídeš v skúšobnej dobe. Veľa záleží kde budeš robiť, aký úväzok budeš mať, či si budeš vedieť sama určiť pracovnú dobu, aké máš dieťa.....