Práca v Lidli
Je tu niekto, kto mi vie ozrejmiť situáciu? Poslala som zivotopis do lidlu na styri rôzne administratívne pozície. Ani raz sa mi neozvali pritom - mám VŠ, skúsenosti 3roky ako zástupkyňa manažéra v konkurenčnej spoločnosti. Prosím Vás, koho tam teda hľadajú? Podľa ich profilu uchádzača som spĺňala požiadavky a oni ma nezavolali ani na pohovor. Štyri krát po sebe..
@bublinka1426 ja som sa hlásila na pozíciu kde test nebol. 😊
ja som na asistenta manazera mala test. konkretne na toto.
@bublinka1426 ja som sa hlásila na centrálu nie do predajne 😊
u akej konkurencie si robila niekedy zvyknu mat dohodu ze si nepreberaju ludi a myslim ze kaufland a lidl ma rovnaku majutelsku strukturu
@loginexistuje v tescu 😊
Možno práve to, že si robila u konkurencie, ťa v ich očiach stoplo. Tiež som počula, že niektoré firmy majú medzi sebou takéto dohody
@1radula1 myslíš? Kamaratka u nás v tescu robila predavačku a zobrali ju do lidlu v pohode. Možno to inak berú na “vyšších” funkciách, ale niekde tie skúsenosti clovek nabrať musí ..😏
@bublinka1426 ahoj, prosím ťa, nie je niekde uložený test, resp. nevieš mi prosím poradiť ako sa pripraviť?
@halit13 test? odpovedala som inštinktívne. a poradiť ako sa pripraviť? ako na bežný pohovor. ja som na tom pohovore bola min. rok. a tento rok ma rovno odbili, že sa nehodím na pozíciu . takže som na pohovore ani nebola. mala som záujem o ''podradnejšiu'' prácu ale asi ma mali dakde zaškatuľkovane, že predošle som odmietla. tak ma tento rok od fajčili.
Ahojte, sú tu nejakí zamestnanci Lidla? Mala by som pár otázok týkajúcich sa odmeňovania a motivácie zamestnancov. Ďakujem vopred za prejavený záujem 😊

ja som napisla motivacny list a bol tam daky test, ten musis spravit. a samozrejme CVicko som poslala.