icon

Práca v pohrebnej službe

domi1411
6. apr 2025

Ahojte, nájde sa niekto, koho manžel/priateľ pracuje v pohrebnej službe? Koľko času trávi v práci? Čo robí? A koľko zarobí?

kiki68
6. apr 2025

@domi1411 to dost zalezi ze kde, ale ked to niekto robi, tak to je z casti poslanie. Ja priamo nikoho nepoznam, max tu v AT viem cca podla toho ako Bestattung Wien robilo rozhovory, su dost akcni a robia vela osvety. V praci som mala jednu pani a oni maju pohrebnu sluzbu. Ale priamo to vlastnia ako rodina. Urcite su tam pohotovosti, nakolko kazda ta sluzba ponuka odvoz a poradenstvo 24/7.

kiki68
6. apr 2025

A inak co robi, to je rozne, zalezi aky je to velky business. Niektori robia iba prepravu, alebo iba upravy tela, niektori iba poradenstvo a rezervacie a tieto vybavovacky. Plus tam je aj aranzovanie kvetov a kadeco. Mne este davno ked som zvazovala praktikum v ramci prace v oblasti kvetinarstva ponukali prave aranzovat kvety a tie obradne saly. Nakoniec som isla inou cestou.

sara07
6. apr 2025

uprimne aspon u nás je to maličky plat k tomu čo vlasnte robí a v akom prostredí sa pohybuje , najskromnejíš pohreb sa začina od 1200€ a niektoré tie položky su nadhodnotené takže je z čoho platit,

karolinakr
6. apr 2025

@sara07 zniesť truhlu dole schodami 30eur, dalšich 10 metrov, 10eur..človek, ked si číta tie položky, ma pocit, že je v nejakom Matrixe

sara07
6. apr 2025

@karolinakr priprava reči 80 e , prednes reči na pohrebe 60 € , prenajom miestnosti na 30 min 120€ , prenajom chladničky ,,, a len tak som pozerala ako puk
ja som už manželovi normalne povedala, tak ako som do najlacnejšej z drevotriesky truhly s kyticou a rovno do pece , a potom rozlučenie pri vkladani, to su také pálky nech radšej za tu ušetrenu tisicku ide do tatier

domi1411
autor
9. apr 2025

Pýtam sa len preto, že môj priateľ pracuje v pohrebnej službe a robia komplet všetko. Skoro nikdy nie je doma a mesačne zarobí okolo 600€ (podľa toho koľko toho majú). Mne sa to už prestáva páčiť, nakoľko máme dve deti (9,2). Nikde nechodíme kvôli tomu, že je stále v práci a aj keď niekde sme, tak už mu zvoní mobil a musí utekať. Nemám z neho nič ani ja ani deti a ani poriadne nezarobí.

mirro
10. apr 2025

@domi1411 že sa na to nevy...e

sara07
10. apr 2025

@domi1411 však si pozri na profesii občas tam hladaju a tak malo teda nebyvaju platy, nedáva mu na ruku ? pomimo,
lebo pohrebov je každy dne a ceny za ne su ako fatk šialené , aby pohrebnej službe nezostalo na väčšie platy ked je problém najst ludi na tuto pracu, to sa mi verit nechce

kiki68
10. apr 2025

@domi1411 to je divne, za taky plat by to hadam nikto nerobil, je to narocna praca a vacsina sluzieb si zamestnancov dobre plati, lebo na tieto pozicie sa nestoja rady.

weronika171717
10. apr 2025

Neverím tomu, že zarobí 600 eur. Podľa mňa to má na páske a na ruku dostáva ďalšie peniaze.

sara07
10. apr 2025

podla mna mu neplatia nadčasy alebo pracu cez vikend priplatky, lebo to neexistuje aby len tolko dostal, alebo potom na čierno

karolinakr
10. apr 2025

to je pravda, ked pohreb stoji 1500 a urobia 5 denne, to maš 7500 za deň a tvoj muž dostava za pracu od vidim do nevidim, je využívaný nehorazne
Ma dve možnosti
1.buchnut dvermi a ist preč
2.žiadat zvyšenie platu, podla počtu hodin aspoň 1200