icon

Ako zmeniť filiálku v Lidli?

14. dec 2023

Ahojte dievčatá. Viete mi niekto povedať ako to funguje ak chcem zmeniť filiálku? Musím ísť za vedúcou?
Na tejto čo som teraz so mnou zaobchádzajú hrozne. Som tam týždeň aj s cestou a neustále do mňa buzerujú že robím veci zle,v pekárni keď som bola tak každých 10 minút chodili okolo a len hustili toto nemáš toto treba dať, toto dopiecť a pritom videli ze upečené mám len to chladne. Na kásach tiež. Bola som tam prvýkrát sama a jasne ze sa mi podarilo aj pár storien tak už po mne do toho uška kričali ze majú aj iné veci na robote ako len chodiť za mnou a pomáhať mi. Strop bol keď mi povedali že smrdím, pritom nosím denne čisté veci aj sa kúpem denne, aj používam deodorant a voňavku. Dnes som chcela ísť za vedúcou kvôli inej veci a povedala mi do uška ze nemá teraz na mňa čas že nech som v pokladni. Popravde netuším či je to len na tejto jednej filiálke alebo na všetkých ale čo mi radili aj doma tak že skúsiť zmeniť predajňu alebo hľadať si pomedzi to inú prácu. Som už fakt ze zúfalá.
Ďakujem každému kto mi dá nejakú spätnú väzbu ❤️

klementinka58
14. dec 2023

inak ja obdivujem vsetky predavacky a zvlast v Lidli, lebo ked vidim, ze blokuje nakup do toho hovori s niekym cez sluchatko.... mna by slahlo uz po dvoch hodinach byt takto nonstop. Tie sluchatka je masaker podla mna

lasona
14. dec 2023

@klementinka58 a ešte keď sa zhováraju medzi sebou...koľko krát si myslím ze rozprávajú mne...q oni medzi sebou...je to otras...a to rýchle blokovanie...akože sory, nestíham to dávať do tasky

gska800
14. dec 2023

Povedz manazerke a regionalnemu.

klementinka58
14. dec 2023

@lasona ano presne tiez som parkrat odpovedala 😄😄a ona ze to nevravi mne a tiez nakup rychlo nablokuje a nestiham ukladat. Uplne z nich robia robotov