Práca v štátnej správe a očkovanie

13. okt 2021

Dobrý deň, kto pracuje v štátnej správe (napr.na úrade práce,..), je nejakým spôsobom zamestnávateľom vyzvaný alebo “motivovaný” k očkovaniu proti covid 19?
Či stačí byť testovaný každý týždeň?
Díky

ciusinka
13. okt 2021

Ja pracujem na ministerstve a nikto to tu neriesi, neziadaju od nas ani testy..Ale tak my sme nestrankovi, takze ludia zvonku nam sem nechodia..

falbala132
13. okt 2021

aj ja robim na ministerstve a nikto to tu neriesi, ani ockovanie, ani test

vikusjk
13. okt 2021

mamka pracuje na statistike a neviem o tom, ze by bola nejak motivovana sa dat ockovat, ani testy nekontrolovali, teraz tusim ani nie su povinne uz

janetinka27
13. okt 2021

ani u nas. kym to bolo povinne este nejako na jar, tak sme museli chodit kazdy tyzden na testovanie a aj sme mali pri vstupe do uradu mestsku policiu, ktora kontrolovala klientov aj nas. testovanie bolo priamo u nas na urade. ockovanie nam ponukli ako kritickej infrastrukture, takze sme mohli ist medzi "prvymi", ale bolo to dobrovolne a iba do veku 55 rokov.
potom bolo leto, vsetky opatrenia vymizli, takze teraz nic, ziadna kontrola. ale moze sa to zopakovat, ze sa sprisnia opatrenia, budu kontrolovat klientov, tak potom aj nas.

lilope
13. okt 2021

Zatiaľ to zamestnávateľ nevyžaduje keďže sa nemôže zamestnanca pýtať či je alebo nie je očkovaný, takže ani nemôže vedieť či ,,máš alebo nemáš" chodiť na test. Zatiaľ 🤞

viky7
13. okt 2021

ani u nas nikto neriesi, tiez som na ministerstve, takze nechodia ku nam stranky a mame nejake obmedzenia s navstevami

mata1001
13. okt 2021

Ja robim na urade,na ktorom sa premelie velmi vela ludi a nadriadení vobec neriesia ci sme alebo nie sme očkovaní

jankapepe
13. okt 2021

Nepotrebuješ ani test ani očkovanie.

baskustek
13. okt 2021

Tiež pracujem na samosprávnom kraji a nikto od nás nevyžaduje, aby sme boli zaočkovaní ani otestovaní. Ale nerobím s klientami.