icon

Práca v McDonald's

4. jún 2021

Žiadna otázka o tehotenstve, ani žiaden problém len také na zamyslenie na večer 😀
Stretli ste sa už s tými takými smiešnymi obrázkami kde je napr. chlap, ktorý skončí školu a že ide hneď do McDonaldu lebo akože nci nevie a tam príjmu hocikoho... 😀
Ako sranda, ale zas ja by som napríklad nevedela pracovať takto niekde kde vkuse sa niečo robí, točí sa okolo vás kopu ďalších zamestnancov, možno po vás niekto kričí, objednávky musíte rýchlo, aby sa dlho ne čakalo, všade vôňa tých hranoliek, mäsa celý deň... 😀
Ja by som to tam nezvládla naozaj takýto stres...
Robila som v reštaurácii s inými kuchármi a tam som mala úzkosť a stres keď trebalo niečo rýchlo pripraviť 😀 a nie to ešte celý deň toto robiť... 😀

barus26
4. jún 2021

ja som tam síce nerobila ale muž ano.. Presne ako píšeš, nie je to vôbec jednoduché. On to zhodnotil, že je to horšie ako niekde v automobilke za pasom. A samozjreme sa tam musíš naučiť robiť všetky burgre, čo kam ide, potom sú aj sezónne a tak ďalej.No jednoduché to neni😊 na druhej strane sa smeje kopec ľudí, že by tam nerobili a pritom tam ani tak zle neplatia 😊

elanor
4. jún 2021

Ved ta nikto nenuti. Nemas problem - vyrobas si problem? Ci akoze o com je to?
Najdi si inu pracu, ktora ti vyhovuje.
A vzdy a vsade musi niekto robit, inak by tie veci neexistovali. Niekto chce, niekto musi, lebo peniaze na chodniku nenajde. Kazdeho osobna vec, preco pracuje tam kde pracuje.

matkahelka
4. jún 2021

ja som tam rok pocas VS brigadovala. bola som spokojna. boli sme super partia. aj zarobila som si celkom slusne.

autor
4. jún 2021

@elanor ale veď ja nepíšem, že tam idem robiť ani sa nesmejem veď celý tento príspevok som písala o tom ako je ťažké tam pracovať a ľudia si myslia, že je to ľahké a smejú sa z toho... 😀
Bože, strašne nemám rada ľudí, ktorí hneď takto vyskočia a ani nemajú dôvod...🙄
Prosím vás ľudia ak máte na niečo /niekoho nervy tak nemusíte byť hneď takýto aj na ostatných... 😅 Veď o ničom zlom nepíšem a na nikoho neútočím.. 🥰

autor
4. jún 2021

@barus26 no veď práve to, že niektorí ľudia sa smejú, že haha, do mekáča by som nikdy nešiel robiť alebo niečo podobné, ale ono to nie je až také ľahké veď teraz keď niekedy idem do McDonaldu len na drive... Dnu neviem či už sa môže sedieť...
Tak kopu áut, kopu objednávok a toto stíhať všetko? Fuuuha...
Ako ľudia sa smejú, ale keď sa tak nad tym niekto zamysli tak ono to nie je tak ľahké tam pracovať...

felicita027
4. jún 2021

Ja poznám ľudí, ktorí tam robia a chvália si tú prácu. Nuž, každému vyhovuje niečo iné tak ako nie je pre všetkých práca chirurga, jadrového fyzika, profesionálneho vodiča, vojaka, profesionálneho športovca, stolára, kuchára atď. tak nie je vhodná práca ani v Mc Donald. Ale to, či je to ľahká alebo ťažká je len subjektívny pohľad. Niekomu príde ľahká inému ťažká záleží to od viacerých faktorov najmä psychická odolnosť, povaha, fyzická kondícia...

savanna
4. jún 2021

Mna by to nicilo, ale viem si predstavit, ze niekomu to moze vyhovovat v tom zmysle, ze je to dynamicke, stale sa tam nieco deje, pre niekoho mozno ovela zivsie ako kancelarska praca. Ale ja radsej zostanem pri pocitaci 😁.

kristiii
5. jún 2021

@savanna presne, idem akurát napísať, robila som chvíľu v mekaci v Anglicku a ako mňa tá praca bavila rozhodne viac než keď som musela sedieť v kancli a často sa premáhať, aby som za počítačom nezaspala 😆
Ono zas ten nápor ľudí je taký nárazový, okolo obeda si napríklad riadne zamakáš a potom je pár hodín kludnejsích (možno teraz v tom mcdrive ani nie). Ale šichta ti tam zbehne ani nevieš ako.

simona1998
5. jún 2021

Mne príde smiešne ako sa ľudia smejú podaktorym že skončia v mekaci , veď tam zarábajú take peniaze že ani niektoré zamestnania sa nechytajú vyplatovo na mekac😀