Práca v stoji
Ahojte, v robote som 8-9hod na nohách a síce robim už skoro 2 roky, strašne ma stále bolia nohy hlavne päty. Napr teraz po smene už sa nedokážem ani pohnúť a neiem si zvyknúť. Takisto ma trápia aj kŕče. Dá sa niečo robiť s tymi boľavými nohami? A to som 20tnička
Zmeniť prácu. V 20tke mať takéto problémy, tak radšej zmením prácu ak sa dá.
Máš ich aj opuchnuté?
Mám ploché nohy a asi by som mala zainvestovať do dobrej obuvi. Alebo to magnesium aj. Dakujem
Ja som takto 12tky,niekedy ani obed nebol.Mne pomáhalo cvičenie.Stale byť v horizontálnej polohe je síce fyzicky namáhavé,ale so svalmi a krvným obehom to nespraví nic,iba zle čo už cítiš.Kedykolvek môžeš rob drepy,poskakuj,chod z roboty pešo alebo na bicykli,doma cvičiť,športovať.A správne topánky,vložky,kašli na to čo je krásne a trendy,investuj do dobrých pracovných topánok aj bežných, chodiť naboso doma.Dobry je senzoricky pás,ako koberec.Na nete je strašne veľa cvikov na chodidlá.Mg,Ka,veľa tekutin
Ja robim čašníčku na nohach kazdy den 15,5 hod kratky/dlhy tyzden, a bez spravnej obuvi mi odchadzali krize, a nohy. Urcite odporucam Nike bežecké, alebo New balance, kolegovia Skechers teniky. Odvtedy klop klop nic necitim. A suhlasim s vyssim nazorom. Ked mozes, nestoj, zadrepuj, zatancuj si, ponatahuj sa. Vo volnom case si chod zaplávať a chod s plochymi nohami k fyzioterapeutovi
Plus cvicenie na chrbat. Spravne drzanie tela.
Magnesium a dobra obuv. Ja som na nohach 10 hodin a tiez ma vecer dost bolia, ale tak nastastie to nie je kazdy den.
Ja som tiez robila v stoji a stale stala na jednom mieste, to bol masaker na nohy, kupila som si vlozky do topanok, to trosku pomohlo
V takomto veku si môžeš vyberat. Akonáhle by sa začala praca podpisovať na mojom zdravý nevaham. ZMEŇ PRÁCU a bude klid.

Spravna obuv a magnezium