icon

Práca v stoji

12. jan 2023

Ahojte, v robote som 8-9hod na nohách a síce robim už skoro 2 roky, strašne ma stále bolia nohy hlavne päty. Napr teraz po smene už sa nedokážem ani pohnúť a neiem si zvyknúť. Takisto ma trápia aj kŕče. Dá sa niečo robiť s tymi boľavými nohami? A to som 20tnička

monillia
12. jan 2023

Spravna obuv a magnezium

valeria_h
12. jan 2023

Zmeniť prácu. V 20tke mať takéto problémy, tak radšej zmením prácu ak sa dá.

luccija
12. jan 2023

Máš ich aj opuchnuté?

autor
12. jan 2023

Mám ploché nohy a asi by som mala zainvestovať do dobrej obuvi. Alebo to magnesium aj. Dakujem

monillia
12. jan 2023

@autor keď máš ploché nohy nie je ocom, v prvom rade správna obuv nielen v práci ale aj v súkromí

kubkovamama
12. jan 2023

Ja som takto 12tky,niekedy ani obed nebol.Mne pomáhalo cvičenie.Stale byť v horizontálnej polohe je síce fyzicky namáhavé,ale so svalmi a krvným obehom to nespraví nic,iba zle čo už cítiš.Kedykolvek môžeš rob drepy,poskakuj,chod z roboty pešo alebo na bicykli,doma cvičiť,športovať.A správne topánky,vložky,kašli na to čo je krásne a trendy,investuj do dobrých pracovných topánok aj bežných, chodiť naboso doma.Dobry je senzoricky pás,ako koberec.Na nete je strašne veľa cvikov na chodidlá.Mg,Ka,veľa tekutin

adeladulova
12. jan 2023

Ja robim čašníčku na nohach kazdy den 15,5 hod kratky/dlhy tyzden, a bez spravnej obuvi mi odchadzali krize, a nohy. Urcite odporucam Nike bežecké, alebo New balance, kolegovia Skechers teniky. Odvtedy klop klop nic necitim. A suhlasim s vyssim nazorom. Ked mozes, nestoj, zadrepuj, zatancuj si, ponatahuj sa. Vo volnom case si chod zaplávať a chod s plochymi nohami k fyzioterapeutovi

mamula20
Odpoveď bola odstránená
ivangeline
12. jan 2023

Plus cvicenie na chrbat. Spravne drzanie tela.

martinkatinka
12. jan 2023

Magnesium a dobra obuv. Ja som na nohach 10 hodin a tiez ma vecer dost bolia, ale tak nastastie to nie je kazdy den.

denisa1284
13. jan 2023

Ja som tiez robila v stoji a stale stala na jednom mieste, to bol masaker na nohy, kupila som si vlozky do topanok, to trosku pomohlo

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
alzbeta1301
13. jan 2023

V takomto veku si môžeš vyberat. Akonáhle by sa začala praca podpisovať na mojom zdravý nevaham. ZMEŇ PRÁCU a bude klid.