icon

Práca v Holandsku pri kvetoch

6. máj 2025

Boli ste už tam niekto?

Ako sa vam páčilo?

beatik3
6. máj 2025

v holansku som teda este nebola, v Holandsku uz ano 🙂 ako si konkretne predstavujes tuto pracu pri kvetoch?

puppania
6. máj 2025

sesternica tam isla robit, velmi si chvalila, aj fotky nejake posielala, vobec to nie je narocna praca, vyplatu mala kazdy tyzden, ubytko zabezpecene 😉 a hlavne vela slovakov cechov poliakov 🙂

zuzpar
6. máj 2025

nedavno mi vyskocil ten inzerat na profesii a vyzera to ako slusne pracovne miesto. nemat zavazky, rodinu, dieta tak ma tu uz neni 😀

wintery
6. máj 2025

Toto myslíte?
https://www.profesia.sk/praca/joxfy/O5063406?se...
To vyzerá až podozrivo výhodne 😂

tana999888
6. máj 2025

3200e ani vo sne, budu ti strhavat poistenie z vyplaty, ubytovanie, miestnu daň + agentura si bude brat provizie + este aj holandska agentura si ta osklbe kedze slovenska agentura ta preda holandanom a oni si ta uz riesia potom, ubytovanie ako v chlievy robota kludne aj 80km daleko od byvania a ked ta nebudu potrebovat rovno ta vyšmaria cez smsku. Známi tam boli, je to vsetko velky podvod, radsej zarabaj 800eur na sr a mas zabezpecenie a si v rodnej zemy, ako robit otroka a byt zdierana.

adrianatatiana
6. máj 2025

Najlepsia robota ❤️❤️❤️

mirage
6. máj 2025
@adrianatatiana

Najlepsia robota ❤️❤️❤️

@adrianatatiana kvety nadherne..pracovne podmienky su ake?

adrianatatiana
6. máj 2025
@mirage

@adrianatatiana kvety nadherne..pracovne podmienky su ake?

@mirage to bolo ale 5 rokov dozadu..pracovna doba po-pia 7:30-16:30, ked bolo vela roboty robili sa aj soboty ale dobrovolne, kto chcel. Vacsina chcela lebo priplatky. Nikto nikoho nešikanoval, nenahanal, krasna pohodova robota, vyplaty tyzdenne, vtedy to bolo nieco cez 400-450€ za tyzden, 13-ty plat..

adrianatatiana
6. máj 2025

Ja som ale teda bola cez holandsko-polsku agenturu, nie cez sk

adriena85
6. máj 2025
@adrianatatiana

@adrianatatiana môžem sa opýtať, v akom meste v NL ?

adrianatatiana
6. máj 2025
@adriena85

@adrianatatiana môžem sa opýtať, v akom meste v NL ?

@adriena85 Huissen

adriena85
6. máj 2025
@adrianatatiana

@adriena85 Huissen

romino
6. máj 2025
@wintery

Toto myslíte?
https://www.profesia.sk/praca/joxfy/O5063406?se...
To vyzerá až podozrivo výhodne 😂

@wintery tiez sa mi nezda. taky onaky priplatok, vybavime, zariadime, ubytujeme, odvezieme .. no neviem neviem, ci by si museli s tak super podmienkami platit inzeraty na profesii 🙂 Uz davno davno tych par nejakych ludi, co tam uz bolo .. by si zavolali vsetkych moznych kamosov, rodiny atd

wintery
6. máj 2025
@romino

@wintery tiez sa mi nezda. taky onaky priplatok, vybavime, zariadime, ubytujeme, odvezieme .. no neviem neviem, ci by si museli s tak super podmienkami platit inzeraty na profesii 🙂 Uz davno davno tych par nejakych ludi, co tam uz bolo .. by si zavolali vsetkych moznych kamosov, rodiny atd

@romino tak tak🙂

evia13
6. máj 2025
@adrianatatiana

@adrianatatiana cez akú agentúru? Môžeš dať kontakt alebo ich stránku? Ďakujem

adrianatatiana
6. máj 2025
@evia13

@adrianatatiana cez akú agentúru? Môžeš dať kontakt alebo ich stránku? Ďakujem

@evia13 agentura abeos

kkkovac
28. máj 2025
@puppania

sesternica tam isla robit, velmi si chvalila, aj fotky nejake posielala, vobec to nie je narocna praca, vyplatu mala kazdy tyzden, ubytko zabezpecene 😉 a hlavne vela slovakov cechov poliakov 🙂

@puppania cez ktorú agentúru? 🙂