icon

Môžete pracovať v Lidli 8 mesiacov po sekcii?

1. dec 2023

Žienky trufli by ste di na prácu v lidl 8mesiacov po sekcii?

janickacrazy
1. dec 2023

Určite nie, neblázni. Môj syn tam robil cez letné prázdniny a total makacka, za 3 mesiace schudol 5 kíl.

lopticka001
1. dec 2023

@janickacrazy robim tam 2 roky , neodporucam vobec , velmi tazka praca fyzicky aj na nervy

mima1608
1. dec 2023

Nie. Robila som v Lidli 2 roky. Schudla som 8 kíl a kopu zdravotných problémov som mala. Nikdy viac.

autor
1. dec 2023

Lebo ja som nad tým nejako neuvažovala :D len dnes som nastúpila a zamyslala som sa nad tým ze bože ja som 8 mesiacov po že či to bude okej :D ale zatiaľ sa dalo ... aj keď je to len jeden den

klip0
1. dec 2023

Podľa mňa nejde o to že si 8m po sekcii, ale že také malé dieťa ešte potrebuje veľa času energie pozornosti, aj v noci a skĺbiť to môže byť veľmi náročné

autor
1. dec 2023

@klip0 jasne, chodím len pár x do týždňa od 17 do 22. Aby snou mohol byť manžel. Takže to sa celkom dá

autor
1. dec 2023

Ale tak zas žiť z rodičaku nieje bohviečo, manžel zarába celkom dobre, ale chceme malej dopriať všetkého takže každé euro dobre 🙂

janickacrazy
1. dec 2023

8-mesacne dieťa potrebuje hlavne matku, nie drahé hračky a somariny, neviem teda, čo takému dieťaťu chces dopriať. Keď manžel zarába dobre, tak by som žiadny Lidl neriešila, možno tak o rok neskôr, ale teda rob ako myslíš.

autor
1. dec 2023

@janickacrazy nemyslela som zrovna materiálne veci, ale zážitky.. to ze som napísala ze manžel zarába celkom dobre neznamená ze si môžme dovoliť hocičo. Pokryje nám to poplatky niečo zo stravy a treba predsa niečo aj malej odkladat a podobne 🙂

Verím že ma potrebuje ale od 17 do 22 pár x v týždni, myslím vydrží. Nebude s nikým cudzím ale so svojím ockom 🙂