Práca v Prima banke - osobný bankár
Ahojte máte skúsenosti s touto pozíciou ?
V niektorých bankách je osobný bankár pracovníkom, ktorí sa stará len o svojich klientov. V Prime je to bežný pobočkový pracovník, ktorý robí všetko. Niekedy si už v nejakej banke bola, minimálne založiť si účet, takže vieš čo robia. Okrem toho obvolávanie klientov, volať ich na stretnutia, aby si im niečo predala. Tí, čo si prídu na pobočku niečo vybaviť, tým ponúkať úvery a sporenie. A potom je potrebné myslieť v Prime ešte na jednu záležitosť a to, že ak odídeš do jedného roka, musíš im zaplatiť za tvoje školenie, je to cez 1000 eur. Takže ak už chceš skúsiť banku (veď prečo nie, niekoho to baví a nájde sa v tom), tak skús inú, nech sa vyhneš tomuto poplatku v prípade, že zistíš, že to nie je pre teba.
@melanta aj v slsp si musis zaplatiť školenie, ak odídeš skôr....tiež tuším do roka.
Práca v banke je náročná, veľmi!
Práca s ľuďmi ma bavila, ale strkať ľuďom produkty čo nechcú, nemôžu si dovoliť nepotrebujú...Non stop kontrola, drbanie, utajení klienti potom drbanie za to...
A mimo to na školení ma naučili možno tak 5% toho čo všetko som potrebovala, potom za pochodu všetko ostatné...stále sa niečo menilo, večer prišli papiere na nejaké zmeny, ráno už sme to na porade museli ovládať...
No a vedela by som ďalej rozprávať....

osobný bankár... už mi volali asi piati za istý čas...
asi to nie je kto vie čo...